- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или Против ?
protiv
be careful what you wish for 'cause you just might get it
TnX Za KomEnTar4etata![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Levane купи си много ще ти отива мен пък много ме кефи стига момчето което я носи да не е педалче![]()
you should kill yourself >=D
За мен това е педалско.
Защо имаш педал в подписа?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Az si kupih...Първоначално написано от EMILY the strange
prosto iskam 4uq 4ujdi mnenie
kakto se kazva seki s vkusasi
az ne sam pedal ama 6te nosq rozavo 6toto mi haresvat samite teniski...
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
emili aide da se e.b.e.m az imam rozova bluza..Първоначално написано от EMILY the strange
![]()
Първоначално написано от phhhhhh
![]()
you should kill yourself >=D
Мъжете носят неутрални и неярки цветове. Те не са свини-майки, че да носят розово. Къде отидоха истинските мъже, Господи!![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Levane, сори малко грубо ще прозвучи, ама като гледам лицето ти е още детско съответно не изглеждаш още мъжествено и като сложиш розова блуза и тази дълга коса на руси кичури... Не един или два пъти като се разминеш с някой по улицата, този някой ще се зачуди дали не си гей... Важното е ти да си знаеш какъв си, естествено и щом се харесваш така, носи си я!
`Death`Whore``, за ярките цветове не съм съгласнаПриятелят ми носи само тъмни цветове тениски, а вчера дойде с една оранжева, пак дълга и широка, но оранжева.
Изглеждаше много симпатично
![]()
кажете "не" на стереотипаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
светът МРАЗИ метросексуални.![]()
обаче внимавай някой да не те изненада от отзад![]()
Стереотипите не ме интересуват, това си личи от километри.Първоначално написано от LunaTriCk
Той и моят има разни такива и не е зле с тях, но друго си е, когато е с кафявите кубинки и кафяво кожено яке...Първоначално написано от shadow4e
Не ми харесва.![]()
Има и такива, на които им отива, но в повечето случаи гледката е...леко трагична.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Това е човеко-заек с бисексуални наклонности.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Гласувах,че е секси,ама не мисля,че е от най-секси цветовете за мъж,но определно не е ГЕЙСКО!!! Все едно някой да каже,че синьото е мъжки цвят и момичетата,носещи синьо са лесбийки! А и розовите и лилавите блуза в момента са си хит,така че кво лошо![]()
Мхххмммммм кубинки и кожено яке... сууууупер сексиПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Разбира се, че е секси. Защото е мъж, а не прасенце в лозовко.
Как бързо се променя хорското мнение...Първоначално написано от EMILY the strange
![]()
Вие на хероин ли сте бе?