- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:С кого ви беше първата целувка?
Тъпо, ма не се сещам за имена. Тфа е преди мноу време бе хораА иначе по физиономия си я спомням каката :> И се накефих , кфо :P
С едно момче, с 2 години по- голямо от мен...
С когото исках :Р
И никога няма да я забравя(и целувката и Нея), защото беше най-хубавата на света\
/
От де си сигуренПървоначално написано от aP0kAlIpSiS
?
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
s 1 mn qka dobra priqtelka :P predi 3-4 godini i sa oshte sme super dobri priqteli ma beshe samo celuvka![]()
![]()
![]()
Валери![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да и моя се казва ЙорданПървоначално написано от miloto_girl-4e
!!!!И до днес сме си мн добри приятели
![]()
![]()
![]()
С Георги на един купон бяхме леко пийнали,аз не очаквах,той почна да ме целува и така беше супер,той дори не разбра,че ми е за 1 път и до сега се виждаме много често и сме много добри приятели![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
беше в детската градинаЗдравко се казва.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
С едно момче, което много обичахАма той мЕне не
![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Хах.. СъС Сегашния ми приятел... който всъщност май се оказва 1-я..
![]()
Както някой беше казал по- горе беше ме страх да не се изложа, но беше приятно, той ме предразположи и съм мн щаСтлива, че първата ми целувка беше с него![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Стефан се казваше(той сигурно и сега така се казва, де,но аз не съм го виждала от......2 години някъде).
С един Лъчезар голяма картинка бяхме![]()
s Ivan na edna spirka dokato 4akame tramvaq![]()
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
s Radoslav mai mai xaxaxa
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Ами първата ми целувка беше с едно момче от старото ми даскало.Казваше се Иван и беше колкото мен.Чакахме за часа по география и какво ни щракна започнахме да се мляскаме с езики аз се дръпнах...
![]()
"РаЗлИчНа СъМ...Не Че СъМ БаНаЛнА!ИдЕаЛнА СъМ...Не Че СъМ НаХаЛнА!Не МоЖеШ Да Ме ИмАш...Не Че Се НаДуВаМ!От ВсИчКи ЖеНи,КоИтО НаЙ-МнОгО ИсКаШ-НаЙ-МнОгО СтРуВаМ!!!
КриСиТоОор qvno i ti si pada6 po Dima Bilan mn e pekan
A po temataan4o
za kvo pita6 ne go poznava6 !!!
Mihail![]()
мммм като в мексикански сериалПървоначално написано от koalka
![]()
С Петър- мале мале, не е за разправяне, егати ужаса като се сетя ме избива на смях(беше във втори клас, после 4 години не съм се целувала
![]()
)
мани мани.. Боби се казваше момчето и ми беше съученик.. е бяхме малки.. глупави.. като се сетя иии..сега с момчето не се понасяме, но тва е друга тема..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ми момчето са казваше Костадин .. а момичето Инна .. хахах ( не базикам се ) бе 1вата целуфка на мен нещо не ми са получи ли кво стана .. не ми допадна .. ама случва се и да не е идеално .. се пак 1ви път .. кво да са прави![]()
![]()
с едно приятелче...хахах...мали само като са сетя и ме напушва смях...Голям сейр беше...![]()