- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- gadno mi e :(
Hora posavetvaite me ne6to iskam da znam va6eto mnenie po vuprosa....Razbrah,4e priqtelq mi dokato e hodel s mene e bil i s druga,pri vsqko na6e skarvane toi i e zvynql i sa se vijdali..izneverqval mi e s neq....az skusah s nego,no sled tova pak se sabrahme prosto go obi4am,a toi mi kaza,4e ve4e nqma nikakvi otno6eniq s neq,4e iska da e s mene i 4e pove4e nqma da se povtori...no uvi tova e prodaljilo-toi otri4a,no tova e normalno koi bi si priznal,ne sym s nego v momenta,no me e qd,4e go ostavih na neq ei taka i napravih usluga...nz mn mi e gadno,kakvo mislite vie...???V momenta super mn si prikrivam 4uvstvata i ne mu pokazvam kakvo mi e-toi e obeden,4e na mene ve4e ne mi puka za nego i az ne go otri4am pred nego,no go pravq samo,za da mu e gadno....
Това е правилното решение..за какво ти е да си с момче което постоянно мисли за друга...сега ти е гадно но по добре да го забравиш! Да си намериш някой който да мисли само за теб!!!
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
Въобще не си и помисляй да се върнеш при него. Веднъж се е случило, простила си. случило се е обаче втори път, значи ще се случи и трети. Няма смисъл да си с човек, който те лъже толкова подло, независимо колко силно го обичаш.
Не съжалявай, че си и го оставила. Помисли, сега тя е на твоето място, а не след дълго (ако вече не се е случило) някой друга е заела нейното. И не тя печели, а ти, че си се оттървала от него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много добре си направила, че си го оставила.Той не те заслужава и колкото и да го обичаш няма смисъл да си с него.По-добре го забрави и продължи напред, след време ще срещнеш някой, който ще е само с теб и с никой друг.И не си мисли, че си и направила услуга, като си й го оставила.По-скоро тя на теб е направила услуга - сега тя ще заема мястото на лъганото момиче, защото утре и тя ще му писне.![]()
продължавай да отричаш пред него. излез с приятелки и флиртувай с момчета. това разпуска. ако успееш да си намериш друг,повярвай ме тогава най-много ще му липсваш и ще страда. а пък и кучката също,тя ще разбере,че вече не ти пука за него.
няма любов
Postapila si pravilno!Nedei da se izmy4vash.Izneveril ti e,i da kazva,4e nqma da se povtori,shte se povtori.Ostavi go,pokazvai mu kolko ne ti puka za nego,bydi maksimalno bezrazli4na!Shte go zabravish i sled tova shte razberesh,4e ne si e struvalo da stradash za nego.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
blagodarq vi maceta,radvam se,4e vsi4ki ste na edno i su6to mnenie koeto mn me okorajava.....6te go zabravq,bez tva i drugi mom4eta me zanimavat taka nqma da mislq postoqnno za nego.....
Продължавай да си безразлична и един ден ще разбереш че си го забравила!Гледай напред и само напред!
Занапред не се оставяй да те баламосват така-щом някой ти е изневерил веднъж пак ще го направи-запомни това.
Първо-не си направила услуга на нея,а на себе си!Това,че си го оставила е най-доброто,което си можела да направиш!Эа какво ти е връэка с човек ,който не те уважава и те лъже,само да се иэмъчваш...!Направила си това,което е трябвало!А и не мисли эа нея,а эа себе си...!Какво ти пука эа това момиче...и тя сигурно ще бере ядове,може дори да не е энаела эа теб...!Абе както и да е ,съветът ми е : Не се иэмъчвай эа нещо,което не си эаслужава!Энам,че е лесно на думи,но все пак опитай!Эабавлявай се и търси любовта.
[size=7][b][u]fosse cos
Napulno sum suglasna s Aleandra.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Грешка е било, че си тръгнала пак с него.Толкова бързо хората не се променят, а той явно е способен да ти причинява болка по този начин без да го е грижа как ще се почувстваш, ако разбереш.
Най-добре се разделете, няма смисъл от лъжи и измами.![]()
Първо-не си направила услуга на нея,а на себе си!Това,че си го оставила е най-доброто,което си можела да направиш!Эа какво ти е връэка с човек ,който не те уважава и те лъже,само да се иэмъчваш...!Направила си това,което е трябвало!А и не мисли эа нея,а эа себе си...!Какво ти пука эа това момиче...и тя сигурно ще бере ядове,може дори да не е энаела эа теб...!Абе както и да е ,съветът ми е : Не се иэмъчвай эа нещо,което не си эаслужава!Энам,че е лесно на думи,но все пак опитай!Эабавлявай се и търси любовта.
v na4aloto ne e znaela za men,no sled tova nqkva neina priqtelka i e kazaala za men,razdelili se po negovite dumi,za6toto i kazal,4e iska da bude s men,no qvno sled tova pak sa se opravili i toi e tolkova sme6en i jaluk kato razbrah mi vika az 6tqh da ti kaja za neq oba4e qvno sa me izprevarili....i az mu kazah,4e qvno mn dulgo vreme e 4akal momenta v koito toi 6te mi kaje....ot 4-rti ne sym s nego samo si pi6em ot vreme na vreme v skypeto,no vse o6te prodaljavam da mislq za nego..neznam kak moje pri tova koeto mi pri4ini az da ne ispitvam nikvi lo6i 4uvstva kum nego i da sym gotova da mu prostq,no nqma da mu prostq ve4e nikoga nqma da sym s nego,no nemoga da si obqsnq kak taka ne go mrazq,kak taka pone nqkakvi lo6i 4uvstva kum nego nqmam...iskam da go mrazq,da ne go vijdam,a ne moga.....![]()
Продължавай да се правиш на непокист, с времето ти сама ще свикнеш с тая мисъл! Самозалъгването е голямо нещо да знаеш... от личен опит ти го казвам![]()
Let The BEAT Control Your Body
raditodobre mila...izkefi me maksimalno
![]()
Продължавай така и с времето наистина ще го забравиш.Веднъж се е случило, после пак ще се случи и за напред(в повечето случеи така става) ако пак тръгнеш с него ще страдаш много повече отколкото ако се опиташ да го забравиш.
човешко е да се греши, но да се взема поука от грешката!
човешко е да се прощава, но само веднъж!
извод: той не си е взел поука, а ти все си прощавала - error![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg