.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Guest
    Не бе... двама гости го писахме Сори ако съм обидил някой, ама ми беше мноу забавно Иначе не сме редови форумци... просто се забавлявахме

Град
    на плажа =)
    Авее като не можеш да си намериш гадже имаш няколко вариянта:

Излизаш навън, слагаш си голяма табела със надпис " Нямам гадже. Предлагам си услугите." И чакаш на някой да му дожалее и да ти предложи....
    Ставаш монахиня

Самоубиваш се ...

кое избираш?

Град
    iz Zemqta
    хахах пич дай снимка..и ще разберем причината
    Cuz I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I'm not gonna cry
    About some stupid guy
    A guy who thinks he's all that

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    *Уриг* Винаги остава добрия стар метод да се натряскаш и да ти паднат задръжките.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не бе... двама гости го писахме Сори ако съм обидил някой, ама ми беше мноу забавно Иначе не сме редови форумци... просто се забавлявахме
    2? deeba, oburkal sum se na4i, misleh 4e si 1 (dobre de, znaeh 4e si 1, vuob6te mi be6e hrumnalo 4e mogat 2ma 4oveka da go napravat tva)
    kakto i da e, i az se zabavlqvah dosta, su6tost mnogo ot ne6tata ne gi kazah na sriozno a si bqha prosto ebavka, jalko 4e prikliu4i temata
    (ako imate jelanie mi pi6ete na skype, moje da se pozabavlqvame s nqkoi, nqkoi put)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Много ми е инт. ти ли ше ми набиеш шамарите?
    Що поне не си влезеш с ника,анонимко
    Явно не разбра, че не съм този, за който ме мислиш и НЯМАМ регистрация тук. За шамарите...

Град
    blaa
    [quote="hforce"]hahahahah gadno li vi e na si4ki a? kato gledate tolkova mnogo 2ki kak se natiskat po peikite v parkovete i sekvi takiva (nqma da izbroqvam 6tot ne mi se pi6a ama ima o6te mnogo drugi takiva momenti). Gadno li vi e kato znaete 4e nqmate nikoi do sebe si i 4e ste sami (iskliu4vame priqtelite). Gadno li vi e kato nqmate koi da pregurnete za6tot prosto vi e krivo i iskate nqkoi da vi ute6i?

neshtastnik / chka
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Guest
    трябва да сте големи идиоти, за да не усетите ебавката!
    само като видите ник-а жожоба аграр (никога не би ми хрумнал толкова дебилски ник, =D> )

Guest
    Аз съм сам, но игнорирам влюбените двойки.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    трябва да сте големи идиоти, за да не усетите ебавката!
    само като видите ник-а жожоба аграр (никога не би ми хрумнал толкова дебилски ник, =D> )
    nqkoi da e kazval 4e mu vqrva?

Значи,само едно ще кажа...с тоя ник няма как да си свестен човечец,после ако погледнете на първата страница ще висите колко ви е смешна свалката...ама кво да ви кажа...дечица...обичали се...
    А имам въпрос...как на 15 реши да тръгнеш с 12 годишна,която е метър и седемдесе?

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    абе мноо сте тъпи сички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    а! един човек на мойто мнение ще си дойдем на думата
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Taq tema e takava ebavka
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

primatov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    nqma lo6o, s purvoto mi gadje bqhme na po 12 kogato trugnahme, samo 4e hodehme 4 godini
    i nie sme bili na va6ta vuzrast da, samo 4e ne sme bili tolkova zle
    i nie sme po-sposobni za6tot az moga da se iznesa ot nas i pove4e da ne se vurna vku6ti, a ti ne moje6
    hahahhah kat si tolkoz pe4en za kvo visi6 po forumite a ne si s jena si sa? i men me draznqt tiq, no kvo da se prai seki ima pravo na glasi na re6enie,ostavi gi,kakvo ti pre4at?!?Tvoito samo4uvstvie e mn golqmo,no sam siguren 4e si nekvo lapence det e po smotano dori i ot tiq 2mata,ma po formutie se prai na veliko! \/

=D> =D> =D> =D> Bravo! Bravo! Bravo! Aplodismenti za nai-debilnata tema, s koqto se spukax ot smqh dokato sku4aq i se 4udq kvo da pravq predi trenirovki! =D> =D> =D> Bravo! Samo taka!!

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Цитирай Първоначално написано от primatov
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    nqma lo6o, s purvoto mi gadje bqhme na po 12 kogato trugnahme, samo 4e hodehme 4 godini
    i nie sme bili na va6ta vuzrast da, samo 4e ne sme bili tolkova zle
    i nie sme po-sposobni za6tot az moga da se iznesa ot nas i pove4e da ne se vurna vku6ti, a ti ne moje6
    hahahhah kat si tolkoz pe4en za kvo visi6 po forumite a ne si s jena si sa? i men me draznqt tiq, no kvo da se prai seki ima pravo na glasi na re6enie,ostavi gi,kakvo ti pre4at?!?Tvoito samo4uvstvie e mn golqmo,no sam siguren 4e si nekvo lapence det e po smotano dori i ot tiq 2mata,ma po formutie se prai na veliko! \/
    do sega nikoi ne mi e kazval 4e sum s visoko samo4ustvie, no 6tom kazva6 moje i da e taka, po vuprosa za6to sega ne sum s jenata - 6tot si e u teh
    ne se prava na velik v foruma, prosto samata tema e ebavka i az re6ih da se vkliu4a v ebavkata
    ne sum lape ama karai, a i ne izbivam kopleksi po forumite, i predi da govori6 koi kakuf e se uveri 4e e takuf za kakuvto go smqta6

омг ти на 10 ли си бе човек като гледам как разсъждаваш си някъде там просто немам думи е и кво като си на 12 и се пръскаш с скъпи парфюми ще си хванеш гадже а успеххх
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си