.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: napravih go

Guest

napravih go

zdraveite
    na 18 g sam i predi 4-5 dena s moq fr do napravih za 1-vi pyt.men me be6e mn strah dane zabremeneq iza tova toi sloji 2 prezarvativa
    Iskam da popitam poneje si vnu6avam 4e sam bremenna dali e vyzmojno.
    ot nqkolko dena tva nz dali ima obto s bremennos no postoqnno prez 20-30 min ni se pi6ka xax a i neska me bole6e korema i krysta
    molq vi kajete ima li veroqtnost da sam bremenna

Oт къде ви дойде на ум да слагате два презерватива. Така рискът от изхлузване е много по-голям. Ако не се е случило това и презервативът не е скъсан не виждам причина за притеснение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Ooooo ne......hardcore rlzzz bahti izrodite s 2-a prezervativa
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Guest
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    mi nie go napravihme byrzo za 5 min

Супер фен
    ОМГ!А аз си мислех,че аз си внушавам прекалено много измислици!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    mi nie go napravihme byrzo za 5 min
    Emi pak....sigurno na mom4eto posle mu e bilo kato nek'va sma4kana banica Yessss ! HARDCORE !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    София
    Абе на 18 години си,а не знаеш какъв е рискът....тва с 2та презерватива не го пробвайте повече.За да си скойина вземи си 1 тест не е скъпо и си го направи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Oт къде ви дойде на ум да слагате два презерватива. Така рискът от изхлузване е много по-голям. Ако не се е случило това и презервативът не е скъсан не виждам причина за притеснение.
    prezevrativat ne be6e izhluzen stoqha si i dvata

Guest
    kato tolkova iska6 da razbere6 napravi si test za bremenost.dano ni6to ti nqma

Тогава няма място за притеснение. Успокой се, но друг път не си правете такива експерименти.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    a i preporu4vam ti SURE CHECK potursi go

Guest
    zna4i spored vas sam bremenna
    a kolko stryva tozi test

Guest
    ne ne 4e si bremenna ama e hubavo da se podsigori6.emi testa e evtin 3 lv i ne6to si.a ti koga go napravi?predi kolko dni?6toot ima edni hap4enca koito se vzimat do vtoriq den sled sex protiv zabremenqvane

Град
    blaa
    zna4i spored vas sam bremenna
    a kolko stryva tozi test
    znachi spored nas si QKO TUPA
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Guest
    ne ne 4e si bremenna ama e hubavo da se podsigori6.emi testa e evtin 3 lv i ne6to si.a ti koga go napravi?predi kolko dni?6toot ima edni hap4enca koito se vzimat do vtoriq den sled sex protiv zabremenqvane
    napravih go to4no predi 5 dena
    sy6to iskam da popitam sled kolko dena sled sex se pravi test i dali moga ve4e da si bo napravq i kolko e siguren tozi test pone 60 % ima li sigyrnost

Guest
    a i tva da ti se pi6ka mi izglejda suvsem norm i az sum taka.a fajkta 4e te boli krusta i korema moje da e 6toto 6te ti idva ? zamisli se

a samite priznaci za bremennost idvat 4ak sled 2ri-3ti mesec

Guest
    te testovete za bremennost se pravqt kato po4na da ti zakusnqva.sled purviq den kato ti zakusnee cikala moje6 da go napravi6.samo ne pii mn te4nosti i alkohol.a testa dava nad 99%to4nost.ima oputvane trqq go pro4ete6 nqkolko puti polezen suvset ti davam

Абе аз съм по малка от теб-на 16,но едно ще ти кажа:Не си хаби времето да ни обясняваш на нас тука какво ти е и да ни питаш дали смятаме такова и онакова,ами отиди в аптеката и си вземи един тест като не си сигурна.И кво питаш колко струва,то в аптеките затова има продавачки,които са си учили за професията.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мила,ама какво си стойш на дупето спокойно Голям човек си Ако имаш и най-малки подозрения,че си бременна най-малкото си направи тест за бременност или отиди на генеколог Ама как може след като си решила да го направиш и то за първи път не си се пойнтересувала за последиците или..... Па после защо съм хванал това онова,защото сме неосведомени
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Sofia
    То да си тъп не е лесно!
    С два презерватива
    Апф спри да флудиш форума, ако искаш да ти кажем, че нищо ти няма, ми не! Бременна си във втория месец, понеже когато го правиш с два презерватива това ускорява двойно бремеността, пък и нали знаеш когато умножаваш два минуса се получава плюс...
    ДЕМЕК БРЕМЕННА СИ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ НА МЪРФИ

И по делово дай ми 500 лева и ще ти направя аборт без вашите да разберат(само да е насаме и твоя приятел да не разбере )
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    OMG ai stiga i ti we bahti izroda ko pla6i6 momi4eto.az davam bas 4e ni6to i nqma.MN STE TUPI.ko da se napravi 4e oniq e na6tesnik i e slojil dva prezervativa.s izvinenie kum momi4eto

Град
    Sofia
    OMG ai stiga i ti we bahti izroda ko pla6i6 momi4eto.az davam bas 4e ni6to i nqma.MN STE TUPI.ko da se napravi 4e oniq e na6tesnik i e slojil dva prezervativa.s izvinenie kum momi4eto
    Не бе никого не плаша
    Само казвам ако се притеснява толкова, да ми даде нещо и ще я преслушам как е
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    ppxaxaxa 6i sa spukam ot smqh za tva deto go kaza......bahti zagoreliq det si.ti na kolko si 12-13 god da ne si detsveno moito mom4e

Guest
    ai tui da go kajem bazikah se za tva det si devstven samo to 4asti de samo ti si znae6

Guest
    puk i neiskam nikogo da obidq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си