.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: edno staro filmche

otchaqna..
    Guest

edno staro filmche

mnogo iskam da gledam edin film ama ne pomnq kak se kazvashe s rowan adkinso (igrae nekyf agent) v nego igrae i taq pevica natali imborgila mnogo vi molq ako nqkoi moje da razbere kak se kazva plssssss mnogo iskam da go gledaaaammmmmm molqqq viiiii [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Re: edno staro filmche

Цитирай Първоначално написано от otchaqna..
    mnogo iskam da gledam edin film ama ne pomnq kak se kazvashe s rowan adkinso (igrae nekyf глупака) v nego igrae i taq pevica natali imborgila mnogo vi molq ako nqkoi moje da razbere kak se kazva plssssss mnogo iskam da go gledaaaammmmmm molqqq viiiii [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

хора това бях аз.. само дето не разбрах как се е променило мнението като бях написала (igrae nekyf агент ) а се превърна в глупак...
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Голям фен
    Град
    София
    Johny English се казва =]

misi
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си