Имам проблем с очите
получи ми се миналото лято и от тогава не спира
значи проблемът ми е че зениците са ми толкова,големи че майка ми ме пита дали не друсам с некви наркотици
мисля че това ми стана защото отделям много време пред компа на тъмно
искам да знам дали на някой не му се е случвало същото
Пс очите ми в скоро време ще станат като тези на РИДИК
Намали малко компютъра и отиди на лекар да ги прегледа, че може и да си ги увредил.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Taka kato 4eta razbiram 4e postoqnno sa ti razshireni zenicite minaloto lqto tova si e 1godina bezotgovorno se otnasqsh kam zrenieto si sigurno ima hora i s tvoq problem ne si samo ti no te ne mogat da ti pomognat a o4niqt lekar.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Kato za na4alo ne stoi pred pc-to ili pred televizora na zagasena lampa, za6toto tova uvrejda dopulnitelno zrenieto. Izlizai pove4e na vuzduh i sred zelenina za6toto tova uspokoqva zrenieto. I otidi na o4en lekar ne e stra6no i az bqh predi 1 mesec![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ами виж сега, аз съм с разширени зеници по рождение, даже една даскалка обясняваше на майка ми, че като са ми разширени зениците, значи друсам, добре, че майка знаеТа така де, аз съм така откакто се помня, че и от преди това, организма ми е свикнал с тая ширина и нямам никакви проблеми, мога да твърдя, че виждам много добре. Но при теб щом се е получило с времето, иди на лекар да ти каже дали ти има нещо. Може организма ти да е привикнал и да си нямаш проблеми, но за по-сигурно питй специалист.
миличък отиди на очен лекар..да те прегледа..щоо тфа не е нормално![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Ei 4ovek kat ggledam si dosta zle ... kak moe da tarpi6 tfa 1 godina lele ... yjasZemi se stegni i hodi na lekar ... moje da ne e samo zaradi kompa i az sedq non stop i imam problem amam se pak zenicitre mi ne stavat takiva, ama p za smetka na tfa nosq le6ti tak 4e nz hodi da se lekyva6 4e da ne stane6 po zle .Yspeh !
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.