- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли за края?
Понякога се замислям за края на връзката...
въпреки,че с гаджето ми сме супер щастливи
и нз кво може да ни раздели.
На вас случвало ли ви се е да се натъжавате по
този начин?Абе въобще кажете нещо позитивно,
че само се отчайвам и аз нз що![]()
момче съм![]()
Да, мислила съм и то много пъти.Знам, че няма смисъл и така само се измъчваш, но изпитвам страх, какво да правя...
Не искам краят да идва, за това се опитвам по-малко да мисля за него.![]()
e,значи не съм единствен \/
кофти са такива мисли и уж за момент
съм ги забравил и след време пак се пявяват.
Трябва ми лекарство![]()
иначе и аз осъзнавам,;е са безпочвени...
Ми аз се надявам нашата връзка край да няма![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Spox i az mn 4esto s1m mislila za tva,ama os1znava6 4e nqma smis1l.6tom ti e hubavo s toq 4ovek i vijda6 4e nqma kvo da vi razdeli prosto se opitai da ne misli6 po toq v1pros....![]()
Пич споко беи аз съм тей и аз съм с моя и сме си хипер мн щастливи ама понякога и аз мисля за края...само че не мога да си го представа щото само при мисълта за това и...
та...нещо позитивно... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ И НЕ МУ МИСЛИ КРАЯ..когат дойде или наближи ше го усетиш.Успех
![]()
Благодаря на всички,мн любов ви пожелавам!
Искам, не искам.. винаги мисля. А не трябва .. не трябва да ми пука, квот стане, стане.. важното е, че сега ми е добре и занапред ще имам много хубави спомени от тези си години.
Всъщност аз не мислих, но с приятеля ми сме се разделяли 2949175973215975092186016098640419376 пъти за 2 години и нещо и сега просто не мога да се отпусна просто надявайки се всичко да е наред. Защото после отново ще съм разочарова..![]()
Мисля .. често се случва. Става ми гадно. После ми минава ии знам, че ще сме си заедно още![]()
Ами мислила съм си много пъти ама каквото стане.Всеки край е ново начало...живота е хубаво нещо![]()
Естествено, че съм се замисляла...мисля постоянно. Особено на моменти. Но така или иначе в момента сме заедно и сме щастливи и само това е важно.![]()
ami az sam otskoro s moq priatel no otdavna si go obichkax oshte kogato bqxme samo frsega razbiram che chakaneto si zalujavashe zashtoto sme zaedno i toi me pravi adski shtastliva
mn go obicham i sega i predi... ne mi se misli za kraq zashtoto znam 4e kakvato i da e prichinata za nego-mn shte me boli
opredeleno misulta me natajava
![]()
mi nz da zamislqla sam se i nz no qvno ne6to te navejda natowa za67otot bez pri4ina da se seti6 za towa ne e normalno bez da se ubijda6 de
Tu es un r
надали вечно ще сме заедно, но и не ми се мисли за края, още повече, че ние едва сега прохождаме като отношения... и макар че се опитвам да прогонвам подобни мисли, то понякога доста ми се натрапват в съзнанието и тогава се чувствам... меко казано ужасно
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Еми неа начин просто. Такива мисли винаги се прокрадват подтикнати от едно или друго нещо. Ма в края на крайщата единствената постоянна константа е смърттавсичко друго е една голяма промелнива
![]()
Преди да-мислех често. Напоследък мисля все по-рядко за това. Напоследък обаче мисля все по-рядко за бъдещето ни като цяло. Така пропускам прекрасните моменти в настоящето. каквото стане. Аз съм щастлива сега и това е най-важното!
abe da ti kaja az predi mn misleh za tva ,no pri sega6nata mi vrazka ne moga i da si go pomislq....
mmoje bi tva e pri4inata tazi vrazka da e nai dalgata mi do sega, s nai mn emocii ot sqkvo estestvo i t.n
Първоначално написано от ™G-Baby™
vsi4ko si ima na4alo i kraitova e prosto,nqma kakvo pove4e da se kazva...
Честно казано не се замислям за края. Не вярвам да има такъв. Прекалено много се обичаме, толкова много сме преживели заедно и ни остава да преживеем още много. Свързват ни толкова много неща, че никога не помислям за края.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
В началото много често мислех...може би се чудех заслужава ли си изобщо, знам лиСега вече не
Много рядко, когато се сдърпаме за нещо и такаМ
Пък и аз имам някаква способност като мисля за нещо лошо или хубаво дълго време, то да се случва, затова не искам и да мисля, че ще взема да си прокобя и после...
![]()
Чувствам се добре с него и това е най-важното
![]()
Много рядко мисля на тази тема.Предпочитам да не се натъжавам с подобни предположения
Не ме разбирай погрешно-не ти мисля лошото. Очаквай неочакваното. Ти си само на 19 години и дори само след 2-3 години ще мислиш съвсем различно от сега. Да не говорим след 10 или 15 години. Същото важи и за него. Човек се променя, а човек между 18 и 25 се променя изключително бързо. пожелавам ти щастие, но имай предвид, че не всичко е така, както го искаме!Първоначално написано от Aleandra
Гледам да не мисля често за това.Мисля за момента...защо трябва да се опитвам да си натрапвам такива мисли в главата, вместо да се радвам на настоящето и на това, че сега съм с него.Не е ли така?!
Нека да тъжим за края, когато той наистина настъпи, не преварително!
Знам, че не го казваш с лоши чувства. Благодаря ти за съветите. Все пак аз продължавам, че край няма да има. Не знам дали си го чувствала, но когато го видя знам, че това е той. знам, че не си представям един ден да съм без него, да се събудя и той да не е до мен. Надявам се, че ме разбираш. От всичко, което знам за теб (което не е особено много) знам, че и ти имаш щастлива връзка като моята и ти пожелавам много щастие. Дано да си така щастлива, както и аз. Пожелавам ти да няма край.Първоначално написано от krem4et0
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мм.. не.. не мислех за края.. и чак когато всичко свърши осъзнах, че е трябвало да помисля..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii