.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: napravih go

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ppxaxaxa 6i sa spukam ot smqh za tva deto go kaza......bahti zagoreliq det si.ti na kolko si 12-13 god da ne si detsveno moito mom4e
    Не бате вчера до 4 не ме остави мойта да спя, ама като гледам някой хора са доста загорели, щом бързат да го направят и после пускат глупавите си притеснения
    А иначе и да иска може да ми
    по главичката
    Малко съм пийнал и съм над нещата и просто искам да кажа , че да си тъп в днешно време не е лесно
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    ne az ne sum mom4e az sum f i da ti kaja lesno e da si TUP az u4a v edno ot nai propadnalite u4li6ta v grada (.t.e to e na vtoro mqsto ) jiveq si kurvenskiq jivot i mn si me kefi .ne se oplakvam

Guest
    e vse pak znam vsi4ko za sexa!

Guest
    a tva momi4e nqma lo6o da pita,6tom nqma koi nie moje da i kajem.ne q sudete strogo vseki e 4ovek i vseki pravi gre6ki

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne az ne sum mom4e az sum f i da ti kaja lesno e da si TUP az u4a v edno ot nai propadnalite u4li6ta v grada (.t.e to e na vtoro mqsto ) jiveq si kurvenskiq jivot i mn si me kefi .ne se oplakvam
    Поне си го признаваш!
    Иначе да ти кажа , ако имаше лесно в тоя живот , аз щях с него да се занимавам, кофтито е че искам да съм добре в тоя живот иначе цял живот мързеливец щях да съм , а не е като да нямам родители които да ми помогнат да се превърна в мамин син
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    da ti kaam kefi6 me dai skype name?

Хмм,мразя да обиждам момичета без причина...ти ми даваш доста причини но пак ще се сдържа.На 18 го правиш за пръв път...омг...пази боже от такива кат теб...то гаджето ми ще се окаже кат теб но тва е друга тема.2 презерватива...твоя идея беше нали?На вас в даскало за хапчета против забременяване и тестове за бременност не ви ли говорят?Не гледаш ли реклами?Моля те кажи ми че си блондинка борец умолявам те

П.С. Вземи си един тест за бременност от аптеките (т.е. купи си...да не стане кат оня път дет казах на 1 фр да земе 1 сладолед и после полицията идва към нас...)...и не се притеснявай от теста,въпросите са лесни (ако се запъваш някъде в гуугъл тряя да има отговори)
    УСПЕХ!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си