.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Guest
    Стига, това е гнусно! Обиждаш ме!

Голям фен
    Град
    Варна
    Ти някога момиче виждал ли си?То бива да си загорял за секс, ама за гаджета по чата вече ставаш смешен...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Но все пак бих я опънал здраво!
    Това не го написах аз! За мен любовта е по-важна от секса!
    o6te 1 tupo detsko izkazvane, ednoto bez drugoto ne moje6
    i nie ne iskame da prekratite svoite vzaimootno6eniq prosto v na6te o4i izglejdate sme6ni, mizerni i nesposobni da se pogrijite za sebe si puk kamoli za nqkoi drug, nesposobni da poemete takava otgovornost i nesposobni da imate zdrava i dulga vruzka
    nakratko vie ste NESPOSOBNI ZA KAKVOTO I DA BILO

Стига, това е гнусно! Обиждаш ме!
    dobro utro, 4ak sega li zabelqza?

Guest
    А вие като сте на по 17-18 години сте много способни... айде де... Не мога да ви разбера. И вие сте били на нашата възраст! А и не виждам какво лошо има в това, чвоек да опита любовта от рано!

nqma lo6o, s purvoto mi gadje bqhme na po 12 kogato trugnahme, samo 4e hodehme 4 godini
    i nie sme bili na va6ta vuzrast da, samo 4e ne sme bili tolkova zle
    i nie sme po-sposobni za6tot az moga da se iznesa ot nas i pove4e da ne se vurna vku6ti, a ti ne moje6

Guest
    Абе, ей, вие, тъпанари, не ви ли е срам, бе?!? Как може да пишете такива глупости? Според вас, няма истински момчета, така ли? Може да си пишете тези глупости на майаките ви и те да ви отговарят, а не на пичове като Аонимко!

Guest
    И къде ше идеш, бе, пръдльо? Не знаеш дроб да делиш, да се изнасяш си тръгнал... божеее... аз съм бил зле... що не се погледнеш!

ieeeeeeeeeeeei po4nahte da se napi4ate
    ta po vuprosa 4e moga da se iznesa - imam godinite imam i vuzmojnostite i tva ne e problem
    (drug e vuprosa 4e me murzi, a i iznesa li se 6te trqbva sam da si 4ista gotva i t.n. a me murzi i ne mi se zanimava s takiva ne6ta, kato priqtelkata mi moje da se iznese togava 6te se izneseme nqkade 2mata na kvartira)
    za tva 4e sum bil prudlio i da sum se videl kuf sum bil tva puk vuob6te ne be6e umesno iskazvane prosto 6tot i ti ne si me vijdal 4e da znae6 kuf sum (sa sigurno 6te kaje6 4e i az ne moga da precena dali si zle ili ne si, da ama moga 6tot pri tebe si li4i ot dale4e, i pri tebe i pri bude6tata ti priqtelka, deeba i zagorelite mal4ugani deeba)

a i s tva 4e ne znam drob da dela - matemati4eski ili bukvalno?
    a i btw i 2te gi moga, ama ti puk ne moje6 da presmatq6 logaritmi

Guest
    Намерил си с кой да си мериш пишката... комплексар

Guest
    Това са най-комплексарските "лафове:, които съм чувала, така че... защо не се занимаваш с нещо друго, а?

nqma kvo drugo da prava, za tva se zanimavam s vas
    ne 4e imam ne6to protiv vas
    ne 4e izbivam kompleksi
    ne 4e iskam da se prava na golqmata rabota
    ili kakvoto i da bilo ot toq sort, prosto mi e sku4no

Guest
    аз вече си намерих! Тя ми прати снимка!

Guest
    И той ми прати снимка! И съм сигурна, че е по-готин отколкото си ти АТАКАБГ!!! На какъвто и хулиган да се правиш...

Браво деца, само не правете деца [-o<

Guest
    Какво е деца?

Какво е деца?
    Ти да не би да си таджикистанец та да не знаеш? моем ти го каем и на други езици, чатиш? ма неа смисъл да флудя. такиа изцепки ... неа смисъл от занимавката сеш' ли се?

Guest
    Добре, де, аз разбрах, че тука има хора, откливащи на проблемите на тийнейджърите, а ти ми се подиграваш?!? Аз съ само на 12 и може да не зна мза ези работи, не си ли го помисляш?

Guest
    Е кво се заяждате всички, бе... вие сте тъпанари!

Guest
    Сега сериозно...не съм "редови" форумец, така че споко
    Второ не ми набивай, шамарите, да не ти ги набие някой друг
    Трето, пич, успокой се, не съм за този който ме мислиш

Guest
    Буахаха често се късам от смях на теми из тоя дебилен форум (абе форума си е гениален, може би точно защото е пълно с уникално тъпи хора), ма колко тая тема наскоро не се бях чел, тоя дет се ебава с пича респект, добре се справи =D> А що се отнася за пича... абе като те мързи къде си тръгнал бе?! Ама трябвало да си чисти Ми като цапаш ще чистиш

Супер фен Аватара на rakiQ
    абе мноо сте тъпи сички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    До никъде няма да я докарате така! На 12 години 1.70 високо момиче е не не може да бъде треа си волейболистка, бе момиче

Guest
    Леле, тая тема още ли я има
    Ама и се връзват

Буахаха често се късам от смях на теми из тоя дебилен форум (абе форума си е гениален, може би точно защото е пълно с уникално тъпи хора), ма колко тая тема наскоро не се бях чел, тоя дет се ебава с пича респект, добре се справи =D> А що се отнася за пича... абе като те мързи къде си тръгнал бе?! Ама трябвало да си чисти Ми като цапаш ще чистиш
    predpolagam 4e govori6 za mene, 10x za respekta, a po vuprosa za iznasqneto, ne 4e me murzi tolko da 4ista i da gotva i pro4ie... e dobre de i tva, no tva ne mi e osnovniq problem
    1. ne mi se davat pari za rejiini (naemi, tokove i sekvi takiva) i 6te trqbva da se li6a ot mn drugi ne6ta za da mi stigat parite
    2. ne mi se jivee sam i za tva 6te 4akam priqtelkata mi da stane pulnoletna za da moje da se iznese, vupreki 4e i togava pak nqma da stane 6tot nqma smisul za 1 godina da se iznasqme nqkade (posle zaminavame za Ukraina za 2 godini i 4ak kato se vurneme 6te jiveeme zaedno)

tva za murzela go kazah 6tot ne mi se obqsnqvaha drugite pri4ini

Леле, тая тема още ли я има
    Ама и се връзват
    az ne i se vruzvam, mislq 4e tova e 1 gost koito gi pi6e teq ne6ta, no vajnoto e ebavka da stava

аве за такива работи има сайтове за запознанства

бтв толкова ли сте отчаяни и няма никой дето да си пада по вас че
    той само написа че е уж красив и се пръска със скъпи парфуми и вие му се вързахте ????
    ако си търсите гадже спешно е по -добре да заговорите някое момче на улицата отколкото във форума
    мен поне по-би ме заинтригувало това пък и ще видите човека

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си