.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    kfotipuka
    Guest

Мислите ли за края?

Понякога се замислям за края на връзката...
    въпреки,че с гаджето ми сме супер щастливи
    и нз кво може да ни раздели.
    На вас случвало ли ви се е да се натъжавате по
    този начин?Абе въобще кажете нещо позитивно,
    че само се отчайвам и аз нз що
    момче съм

Мега фен Аватара на koalka
    Да, мислила съм и то много пъти.Знам, че няма смисъл и така само се измъчваш, но изпитвам страх, какво да правя...
    Не искам краят да идва, за това се опитвам по-малко да мисля за него.

kfotipuka
    Guest
    e,значи не съм единствен \/
    кофти са такива мисли и уж за момент
    съм ги забравил и след време пак се пявяват.
    Трябва ми лекарство
    иначе и аз осъзнавам,;е са безпочвени...

Супер фен
    Ми аз се надявам нашата връзка край да няма
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Re: Мислите ли за края?

Spox i az mn 4esto s1m mislila za tva,ama os1znava6 4e nqma smis1l.6tom ti e hubavo s toq 4ovek i vijda6 4e nqma kvo da vi razdeli prosto se opitai da ne misli6 po toq v1pros....

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Пич споко бе и аз съм тей и аз съм с моя и сме си хипер мн щастливи ама понякога и аз мисля за края...само че не мога да си го представа щото само при мисълта за това и... та...нещо позитивно... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ И НЕ МУ МИСЛИ КРАЯ..когат дойде или наближи ше го усетиш.Успех

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

kfotipuka
    Guest
    Благодаря на всички,мн любов ви пожелавам!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Искам, не искам.. винаги мисля. А не трябва .. не трябва да ми пука, квот стане, стане.. важното е, че сега ми е добре и занапред ще имам много хубави спомени от тези си години.
    Всъщност аз не мислих, но с приятеля ми сме се разделяли 2949175973215975092186016098640419376 пъти за 2 години и нещо и сега просто не мога да се отпусна просто надявайки се всичко да е наред. Защото после отново ще съм разочарова..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мисля .. често се случва. Става ми гадно. После ми минава ии знам, че ще сме си заедно още

Ами мислила съм си много пъти ама каквото стане.Всеки край е ново начало...живота е хубаво нещо

Супер фен Аватара на Barbie
    Естествено, че съм се замисляла...мисля постоянно. Особено на моменти. Но така или иначе в момента сме заедно и сме щастливи и само това е важно.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    ami az sam otskoro s moq priatel no otdavna si go obichkax oshte kogato bqxme samo fr sega razbiram che chakaneto si zalujavashe zashtoto sme zaedno i toi me pravi adski shtastliva mn go obicham i sega i predi... ne mi se misli za kraq zashtoto znam 4e kakvato i da e prichinata za nego-mn shte me boli opredeleno misulta me natajava

Град
    sofia
    mi nz da zamislqla sam se i nz no qvno ne6to te navejda natowa za67otot bez pri4ina da se seti6 za towa ne e normalno bez da se ubijda6 de
    Tu es un r

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    надали вечно ще сме заедно, но и не ми се мисли за края, още повече, че ние едва сега прохождаме като отношения... и макар че се опитвам да прогонвам подобни мисли, то понякога доста ми се натрапват в съзнанието и тогава се чувствам... меко казано ужасно
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Еми неа начин просто. Такива мисли винаги се прокрадват подтикнати от едно или друго нещо. Ма в края на крайщата единствената постоянна константа е смъртта всичко друго е една голяма промелнива

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди да-мислех често. Напоследък мисля все по-рядко за това. Напоследък обаче мисля все по-рядко за бъдещето ни като цяло. Така пропускам прекрасните моменти в настоящето. каквото стане. Аз съм щастлива сега и това е най-важното!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    abe da ti kaja az predi mn misleh za tva ,no pri sega6nata mi vrazka ne moga i da si go pomislq.... mmoje bi tva e pri4inata tazi vrazka da e nai dalgata mi do sega, s nai mn emocii ot sqkvo estestvo i t.n
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен
    Град
    sf
    vsi4ko si ima na4alo i krai tova e prosto,nqma kakvo pove4e da se kazva...

Честно казано не се замислям за края. Не вярвам да има такъв. Прекалено много се обичаме, толкова много сме преживели заедно и ни остава да преживеем още много. Свързват ни толкова много неща, че никога не помислям за края.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    В началото много често мислех...може би се чудех заслужава ли си изобщо, знам ли Сега вече не Много рядко, когато се сдърпаме за нещо и такаМ Пък и аз имам някаква способност като мисля за нещо лошо или хубаво дълго време, то да се случва, затова не искам и да мисля, че ще взема да си прокобя и после... Чувствам се добре с него и това е най-важното

Много рядко мисля на тази тема.Предпочитам да не се натъжавам с подобни предположения

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Честно казано не се замислям за края. Не вярвам да има такъв. Прекалено много се обичаме, толкова много сме преживели заедно и ни остава да преживеем още много. Свързват ни толкова много неща, че никога не помислям за края.
    Не ме разбирай погрешно-не ти мисля лошото. Очаквай неочакваното. Ти си само на 19 години и дори само след 2-3 години ще мислиш съвсем различно от сега. Да не говорим след 10 или 15 години. Същото важи и за него. Човек се променя, а човек между 18 и 25 се променя изключително бързо. пожелавам ти щастие, но имай предвид, че не всичко е така, както го искаме!

Гледам да не мисля често за това.Мисля за момента...защо трябва да се опитвам да си натрапвам такива мисли в главата, вместо да се радвам на настоящето и на това, че сега съм с него.Не е ли така?!
    Нека да тъжим за края, когато той наистина настъпи, не преварително!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не ме разбирай погрешно-не ти мисля лошото. Очаквай неочакваното. Ти си само на 19 години и дори само след 2-3 години ще мислиш съвсем различно от сега. Да не говорим след 10 или 15 години. Същото важи и за него. Човек се променя, а човек между 18 и 25 се променя изключително бързо. пожелавам ти щастие, но имай предвид, че не всичко е така, както го искаме!
    Знам, че не го казваш с лоши чувства. Благодаря ти за съветите. Все пак аз продължавам, че край няма да има. Не знам дали си го чувствала, но когато го видя знам, че това е той. знам, че не си представям един ден да съм без него, да се събудя и той да не е до мен. Надявам се, че ме разбираш. От всичко, което знам за теб (което не е особено много) знам, че и ти имаш щастлива връзка като моята и ти пожелавам много щастие. Дано да си така щастлива, както и аз. Пожелавам ти да няма край.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    мм.. не.. не мислех за края.. и чак когато всичко свърши осъзнах, че е трябвало да помисля..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си