- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- do majkata 4ast ot foruma
glasuvaite v anketata i ako otgovorite da,kajete i na kolko godini ste bili.
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първо верно че е отвратително и 2ро мн ме съмнява че и 3% от Българите специално са обрязани...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
А на теб направили ли са ти "женско обрязване" на пyтката?!Първоначално написано от gazarka
Не мисля, че в България има повече от 3ма българина които са се обрязали по собствено желание. Повечето, които са обрязани май са по здравословни причини...
да и аз мисля такаПървоначално написано от malka_sladuranka
ama kvo e tva obrqvane.are kajete i molq ne mi se podigravaite!![]()
Написах в другата тема!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз не съм обрязан, но мисля че това е много гнусно и не се оставя избор на повечето хора който ще бъдат обрязвани ( тъй като повечето са на около 3 год ).
ne smqtam che ima neshto losho v tova
отрязват ти няква част там, отдолу, за да може да нямаш деца... прави се на мъжете и обикновено те нямат изобр, защото ги обрязват на 3-4 годинки... аз така знам...Първоначално написано от ilianaaaaaaaaaaaa
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Това е кастриране.Първоначално написано от <black soul>
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Слушаш ли се?Първоначално написано от <black soul>
![]()
![]()
![]()
![]()
То ако беше за да нямат деца нямаше да има мюсюлмани.
![]()
много сте зле
Първоначално написано от <black soul>
![]()
![]()
![]()
Хах поне така щяхме да сме се отървали от турци, араби и т.н. ...
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Първоначално написано от <black soul>
ми аз нз точно но 100% съм сигорен че не ги обрязват са да нямат деца
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
NE SAm obrqzan,na 16 godini sam![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Не съм обрязан,но са ми казвали че ако в пубертета се обрежеш пениса порасвал до 1-2см повече(нещо не ми се вярва),а от друга страна много по хигиенично е да си обрязан
![]()
![]()
![]()
това с обрязването не се прави за дя намаш деца а заради хигиената и да не те хващат толкова много срамни болести....
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Ми да,като ги мързи да се къпят е много по-лесно да се обрежат.![]()
Не съм.
Ne sumI 4estno da si kaja ne bih iskal !..... Da ne zabravqme 4e obrqzvaneto si e turski ritual, a AZ MRAZQ SI4KO TURSKO ! prosto ne e realno da se obreja w e?!?!?!
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Не.От само себе си се получи заголването. :P
az mislq 4e e mn gotino ne sym ama gadnoto e 4e kat ti omryzne ne moje6 pak da stane6 neobrqzan