.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Не е точно така. Аз не мога да си представя следните хипотетични ситуации:
    "Тоя/тая ме дразни, но трябва да остана с него/нея, защото сме женени"
    "Обичам друг/друга, но не мога да съм с него/нея, защото съм омъжена/женен."
    Звучи твърде абсурдно някой да си каже такова нещо в днешно време.
    Цялата тая работа с прехвърлянето на обич в брака е смешна. Както казах обичта е преходно и кратко чувство. Важно е детето. Не може ти да направиш на нищо детето си, за да се проебеш с някоя. А след като няма да си с друга какъв е проблема в цялата работа. Освен това при брак човек дори и да изневери някой друг път е много по-вероятно да се върне при жена си от клокото без брак. Освен това хората без брак остават сами на старини.

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

Интересно... не помня да съм го чел преди, но все пак Ницше си е някакъв изрод...

Съжалявам, че го казвам ама за него всичко е твърде изразено към Егото, като не приема никаква вероятност да има нещо друго освен СвръхЕго и задоволяване на либидото...

Бракът за него е какво... Свързване на два индивида да създадат супериорен вид?? Абсурдно...

Не ми харесва тази теория... звучи ми като отглеждане на породисти кучета...
    Ницше така си гледа на всяка форма на живот. И може да се каже, че има право, макар да се явява един вид Моканин (имам изпит във вторник... АААААААААА)с това желание за прогрес и еволюция.(Тоест го разбирам като нещо от типа "Маймуната не разбра химията, човекът я разбра и я вкара в употреба=>човекът не разбира ДНК напълно, (например, нямам гадателска дарба) свръхчовекът ще го разбере и ще го вкара в употреба= Отговорите ще ги намерите напред, по жицата...)
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

За. Това не може да е отживелица. Все пак това носи известна сигурност, а не след първият скандл да си тръгнеш. А и ако има дете нещата се променят още повече.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Ницше е като един механист... отрича чувствата в искренната им форма, а говори за свръхчовек, който сигурно ще е някакво безчувствено съзнание- като робот...

Залага само на качества, които изграждат един първичен организъм, а не свръхсъщество...
    Айде да продължим разговора в скайп, щото се видя, че сменихме темата необратимо. Прати ми скайпа си на ЛС.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Ницше е като един механист... отрича чувствата в искренната им форма, а говори за свръхчовек, който сигурно ще е някакво безчувствено съзнание- като робот...

Залага само на качества, които изграждат един първичен организъм, а не свръхсъщество...
    Айде да продължим разговора в скайп, щото се видя, че сменихме темата необратимо. Прати ми скайпа си на ЛС.
    ебати бруталната зарибявка!!!

скандално!!!

а и не вярвам експлойтед да се поддава на философски обяснения - ей такива деца като него само с каиша се оправят!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    София
    Ама вие продължавате..
    Ми аз съм за брака.. Да вярно може да се развали с рАзвод, но не е като просто да си вдигнеш куфарите и да излезеш през вратата..
    Вие на хероин ли сте бе?

Против съм!
    Двама души могат да си живеят и разбират също да си направят дете и без един подпис!
    Или за какво е този подпис може би като на девоичето не и изнася да си дигне парцалките заедно с апартамента ти!Така ли е !?
    Написано просто и ясно без размислите на величаещи се тиинове и старчета...
    Light The Universe

Има начини детето да вземе апартамента и без него 100%
    А иначе ги има всякакави кучки, които могат да те оставят на улицата!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    ЗА !

Protiv ! Tolko li e trudno dvama du6i da jiveqt zaedno i da se obi4at bez da go obqvqvat pred zakona ,sveta,rodata i t.n. a kolkoto do ceremoniqta -tq kefi i moje prosto da si se otpraznuva ...

Супер фен Аватара на Exothermic
    ПРОТИВ!Тъпо и ненужно е според мен,нищо не ти пречи просто да си живееш с човека ,който обичаш.Няма смисъл от такива простотии поне според мен.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

аз съм ЗА -за6тото когато се ожени6 за богат мъж ти му наследява6 доста от не6тата а и все пак с един подпис както се жени6 с един подпис се и развежда6 !!!
    XOXO...

Мега фен Аватара на koalka
    Ако се обичате-може и без брак да минете.Но аз не съм против, а съм за!Наистина това е само една формалност.И все пак искам да се омъжа.

Kaто цяло идеята за брака не ми харесва, а и аз мисля да си възпитам детето така, че да не се влия от мнението на малките идиотчета малко дръзко исказване, but...

Град
    Utopian future state
    Твърдо ЗА брака! Трябва да има морални ценности в тая държава

Ако брака ги изграждаше тези ценности щеше да е много добре, но уви

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от idealnata_t
    аз съм ЗА -за6тото когато се ожени6 за богат мъж ти му наследява6 доста от не6тата а и все пак с един подпис както се жени6 с един подпис се и развежда6 !!!
    Ц, ц, ц. Пък колко е гадно хубави млади момичета да се женят за богати старци.
    Инъче нямам мнение.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си