.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    FlexType
    Guest

Любопитно ?!

Имам ч любопитен въпрос ... несъм обрязан кожичката си ми е в/у главичката - като слагам презерватива трябва ли да смъквам кожичката от главичката ... ам и ... като го надървя тя не се смъква сама ами главичката си остава покрита,колкото и да съм надървен, това нормално ли е?

VivaTel4o
    Guest
    незнам човек , но и на мене ми е така

остава си покрита?? Хм...ми нз на мен ми се открива....
    На който му се убива време...

Ам ако искаш не я опъваи и като ти прави свирки все едно ти лиже ръката. Същата работа е честно.Плюс тва ти като се опиташ да я издърпаш боли ли?Даи малко инфо за да се разбира.

Супер фен
    mi drypva6 q tq da ne e robot ku te boli na lekar prqvat ti nai elementarna intervenciq ili te obrqzvat po tvoi izbor ni6to osobeno ne e

FlexType
    Guest
    Като я "забелвам" не ме боли

Guest
    abe natikai go u prezervativa na 15 kata posle i go najmuli eno hubavo che da i se izduqt sklerite chak

tree ti lekar
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

FlexType
    Guest
    Нещо така повече да ме насочите ?

FlexType
    Guest
    Исках да кажа че кожичката не ми се смъква сама , а трябва ръчно да я свалям , кажете при вас как е ? Иначе като си я свалям не ме боли нема такива раобти ... та въпроса ми е към МоМчетата : Като го надървите кожичката от главичката сама ли се смъква и открива главичката ?

Guest
    Аз, като виден лекар, бих ви препоръчал да отстраните члена си напълно. Така няма да имате проблеми по време на полов акт, и ще се превърнете в уникален по рода си хермафродит.

С уважение, д-р Съветков

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си