- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствието от секса по-голямо ли е без презерватив?
Въпроса ми е този.Удоволствието от секса по-голямо ли е без презерватив според вас?Как предпо4итате вие със или без и защо?Всички знаем че без презерватив удоволствието е по-голямо,но е опасно,но при партнрьорите с дълга връзка има доверие по между им и предпочитат без защото полу4ават по-голямо удоволстивие!Това е факт,но все пак е опасно дори и да си имат доверие може да се слу4и нещо не очаквано защото преди мъжът да свърши той отделя някаква течност която също може да стане фал!Как смятате?Не е въпрос на доверие или как?...![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
За мен разликата със и без презерватив, не е толкова голяма, за това предпочитам да се пазя-Винаги с презерватив.
удоволствието от секса естествено е доста по-голямо, но и риска от предаването на болести е доста висок....ако решите да пробвате без презерватив трябва да сте 100% сигурни, че Вие и вашият партньор сте абсолютно здрави...колкото до нежеланата бременност...тя е най-малкият ви проблем, още повече, че вече има хиляди начини за предпазване от нея....
Отговор 3Без, но с други предпазни средства
![]()
Честно казано и за мен разликата не е чак толкова голяма, че да рискувам да го правя без. Винаги с предпазни мерки!
Да, без презерватив удоволствието е по-голямо, но и опасностите са повече. С приятелят ми използваме презервативи, много рядко се случва да го направим без. Но според мен колкото и голямо да е удоволствието не си заслужава при риска от нежелана бременност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
С презерватив![]()
Твърдо БЕЗ !
Удоволствието е просто несравнимо по-голямо + тва имам сериозна приятелка такаче изобщо не се притесняваме от болести, а и от вече доооста време не съм малък и фаул не може да има![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
hmm.. ti razbra li za kakvo to4no se govori? mai ne. ne stava6e duma za iznevqra i za doverie m/u sapruzi, a za doverieto v sexa, za posledicite i t.n. a sega po temata,spored men prezervativite samo razvalqt udovolstvieto ot sexa, piq hap4eta i s priqtelq mi mn rqdko izpolzvame prezervativi( samo kogato propusna nqkoe hap4e). mn po-razli4no e kogato ne misli6 za opasnost ot bremennosti se otdade6 izcqlo na miga,udovolstvieto e p1lnoПървоначално написано от the^one
предпо4итам без,защото удоволствието е по-голямо
От много дълго време съм само с едно момче и двамата го предпочитаме така
:P
Удоволствието е по-голямо без,но предпочитам да е със презерватив,защото не ми трябват в момента истърсаци...нито пък болести....!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
vij, nqma da sporq i da obqsnqvam za6to s1m predpo4ela da se pazq s hap4eta i za6to ne se strahuvam 4e dori i da se slu4i da izneveri 6tql da mi predade nqkakva bolest. emi nali ako me zarazi s ne6to 6te se dosetq 4e e kra6kal. kvoto i da govorim vse pak mom4etata ne sa tolkova t1pi za kolkoto gi mislim....Първоначално написано от the^one
Цъкнах че предпочитам без защото е по-кеф но тва не означава че не ползваме презервативи.Не искам да ставам баща скоро нито да хвана някоя болест.
![]()
Аз избрах последното - пазя се с други средства. Не знам защо , но от един момент отвикнах някак си от презервативите и когато го правим със се изсушавам, става ми неприятно в последствие, защото се получава триене и възбудата ми минава, то става един затворен кръг, в който аз не мога да се възбудя отново, когато той е с презерватив, защото ми драска. Когато го правим без - нямам такъв проблем.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
По принцип и аз предпочитах без презерватив когато о6те бях в предишната си връзка, но сега тя свърши и ми трябва доста време за да съм съвсем сигурен че съм готов да го направя отново... Затова гласувах СЪС - универсалната предпазна мярка: сигурна и винаги готова за действие!
BTW: DUREX Ultra Thin u DUREX Tingle рулират!!!
Най-вероятно е много по-хубаво.Иска ми се да пробвам, но за сега няма такива опции.![]()
С презерватив се губи малко романтиката по времето когато го вадиш, слагаш, сменяш. Трябва да имаш винаги в себе си. Ако продъжавате след първия път, който той свърши, се притесняваш дали нямаш сперма по ръцете с които слагаш другия или да стимолираш приятелката си с ръка. Може и да ходиш да се миеш, но през това време момичето просто трябва да си лежи в леглото и да си чака. Излиза и по-скъпо с презерватив. Ако партньора ти няма болести предавани по полов път и сте взели други мерски срещу нежеланата бременност - без презерватив. Секс без презерватив и други предпазни мерки - в никакъв случай.
Без презерватив предпочитам.Тия гадни презервативи само пречат на удоволствието...
с приятелкта ми наскоро установихме, че без презерватив е по-приятно и донякаде по-лесно, но все пак трябва да се пазим![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
с приятелкта ми наскоро установихме, че без презерватив е по-приятно и донякаде по-лесно, но все пак трябва да се пазим![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
С презерватив си е най- сигорно най -добре![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...