.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Guest

Moderated:Приятелят ми ме снима гола!

Направих голяма глупост. Сега съм на 14 и позволих на приятеля ми да ме снима гола. Обаче тея снимки са се разпространили в квартала, както и клипчето, което засне той с телефона си докато го правехме. Кажете кво да правя, помощ, моля ви!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилника!

Еми хората са казали, пази боже сляпо да прогледне, чеее...

Е ся кфо мое да направиш ми кажи? Та не гледаш ли, че той ти се е изгаврил максимално. Ма найш ли кфо? Остави ги да се кефят кат путьовци там , да ударят 2-4 чикийки и ш' им писне и ш' забравят за тфа. Аз иначе не виждам кфо мое да направиш друго?

тва е голяма гавра...е е трябвало даму даваш да те снима....но тва вече факт...така че единственото което можеш да направиш е да чакаш да отмине..нали знаеш ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДЕНА!!!!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Това е ужасна гавра. Ако бях на твое място щях да го убия без да ми мигне окото.
    Глупаво си постъпила като си му позволила да те снима. Не виждам обаче какво можеш да направиш. Само да не стигне това до родителите ти, защото тогава не ми се мисли какво ще ти се случи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Това наистина е голяма глупост, но и да направиш нещо на това момче нищо няма да се промени. Снимките и липчето ще сее разпространяват, единственият начин е да изчакаш с времето всичко да утихне, но аз лично не мисля, че ще се забрави,от теб и от тези които са го гледали . Но дано се забрави все пак -

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    kofti situaciq..
    ubedi go da uni6toji tiq snimki i sl pat-umnata
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми първо късаш с гаджето после викаш някой да го пребие. Няма да помогне ама като вече си се прецакала. Поне за отмъщение

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Това е ужасна гавра. Ако бях на твое място щях да го убия без да ми мигне окото.
    Глупаво си постъпила като си му позволила да те снима. Не виждам обаче какво можеш да направиш. Само да не стигне това до родителите ти, защото тогава не ми се мисли какво ще ти се случи.
    =D> =D> =D> =D>
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Ми първо късаш с гаджето после викаш някой да го пребие. Няма да помогне ама като вече си се прецакала. Поне за отмъщение
    Ми да ... пък ако измислиш и накъв друг начин да го изложиш ще е още по - яко.

Мега фен Аватара на koalka
    Това да ти е за урок.За напред внимавай на кой се доверяваш.

Супер фен
    snimai mu onaq rabota ama i liceto da se vijda na photoshop q namali osven ako e malka i razprostranqvai napuk

Еми като почвате от толко рано със секса така е,а и що му даваш да те снима?То много ясно,че ще я покаже поне на приятелите си.....

Guest
    дай линк със снимки купи си бейзболна бухалка и го убий

Супер фен
    Оле!Как може приятеля ти да е такъв глупак,че да разпространи твои голи снимки? пф,,ей значи!Не гледате като избирате ама!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    ами другия път не си отваряй толкоз много и толкоз често краката
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Че си тъпа,тъпа си.Ама можеш да измислиш нещо да му отмъстиш поне...направи му някаква мизерия щото и той заслужава...

psihopaaaaaaat idiottttttttt
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Че си тъпа,тъпа си.Ама можеш да измислиш нещо да му отмъстиш поне...направи му някаква мизерия щото и той заслужава...
    Подкрепям!
    Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!

Голям фен
    Дай да те видим,де.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    в мечтите ти
    Ми вече при свършен факт нищо не можеш да направиш.Но не разбирам как след като те е изиграл така(показвайки снимките ти) може още да си с този човек.Той достатъчно ясно е показал с постъпката си, че не му пука за теб ни най-малко
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Mi kakvo da kaja.Ne iskam da te napadam po nikakav na4in,no greshkata si e izcqlo tvoq.Takiva snimki se zabravqt trudno,a se razprostranqvat mnogo lesno.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    можеш да наравиш следното: легни пак с него и като го надърви му го залепи с канаколит за стомаха. няма да му е много удобно като отиде в болницата да му кажат какво да прави.

ооо тва дет е направил твоя фр е мн тъпо все пак си на 14 и е малко глупаво от негова страна да прави такива не6та
    XOXO...

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Дай да те видим,де.

dc
    Guest

c

sama sa si vinovna teq snimki ne moje6 da gi skrie6 ve4e ama pone skasai s nego.6te me izvinqvai ama ima veroqtnos ako ne znae6 kak da se spravi6 s tova sled nqkoq dryga godinka da si zvezdata v grada ako me razbira6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си