.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: belezi po krakata

belezi po krakata

idva lqto .. i zapo4vat da me hapqt komari i balhi .. postoqnno raz4esvam sestavat mi gadni papki s kori4ki posle ostava beleg za mn dalgo vreme koito nz s kakvo moje das e mahne .. mazah go s krem Pali koito e za belezi i petna no ne pomaga pls kajete mi .. iskam pone da si nosq ga6tite do kolqno ((((((( no naisitna da e ne6to koeto ste og probvali i pomaga pri takiva slu4ai .. 10x predvaritelno {}

horaaaa molq vi pomognete mi kajete tam kvoto znaete.. bilki kremove mazila... mn golqm problem mi e tova [-o< [-o< [-o<

Guest
    аз миналата година имах белези обаче ходих по-честичко на плаж и те се заличиха.А за да не ти става така използвай репеленти или квото ти се намира против комари

Guest
    e da ama dokato stane vreme za plaj.. dokato zavar6a daskalo i posle o6e vreme ... kak da hodq s tiq belezi po krakata me sram me e dori kasi ga6ti da nosq (((( a v taq jega prosto ... ((

Guest
    mila idi na lekar .. tam mogat da ti predpishat neshto ..po tochno idi na kojen ..

Guest
    или иди на солариум

Град
    София
    Абе от слънцето няма да се махнат много много и аз имам белези не от комари ама не ме притесняват толкова много.Доста са ми учукани от колело и.н. от дете та за това отиди наистина на кожен и си купи РАЙД УСПЕХ

Аз имах подобен проблен но започнах да мажа с различни мазила препоръчани от Личния ми лекар и за 1-2 месеца изчезнаха почти напълно. Нз дали беше само от мазилата или от слънцето на плажа пък може и двете "combined" В момента не се сещам за наименование ама ще попитам ЛЛ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Абе от слънцето няма да се махнат много много и аз имам белези не от комари ама не ме притесняват толкова много.Доста са ми учукани от колело и.н. от дете та за това отиди наистина на кожен и си купи РАЙД УСПЕХ
    махат се като ти казвам миналата година кучето ми беше надраскало много яко ръцете обаче като се върнах отморето нямаше и следа от тях а не съм се мазала с нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си