pi6a v tazi kategoriq''lubov'',no imenno tova e koeto izgubih predi 1-2 4asa(ili moje bi naistina otdavna sam go izgubila prosto sega mi go kazaha).
az sam na 18 i predi 2 godini to4no po tova vreme se zapoznah s edno mom4e.i prez na4aloto na septemvri 2005 tragnahme. minahme prez naistina mnogo ne6ta(stra6no hubavi momenti,mnogo moi salzi,mnogo radosti,usmivki,smqh,sporove,stardaniq,cupenici,vs qkakvi problemi i 6tastiq,toi otide v kazarmata,az hodih v pleven dokato be6e tam predi kletvata-nie sme ot sf i dvamata,posle 4esto hodeh v podelenieto tuk v sf kato se varna),no na 14 02 skasahme(toi skasa s men) i do kraq na mai i toi i az opitahme s drugi-toi ima6e 3 a az taka i ne uspqh (opitvah ,no taka i ne zapo4vah s nikoi-prosto ne mojeh,naistina prosto ne namerih i 4astica lubov v sebe si za tqh i taka i ne zapo4nah ni6to)i na 24 05 na edin kupon v nas otnovo se sabrahme
uj govorehme,uj i dvamata bqhme sigurni,no......(otnovo imahme mnogo hubavi i lo6i momenti)i........dnes toi mi prati sms,4e''trqbva da govorim ne6to'' i tazi ve4er skasa za vtori pat s men!(bili sme mnogo razli4ni kato harakteri i ne sme bili 6tastlivi taka,toi bil vinoven,az ne trqbvalo da se promenqm,6tqla sam da napravq mnogo 6tastliv nqkoi koito 6tql i men da me pravi 6tastliva i t.n.)
razbita sam 2pove4e ot predi-SEGA SAM ABSOLUTNO BEZ NADEJNA!!!!
predi6niq pat makar i mnooogo dalboko skrita imah nadejda 4e sled vreme 6te se sabera s nego(dokato sega nqmam i mikron nadejdi4ka-toi sam kaza''i neka da nqmame 3 pat,prosto 6te se ma4im o6te''),vapreki 4e tvardi 4e vapreki 4e minali pat ne se polu4i nomera s ''nie 6te si ostanem priqteli(po4ti de,vijdahme se stra6nooo rqdko i baq stranni ni bqha otno6eniqta),no sega tvardi 4e nqmalo problem da si ostanem priqteli i 6tqlo da stane,az ne go vqrvam,opredeleno mislq 4e toi pak 6te se 4uvstva kofti i 6te mu e trudno i nqma da se vijdame otnovo.
NE VQRVAM DA OBI4AM OTNOVO DRUG PO SA6TIQ NA4IN!!!!!-znam 4e vi zvu4i presileno,no naistina go 4uvstvam taka i sam sigurna 4e e taka!ne moga da si se predstavq tolkova vseotdaino i iskrenno vlubena v drug,celuva6ta taka drug,lube6ta se po sa6tiq na4in s drug,izob6to s drug........ne moga!(za onezi 5 meseca kogato bqhme razdeleni si dokazah 4e ne moga da obi4na drug,prosto........sarceto mi e s nego i......tova ne moje da se promeni).
moje bi ako bqh sigurna 4e ima nqkakva nadejda da prodalja pone priqtelskata si duhovna vrazka s nego i 4e 6te moga da raz4itam na nego.......nz moje bi pone togava 6tqh da imam svetlin4ica v tunela i pone tova 6tqh da sahranq ot minaloto ni,pone tova.......
6tqh da imam nqkakav smisal na sa6testvuvane!
znam 4e(bez da se obijda nikoi)mnogo ot tezi koito 6te pro4etat tova nqma da mogat da me razberat istinski i napalno,za6toto tazi golqmata,vseotdainata i napalno dava6tata lubov e 1 v jivota ,no........prosto
naistina ne moga i nqmam absolutno nikakvi sili za napred!
ne znam kak i dali izob6to 6te moga da prodalja jivota si i ako izob6to e jivot sa6testvuvane bez lubov,za6toto deistvitelno ne vqrvam 4e otnovo 6te sre6na tazi golqma lubov v liceto na drug
molq vi ako mojete kajete mi ne6to..........znam li prosto sam v absolutna beziizhodica