.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    aziii
    Guest

mn typ vypros ama taka e

znachi liceeto mi e edno obavno i bez ochertani skuli iskam daaaa gi ochertaq ta kak da si namalq buzite na llllliceto molq bez typi otgovori i podmqtani vseki koito go napravi shte go smetna za typak

ZNA4I SQ AKO TI KAJA KOLKO SI GROZNA 6TE ME SMETNE6 ZA TAPA4KA KAT TEBE TAKA LI?

br0ken
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от melito_94
    ZNA4I SQ AKO TI KAJA KOLKO SI GROZNA 6TE ME SMETNE6 ZA TAPA4KA KAT TEBE TAKA LI?
    Momichence,ne stiga,che si drebno , pyk si i zlobno.Kato ne razbirash si zamylchi. Avtorkata na temata s podhodqshtiq ruj moje da napravi skulite i da izpykvat poveche i da se oformi samata kontura na liceto.
    No predpolagam melito,tova shte go razberesh ti kato porasnesh malko,che sega kakto gledam oshte ti e ogranicheno akylcheto.

ami nqma da go razbera 6tot ne se grimiram za 6tastie!vie dvete ste mirizlivi gostenki regnete se i togava me kritikuvayte

Град
    София
    ХА-ХА-ХА много много тъпо
    А за отговора малко руж,фон дю тен и си готова :P

ami nqma da go razbera 6tot ne se grimiram za 6tastie!vie dvete ste mirizlivi gostenki regnete se i togava me kritikuvayte
    Az si imam reg mila,ne se pritesnqvai.Ne vijdam prosto smisyl za edno mnenie da vlizam v nego.Pyk i momicheto si zadava vyprosa kulturno i prilichno, kakva si ti za da q obijdash?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от br0ken_
    Az si imam reg mila,ne se pritesnqvai.Ne vijdam prosto smisyl za edno mnenie da vlizam v nego.Pyk i momicheto si zadava vyprosa kulturno i prilichno, kakva si ti za da q obijdash?
    bravo broken az sym na syshtite mneniq koito napisa nqma smisyl da se zanimavash s malko momichenca koito gledat da se zaqdat momicheto prosto iskam syvet i ot kade znaesh che e grozno az se obzalagam che ti si 1000 pyti po grozona ot neq ama v chata ti poratstvat krila neshto a meli qsno li ti e sega spri da se pravish na mn goqlma i po dobre ne pishi v temeta zashtoto naisitna moje da te smetnat za glupachka A inache po temata slagai povechko zlatisto-kafqv ryj pone taka pravq i syzdava iluziqta che skulite sa mi po golemi
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Град
    Targovishte
    тя е със синдрома на 13 годишните така че не и се връзвайте...
    Добре,добре,вземам си думите обратно.Да ви го отчукам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си