- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намера гажде
Не бе... двама гости го писахмеСори ако съм обидил някой, ама ми беше мноу забавно
Иначе не сме редови форумци... просто се забавлявахме
![]()
Авее като не можеш да си намериш гадже имаш няколко вариянта:
Излизаш навън, слагаш си голяма табела със надпис " Нямам гадже. Предлагам си услугите." И чакаш на някой да му дожалее и да ти предложи....
Ставаш монахиня
Самоубиваш се ...
кое избираш?
хахах пич дай снимка..и ще разберем причината![]()
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
A guy who thinks he's all that
*Уриг* Винаги остава добрия стар метод да се натряскаш и да ти паднат задръжките.
2? deeba, oburkal sum se na4i, misleh 4e si 1 (dobre de, znaeh 4e si 1, vuob6te mi be6e hrumnalo 4e mogat 2ma 4oveka da go napravat tva)Първоначално написано от Анонимко
kakto i da e, i az se zabavlqvah dosta, su6tost mnogo ot ne6tata ne gi kazah na sriozno a si bqha prosto ebavka, jalko 4e prikliu4i temata
(ako imate jelanie mi pi6ete na skype, moje da se pozabavlqvame s nqkoi, nqkoi put)
Явно не разбра, че не съм този, за който ме мислиш и НЯМАМ регистрация тук. За шамарите...Първоначално написано от ATAKABG
![]()
[quote="hforce"]hahahahah gadno li vi e na si4ki a? kato gledate tolkova mnogo 2ki kak se natiskat po peikite v parkovete i sekvi takiva (nqma da izbroqvam 6tot ne mi se pi6a ama ima o6te mnogo drugi takiva momenti). Gadno li vi e kato znaete 4e nqmate nikoi do sebe si i 4e ste sami (iskliu4vame priqtelite). Gadno li vi e kato nqmate koi da pregurnete za6tot prosto vi e krivo i iskate nqkoi da vi ute6i?
neshtastnik/ chka
трябва да сте големи идиоти, за да не усетите ебавката!
само като видите ник-а жожоба аграр(никога не би ми хрумнал толкова дебилски ник, =D> )
Аз съм сам, но игнорирам влюбените двойки.
Значи,само едно ще кажа...с тоя ник няма как да си свестен човечец,после ако погледнете на първата страница ще висите колко ви е смешна свалката...ама кво да ви кажа...дечица...обичали се...
А имам въпрос...как на 15 реши да тръгнеш с 12 годишна,която е метър и седемдесе?
а! един човек на мойто мнениеПървоначално написано от ~egoistiC
ще си дойдем на думата
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Taq tema e takava ebavka![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
hahahhah kat si tolkoz pe4en za kvo visi6 po forumite a ne si s jena si sa?Първоначално написано от hforce
i men me draznqt tiq, no kvo da se prai seki ima pravo na glasi na re6enie,ostavi gi,kakvo ti pre4at?!?Tvoito samo4uvstvie e mn golqmo,no sam siguren 4e si nekvo lapence det e po smotano dori i ot tiq 2mata,ma po formutie se prai na veliko! \
/
=D> =D> =D> =D> Bravo! Bravo! Bravo! Aplodismenti za nai-debilnata tema, s koqto se spukax ot smqh dokato sku4aq i se 4udq kvo da pravq predi trenirovki! =D> =D> =D> Bravo! Samo taka!!![]()
![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
do sega nikoi ne mi e kazval 4e sum s visoko samo4ustvie, no 6tom kazva6 moje i da e taka, po vuprosa za6to sega ne sum s jenata - 6tot si e u tehПървоначално написано от primatov
ne se prava na velik v foruma, prosto samata tema e ebavka i az re6ih da se vkliu4a v ebavkata
ne sum lape ama karai, a i ne izbivam kopleksi po forumite, i predi da govori6 koi kakuf e se uveri 4e e takuf za kakuvto go smqta6
омг ти на 10 ли си бе човек като гледам как разсъждаваш си някъде там просто немам думи е и кво като си на 12 и се пръскаш с скъпи парфюми ще си хванеш гадже а успеххх
Vladoka rulzzz