.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Guest
    баси, с изключение на koalka и thepainisreal тука сичките сте някви извратени, бе.............
    а съм само от вчера тук...

Guest
    баси, с изключение на koalka и thepainisreal тука сичките сте някви извратени, бе.............

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На цели 22 съм и не съм правила. Не искам и нямада правя докато не цъфнат налъмите на двора на село!!!!! Аз съм против!

Д-р Дава Клецам
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Цитирай Първоначално написано от shaffer
    Да си имаме уважението, все пак - всички пациенти са нормални човешки същества - просто някои са по-объркани от други. Мнението ви говори за известна асоциалност и опит да отречете действителността, в която живеете - ако желаете, д-р Менгеме консултира в следващите дни.
    Колега Грешков, не забравяйте, че и аз карам моя стаж, тъй че ще се радвам да препратите пациента към мен, ако има желание! А пък ако няма- здраве да е, аз ще преглеждам вестник "Труд" в търсене на работа за следващите дни. Чух, че там са поместени много интересни случаи на умствена недостатъчност, породена от родната политическа ситуация!

Gosta ot Mars
    Guest

mara

lele tuka golqm procent momi4eta sa ebani v zadnicite...a na nqkolko anketi otnosno analniq sex gledam 4e procenta e dosta ni6tojen.Za6to li?Mai vsqka se pravi na golqma i razkrepostena a vsa6tnost e ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На цели 22 съм и не съм правила. Не искам и нямада правя докато не цъфнат налъмите на двора на село!!!!! Аз съм против!
    Първо бих ви попитал, млада госпожо, какво не сте правили досега, обаче усещам, че въпроса е неуместен, защото е общоизвестно за какво говорите. Бих ви препоръчал да не чакате налъмите в двора на село да цъфнат, а да посъдите краставици или моркови, пациентите разправят, че били много подходящи за това, което говорите. Примерно, краставиците вървяли с домати и сирене- шопска салата, а пък морковите- с зелка.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто писах, за да "вдигна нивото". Тука се написаха не 1 мнания, че момичетата във форума са к**ви, а аз не мисля така!

Divaka
    Guest

hi

Spored mene ima ku.vi.Vij samo Milena_PLD i Malkoto _Sladur4e.Vij im drugite menniq.Pak na 13-14 orgaznizma o6te ne znae za kakvo stava vapros te otzad se tkovali ve4e.Az na 17 za parvi pat momi4eto sa6to be6e na 17.

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Divaka
    Spored mene ima ku.vi.Vij samo Milena_PLD i Malkoto _Sladur4e.Vij im drugite menniq.Pak na 13-14 orgaznizma o6te ne znae za kakvo stava vapros te otzad se tkovali ve4e.Az na 17 za parvi pat momi4eto sa6to be6e na 17.
    Бе какъв ти е проблема на тебе?!? Всеки има право на избор, ако иска и на 10 може да започне тебе кво те бърка

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Na 13 bqh...(predi 3 meseca za pr1v p1t pravih analen sex),sega s1m sprqla da go pravq,no moje bi pak 6te po4na

боже господи ! ти с такъв сексуален опит че просто ...
    Мани, мани, бегай, мани..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    За първи път на 19 го направих, не е лошо стига човека да е внимателен, а не да ръга само...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Не мисля да го пробвам...има си място,което си е предназначено за това нещо...не може навсякъде да си го пъхат..

Az go napraih minalata godina,ama na momi4eto ne i be6e kef i sprqhme,pove4e ne sam probval,znam li i vaginalniq sex me zadovolqva
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Цитирай Първоначално написано от Gosta ot Mras
    От колко....
    Принципно,от 2 уиски,2 бири и 1 чашка по избор.След това не помня. Много интересен въпрос,всъщност...
    I'm good at everything...except stomatology.

Guest

Re: От колко....?

Цитирай Първоначално написано от Gosta ot Mras
    На колко години бяхте когато правихте за първи път анален секс и правите ли го още?Темата е за момичета и момчета.Мерси на всички предварително за отговорите!
    На 11 един батко много искаше да ми бръкне в дупето и аз му дадох

Град
    Клиниката. Влезеш ли един път - няма излизане.
    На 11 какво? Бири? Важно е и с какво е бръкнал де.

Д-р Фрактуров
    Guest

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Ako edno mom4e e pravilo sex na 13-14 za parvi pat nikoi nqma da kaje ni6to ili pak ako edno mom4e e spalo s mnogo momi4eta 6te e pi4 ,a momi4e deto e spalo s mnogo mom4eta e k***a.
    Ами логиката поради което може да се каже, че едно момиче спало с много мъже е курва за разлика от мъжа е следната. На мъжа след това оная работа не му става като кофа

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Na 13 bqh...(predi 3 meseca za pr1v p1t pravih analen sex),sega s1m sprqla da go pravq,no moje bi pak 6te po4na

Хахахах браво бе. Ти на 13 години имаш повече опит от мене дето съм на 18.... ха! та чак и анален била правила...нямам думи

За да не флуудя,по темата - не съм правила и не мисля да правя в скоро време

hi

Ami na 16 za pravi pat me opraviha v zadnika....ne be6e zle.ina4e ve4e go pravq redovno...No za6to mi se struva 4e pri redovnoto pravene na anelen sex zadnika se raz6irqva....ve4e kato 4e li po lesno mi vliza v dupeto.A kogato primerno sedmica ne sam pravila...sled tva pak si e si4ko normalno.

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

Ami na 16 za pravi pat me opraviha v zadnika....ne be6e zle.ina4e ve4e go pravq redovno...No za6to mi se struva 4e pri redovnoto pravene na anelen sex zadnika se raz6irqva....ve4e kato 4e li po lesno mi vliza v dupeto.A kogato primerno sedmica ne sam pravila...sled tva pak si e si4ko normalno.
    Ami nomralno e da taka ne misli6 li Des?Vse pak naistina se raz6irqva i redovnoto pravene na analen sex ..naistina te e napravilo kofa otzad.Spri se malko i si4ko e ok ti sama go kaza.

При мен беше на 13 и много болеше... Всъщност то беше пръв и последен път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си