- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намера гажде
Стига, това е гнусно! Обиждаш ме!
Ти някога момиче виждал ли си?То бива да си загорял за секс, ама за гаджета по чата вече ставаш смешен...
o6te 1 tupo detsko izkazvane, ednoto bez drugoto ne moje6Първоначално написано от Анонимко
i nie ne iskame da prekratite svoite vzaimootno6eniq prosto v na6te o4i izglejdate sme6ni, mizerni i nesposobni da se pogrijite za sebe si puk kamoli za nqkoi drug, nesposobni da poemete takava otgovornost i nesposobni da imate zdrava i dulga vruzka
nakratko vie ste NESPOSOBNI ZA KAKVOTO I DA BILO
dobro utro, 4ak sega li zabelqza?Първоначално написано от Анонимко
А вие като сте на по 17-18 години сте много способни... айде де... Не мога да ви разбера. И вие сте били на нашата възраст! А и не виждам какво лошо има в това, чвоек да опита любовта от рано!
Абе, ей, вие, тъпанари, не ви ли е срам, бе?!? Как може да пишете такива глупости? Според вас, няма истински момчета, така ли? Може да си пишете тези глупости на майаките ви и те да ви отговарят, а не на пичове като Аонимко!
И къде ше идеш, бе, пръдльо? Не знаеш дроб да делиш, да се изнасяш си тръгнал... божеее... аз съм бил зле... що не се погледнеш!
ieeeeeeeeeeeei po4nahte da se napi4ate
ta po vuprosa 4e moga da se iznesa - imam godinite imam i vuzmojnostite i tva ne e problem
(drug e vuprosa 4e me murzi, a i iznesa li se 6te trqbva sam da si 4ista gotva i t.n. a me murzi i ne mi se zanimava s takiva ne6ta, kato priqtelkata mi moje da se iznese togava 6te se izneseme nqkade 2mata na kvartira)
za tva 4e sum bil prudlio i da sum se videl kuf sum bil tva puk vuob6te ne be6e umesno iskazvane prosto 6tot i ti ne si me vijdal 4e da znae6 kuf sum (sa sigurno 6te kaje6 4e i az ne moga da precena dali si zle ili ne si, da ama moga 6tot pri tebe si li4i ot dale4e, i pri tebe i pri bude6tata ti priqtelka, deeba i zagorelite mal4ugani deeba)
a i s tva 4e ne znam drob da dela - matemati4eski ili bukvalno?
a i btw i 2te gi moga, ama ti puk ne moje6 da presmatq6 logaritmi
Намерил си с кой да си мериш пишката... комплексар
Това са най-комплексарските "лафове:, които съм чувала, така че... защо не се занимаваш с нещо друго, а?
аз вече си намерих! Тя ми прати снимка!![]()
И той ми прати снимка! И съм сигурна, че е по-готин отколкото си ти АТАКАБГ!!! На какъвто и хулиган да се правиш...
Какво е деца?
Ти да не би да си таджикистанец та да не знаеш? моем ти го каем и на други езици, чатиш? ма неа смисъл да флудя. такиа изцепки ... неа смисъл от занимавката сеш' ли се?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Добре, де, аз разбрах, че тука има хора, откливащи на проблемите на тийнейджърите, а ти ми се подиграваш?!? Аз съ само на 12 и може да не зна мза ези работи, не си ли го помисляш?![]()
Е кво се заяждате всички, бе... вие сте тъпанари!
Сега сериозно...не съм "редови" форумец, така че споко![]()
Второ не ми набивай, шамарите, да не ти ги набие някой друг![]()
Трето, пич, успокой се, не съм за този който ме мислиш![]()
Буахаха често се късам от смях на теми из тоя дебилен форум (абе форума си е гениален, може би точно защото е пълно с уникално тъпи хора), ма колко тая тема наскоро не се бях чел, тоя дет се ебава с пича респект, добре се справи =D> А що се отнася за пича... абе като те мързи къде си тръгнал бе?! Ама трябвало да си чистиМи като цапаш ще чистиш
![]()
До никъде няма да я докарате така! На 12 години 1.70 високо момиче е не не може да бъдетреа си волейболистка, бе момиче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле, тая тема още ли я има![]()
Ама и се връзват![]()
predpolagam 4e govori6 za mene, 10x za respekta, a po vuprosa za iznasqneto, ne 4e me murzi tolko da 4ista i da gotva i pro4ie... e dobre de i tva, no tva ne mi e osnovniq problemПървоначално написано от Анонимко
1. ne mi se davat pari za rejiini (naemi, tokove i sekvi takiva) i 6te trqbva da se li6a ot mn drugi ne6ta za da mi stigat parite
2. ne mi se jivee sam i za tva 6te 4akam priqtelkata mi da stane pulnoletna za da moje da se iznese, vupreki 4e i togava pak nqma da stane 6tot nqma smisul za 1 godina da se iznasqme nqkade (posle zaminavame za Ukraina za 2 godini i 4ak kato se vurneme 6te jiveeme zaedno)
tva za murzela go kazah 6tot ne mi se obqsnqvaha drugite pri4ini
az ne i se vruzvam, mislq 4e tova e 1 gost koito gi pi6e teq ne6ta, no vajnoto e ebavka da stavaПървоначално написано от Анонимко
аве за такива работи има сайтове за запознанства
бтв толкова ли сте отчаяни и няма никой дето да си пада по вас че
той само написа че е уж красив и се пръска със скъпи парфуми и вие му се вързахте ????![]()
ако си търсите гадже спешно е по -добре да заговорите някое момче на улицата отколкото във форума
мен поне по-би ме заинтригувало това пък и ще видите човека![]()