- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или Против брака сте?
Цялата тая работа с прехвърлянето на обич в брака е смешна. Както казах обичта е преходно и кратко чувство. Важно е детето. Не може ти да направиш на нищо детето си, за да се проебеш с някоя. А след като няма да си с друга какъв е проблема в цялата работа. Освен това при брак човек дори и да изневери някой друг път е много по-вероятно да се върне при жена си от клокото без брак. Освен това хората без брак остават сами на старини.Първоначално написано от Lake_bodom
Ницше така си гледа на всяка форма на живот. И може да се каже, че има право, макар да се явява един вид Моканин (имам изпит във вторник... АААААААААА)с това желание за прогрес и еволюция.(Тоест го разбирам като нещо от типа "Маймуната не разбра химията, човекът я разбра и я вкара в употреба=>човекът не разбира ДНК напълно, (например, нямам гадателска дарба) свръхчовекът ще го разбере и ще го вкара в употреба= Отговорите ще ги намерите напред, по жицата...)Първоначално написано от exploitedteen
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
За. Това не може да е отживелица. Все пак това носи известна сигурност, а не след първият скандл да си тръгнеш. А и ако има дете нещата се променят още повече.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Айде да продължим разговора в скайп, щото се видя, че сменихме темата необратимо. Прати ми скайпа си на ЛС.Първоначално написано от exploitedteen
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
ебати бруталната зарибявка!!!Първоначално написано от Muse_of_Madness
скандално!!!
а и не вярвам експлойтед да се поддава на философски обяснения - ей такива деца като него само с каиша се оправят!![]()
Ама вие продължавате..![]()
Ми аз съм за брака.. Да вярно може да се развали с рАзвод, но не е като просто да си вдигнеш куфарите и да излезеш през вратата..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Против съм!
Двама души могат да си живеят и разбират също да си направят дете и без един подпис!
Или за какво е този подпис може би като на девоичето не и изнася да си дигне парцалките заедно с апартамента ти!Така ли е !?
Написано просто и ясно без размислите на величаещи се тиинове и старчета...
Light The Universe
Има начини детето да вземе апартамента и без него 100%
А иначе ги има всякакави кучки, които могат да те оставят на улицата!
Light The Universe
Protiv ! Tolko li e trudno dvama du6i da jiveqt zaedno i da se obi4at bez da go obqvqvat pred zakona ,sveta,rodata i t.n. a kolkoto do ceremoniqta -tq kefi i moje prosto da si se otpraznuva ...
ПРОТИВ!Тъпо и ненужно е според мен,нищо не ти пречи просто да си живееш с човека ,който обичаш.Няма смисъл от такива простотии поне според мен.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
аз съм ЗА -за6тото когато се ожени6 за богат мъж ти му наследява6 доста от не6тата а и все пак с един подпис както се жени6 с един подпис се и развежда6 !!!
XOXO...
Ако се обичате-може и без брак да минете.Но аз не съм против, а съм за!Наистина това е само една формалност.И все пак искам да се омъжа.![]()
Kaто цяло идеята за брака не ми харесва, а и аз мисля да си възпитам детето така, че да не се влия от мнението на малките идиотчетамалко дръзко исказване, but...
Твърдо ЗА брака! Трябва да има морални ценности в тая държава![]()
Ако брака ги изграждаше тези ценностищеше да е много добре, но уви
![]()
Първоначално написано от idealnata_t
Ц, ц, ц. Пък колко е гадно хубави млади момичета да се женят за богати старци.
Инъче нямам мнение.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."