- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mejdu 4uka i nakovalnqta
imam si priqtel ot 3 meseca,koito ne e ot moq grad i go vijdam mn rqdko,toi me obi4a mnogo,no neznam kakvo da pravq sega zapo4nah rabota i se zapoznah s 1 mom4e haresa mi mnogo,hodihme na diskoteka celuval s nego iskam da sym s nego,no mi e gadno za priqtelq mi,toi ne zaslujava tova,surceto mi se raskusva ot muga,a az neznam kakvo da pravq,kolegata mi e nai sladkoto su6testvo koeto sym vijdalakajete mi kak da postypq i kakvo da napravq sled kato daje nz dali moje da stane ne6to s kolegata mi....
Като е друг град мене лично тез на майната си не ме вълнуват. Прати му СмС-че и да си глеа гаджетата у провинцията. Така и така нямате бъдеще.
Ти си в адски кофти ситуация, а аз си нямам ни най-малка идея как да ти помогна.Сори. Просто послушай сърцето си.. де да знам.
След чукчето и наковалнята се намира стремето, непосредствено в средното ухо..![]()
Ами ти си прецени, кой ти харесва повече, с кой искаш да си и т.н.Ние няма как да знаем по-добре от тебе![]()
Ситуацият, в която си попаднала е много гадна. От написаното разбирам, че искаш да си с другото момче. Мисля, че най-правилно и честно е да кажеш на гаджето си, че си открила друг човек и двамата нямате бъдеще заедно, но можете да останете приятели. В никакъв случай обаче не се пробвай да разиграваш и двамата, защото в един момент ще ти дотегне от лъжите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мислила ли си за Тройка![]()
![]()
![]()
![]()
GOLBEZ![]()
Не постъпваш честно...спри да разиграваш гаджето си и се раздели с него, защото явно и ти го искаш. Недей да правиш неща зад гърба му, първо е гнусно, второ омърсяваш се.
Взе ми думите от устата брато.Мислила ли си за Тройка![]()
[/quote]
Защо не се регнеш???Първоначално написано от GOLBEZ
офтопик: Възможно е , но не смятам да пиша сериозно ако се регна.
GOLBEZ![]()
Щом разбираш, че не е честно спрямо него-просто му казваш истината без да криеш нищо, защото ще стане зле!
Аз лично няма да скъсам приятеля си докато не се уверя напълно, че може да стане нещо с колегата! Все пак сте и от различни градове. Аз на тва не му викам връзка много много...
Let The BEAT Control Your Body
az li4no bix izbrala da sam s kolegata,no predi tova go porazpitai dali si ima priqtelka,seriozno li e i t.n.ako nqkoi ot otgovorite mu ne ti xaresa-ostani si s gadjeto i gotovo
dori zemqta da gori,ti moeto e sarce pazi.to edinstveno za teb tupti i ti 6epne:OBI4AM TE,RAZBERI!