- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- belezi po krakata
idva lqto .. i zapo4vat da me hapqt komari i balhi .. postoqnno raz4esvam sestavat mi gadni papki s kori4ki posle ostava beleg za mn dalgo vreme koito nz s kakvo moje das e mahne .. mazah go s krem Pali koito e za belezi i petna no ne pomaga pls kajete mi .. iskam pone da si nosq ga6tite do kolqno((((((( no naisitna da e ne6to koeto ste og probvali i pomaga pri takiva slu4ai .. 10x predvaritelno {}
horaaaa molq vi pomognete mi kajete tam kvoto znaete.. bilki kremove mazila... mn golqm problem mi e tova [-o< [-o< [-o<![]()
![]()
![]()
аз миналата година имах белези обаче ходих по-честичко на плаж и те се заличиха.А за да не ти става така използвай репеленти или квото ти се намира против комари
e da ama dokato stane vreme za plaj.. dokato zavar6a daskalo i posle o6e vreme ... kak da hodq s tiq belezi po krakata me sram me e dori kasi ga6ti da nosq(((( a v taq jega prosto ...
((
mila idi na lekar .. tam mogat da ti predpishat neshto ..po tochno idi na kojen ..
или иди на солариум
Абе от слънцето няма да се махнат много много и аз имам белези не от комари ама не ме притесняват толкова много.Доста са ми учукани от колело и.н. от дете та за това отиди наистина на кожен и си купи РАЙДУСПЕХ
Аз имах подобен проблен но започнах да мажа с различни мазила препоръчани от Личния ми лекар и за 1-2 месеца изчезнаха почти напълно. Нз дали беше само от мазилата или от слънцето на плажа пък може и двете "combined"В момента не се сещам за наименование ама ще попитам ЛЛ
![]()
махат се като ти казвамПървоначално написано от find_m3
миналата година кучето ми беше надраскало много яко ръцете обаче като се върнах отморето нямаше и следа от тях а не съм се мазала с нищо