- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- AGRESIQTA ME IZQJDA ZAEDNO S REVNOSTTA
Zdraveite!Skoro s gadjeto mi pravime polovin godina.predi 1-2 meseca toi mi kaza 4e nqkakva mu zvani i mu pishe sms-i 4e iskala da go vidi no ne mu kazva koq e..toi mi dade nomera i ..no i na men ne kaza koq e estestveno.Az sum mnogo revniva (koito me poznava tvurdi 4e sum nai-revniviq 4ovek na sveta)ponqkoga se 4uvstavam kato LUDA..krizi ..lipsva na doverie..UJASNO E!tq mu klikna pak predi 1-2 sedmici i az poludqh obadih i se a tq mi kaza "TOI AKO ISKASHE DA E S TEB NQMASHE DA E S MEN",no kogato toi i zvunna i q pita koq si ti tq otnovo ne mu kaza..znam 4e toi ne bi mi izneveril pone ne i v na4aloto na nashata vruzka za sled vreme nikoi nemoje da garantira..no nemoga da zabravq dumite i..kazah i 4e shte q namerq kakvoto i da mi kostva..i ot togava telefona i e izklu4en..postoqnno mislq i se samoizmu4vam predstavqm si ujasni neshta..Toi e prekrasen 4ovek i naistina me obi4a no moqta revnost me pogubva..imam nujda ot hora s koito da spodelqm..molq vi pishete mi![]()
![]()
![]()
![]()
I Don`t Give A Fuck!!!(Mene Fanaha Tebe EBAHA!!!) I LoVe IvO !!!
Няма смисъл да се измъчваш.Това най-вероятно го е казала, за да ви скара и да изникнат въпроси, но не й вярвай.Все пак това недоверие може да развали връзката ви, а и все пак всеки може всичко да ти казва, но това не означава, че трябва да му вярваш.Особено на момиче.![]()
Не се ядосвай за глупости и си гледайте живота, бъдете щастливи.Винаги ще се намерят недоброжелатели.
Споко бе човек.. тя го е казала, за да ви скара и както е тръгнало гледай заради ревността си да не постигнеш целта и! А и замисли се ако наистина имаше нещо между тях дали той изобщо щеше да ти казва за нея?
Let The BEAT Control Your Body
Не вярвай на такива неща...още по - малко на МОМИЧЕ.Най - вероятно иска да ви скара по този начин , да създаде у вас чувство на недоверие и т.н.Не се поддавай.Все пак сте заедно и трябва да си вярвате.Не обръщай внимание , явно това момиче доста завижда.Не си губи времето с нея , а си гледай живота и момчето до теб.
nedei da se vruzva6 na horata koito zavijdat za va6eto 6tastie....nqma smisul..za6toto tq e 6tastliva kato go susipva..i nedei susipva sebe si....revnostta e bolestno sustoqnie..i rano ili kusno na mom4eto nervite nqma da izdurjat..ili moje dori da se upla6i ot tebe !!!samo se uspokoi...aidi uspex)
Да сбъркаш е човешко. В живота често се греши, но често малка грешка голямо щастие руши...
Как може да вярваш на няква си там дето не я познаваш.Най-вероятно се е опитала да ви скара.А ти си се вързала.По спокойно той е с теб и те обича имай му малко повече доверие не се поддавай на ревността, защото тя убива истинските чувства.Имамала съм толкова много подобни моменти на ревност и то само заради някви такива неориентирани момиченца.
Dam revnosta izgarq te otvutre i ne ti dava mira sumneniq pritesneniq nedoverieee....razbiram te na pulno i az sum sushtata revnivka no vij ne pozvolqvai na nqkakva si nezavisimo bila ne bila s nego da razvalq vruzkata ti i da porajda v teb revnost i samneniq vajnoto e 4e priqtelqt ti e steb i te obi4a postavi se na negovo mqsto znam 4e e trudno da ne revnuvash no nevazmojni neshta nqma vinagi 6te ima za kakvo da go revnuvaj povodi mnogo no go revnuvai s granica do tolkova 4e da vijda kolko darji6 na nego za da ne si navredi6 na vruzkata.
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
няа за кфо да се притесняаш![]()
той ти е казал за нея, дори и ти е казал номера й, което е добре, щото по тоя начин ти доказва, че ти има голямо доверие и не го крие от теб, на такиа момчета евала им праа, щото по дууре да си го разбереш от него, колкото и ревност да ти костфа тфа, от колкото примерно от некъф негов приятел да речем ;]
тя само се опитфа да ви раздели според мен, щом той незнае коя е и немое да и познае гласа примерно.. само ви завижда, не и се фащай на акъла
![]()
имаи му повече доверие това, че ти е споделил найстина е голям плюс, макар, че на теб сега ти е притеснено, но няа за кфо...
преди време и аз имах подобен случай, адски мноо ревнувах, но после се осъзнах.. и добре, че го направих
![]()
таа.. мисълта ми беше, не и се фащай на тая, хич да не ти пука, щото колкото и да е, не е хуу да има толкоа мноо ревност ф една връзка.. пък и пича си е при теб, нали ?
няа кфо да се притесняаш
![]()
пък и щом си е изключила тела вече толкоа фреме.. ебаала се е, недей да рефнуаш толкоа.. по релакс го давай и такамм.. ии ако тая звънне пак пиши ми на ЛС номера йбъзикам се
ае мацка \
/ успех
![]()
~!1912!~
....Нито пък щеше да ти дава номера й..какво изобщо й се връзваш на тая...Първоначално написано от radito
![]()
Ти ако вярваш така на всяко нещо. Сигурно го е казала, за да се скарате и да се разделите. Помисли, ако той ти беше изневерил с това момиче, дали щеше да ти даде телефона и, или да ти каже, че му звъни. Не се ядосвай за глупости и имай малко повече доверие в това момче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е кво толкова ревнуваш ми кажи с твоята ревност само може да го отбласнеш от себе си.По леко карай не го мисли чак толкова.
Vladoka rulzzz
ако не спреш да мислиш за глупости наистина ще луднешимай му доверие
както казва баба ми "ако е писано на глава да стане, на камък няма да иде"
не можеш да избегнеш нищо с тази ревност - ако ще стане, ще стане и точка!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg