- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От колко....?
баси, с изключение на koalka и thepainisreal тука сичките сте някви извратени, бе.............
а съм само от вчера тук...
баси, с изключение на koalka и thepainisreal тука сичките сте някви извратени, бе.............
а съм само от вчера тук...
На цели 22 съм и не съм правила. Не искам и нямада правя докато не цъфнат налъмите на двора на село!!!!! Аз съм против!
Колега Грешков, не забравяйте, че и аз карам моя стаж, тъй че ще се радвам да препратите пациента към мен, ако има желание! А пък ако няма- здраве да е, аз ще преглеждам вестник "Труд" в търсене на работа за следващите дни. Чух, че там са поместени много интересни случаи на умствена недостатъчност, породена от родната политическа ситуация!Първоначално написано от д-р Грешков
lele tuka golqm procent momi4eta sa ebani v zadnicite...a na nqkolko anketi otnosno analniq sex gledam 4e procenta e dosta ni6tojen.Za6to li?Mai vsqka se pravi na golqma i razkrepostena a vsa6tnost e ...
Първо бих ви попитал, млада госпожо, какво не сте правили досега, обаче усещам, че въпроса е неуместен, защото е общоизвестно за какво говорите. Бих ви препоръчал да не чакате налъмите в двора на село да цъфнат, а да посъдите краставици или моркови, пациентите разправят, че били много подходящи за това, което говорите. Примерно, краставиците вървяли с домати и сирене- шопска салата, а пък морковите- с зелка.Първоначално написано от krem4et0
Просто писах, за да "вдигна нивото". Тука се написаха не 1 мнания, че момичетата във форума са к**ви, а аз не мисля така!
Spored mene ima ku.vi.Vij samo Milena_PLD i Malkoto _Sladur4e.Vij im drugite menniq.Pak na 13-14 orgaznizma o6te ne znae za kakvo stava vapros te otzad se tkovali ve4e.Az na 17 za parvi pat momi4eto sa6to be6e na 17.
Бе какъв ти е проблема на тебе?!? Всеки има право на избор, ако иска и на 10 може да започне тебе кво те бъркаПървоначално написано от Divaka
![]()
Мани, мани, бегай, мани..Първоначално написано от Анонимко
За първи път на 19 го направих, не е лошо стига човека да е внимателен, а не да ръга само...
Не мисля да го пробвам...има си място,което си е предназначено за това нещо...не може навсякъде да си го пъхат..
Az go napraih minalata godina,ama na momi4eto ne i be6e kef i sprqhme,pove4e ne sam probval,znam li i vaginalniq sex me zadovolqva![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Принципно,от 2 уиски,2 бири и 1 чашка по избор.След това не помня.Първоначално написано от Gosta ot Mras
Много интересен въпрос,всъщност...
I'm good at everything...except stomatology.
На 11 един батко много искаше да ми бръкне в дупето и аз му дадохПървоначално написано от Gosta ot Mras
На 11 какво? Бири? Важно е и с какво е бръкнал де.![]()
Ами логиката поради което може да се каже, че едно момиче спало с много мъже е курва за разлика от мъжа е следната. На мъжа след това оная работа не му става като кофаПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
![]()
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Хахахах браво бе. Ти на 13 години имаш повече опит от мене дето съм на 18.... ха! та чак и анален била правила...нямам думи
За да не флуудя,по темата - не съм правила и не мисля да правя в скоро време
Ami na 16 za pravi pat me opraviha v zadnika....ne be6e zle.ina4e ve4e go pravq redovno...No za6to mi se struva 4e pri redovnoto pravene na anelen sex zadnika se raz6irqva....ve4e kato 4e li po lesno mi vliza v dupeto.A kogato primerno sedmica ne sam pravila...sled tva pak si e si4ko normalno.
Ami nomralno e da taka ne misli6 li Des?Vse pak naistina se raz6irqva i redovnoto pravene na analen sex ..naistina te e napravilo kofa otzad.Spri se malko i si4ko e ok ti sama go kaza.Ami na 16 za pravi pat me opraviha v zadnika....ne be6e zle.ina4e ve4e go pravq redovno...No za6to mi se struva 4e pri redovnoto pravene na anelen sex zadnika se raz6irqva....ve4e kato 4e li po lesno mi vliza v dupeto.A kogato primerno sedmica ne sam pravila...sled tva pak si e si4ko normalno.
При мен беше на 13 и много болеше... Всъщност то беше пръв и последен път.