Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от Aleandra
Честно казано не се замислям за края. Не вярвам да има такъв. Прекалено много се обичаме, толкова много сме преживели заедно и ни остава да преживеем още много. Свързват ни толкова много неща, че никога не помислям за края.
Не ме разбирай погрешно-не ти мисля лошото. Очаквай неочакваното. Ти си само на 19 години и дори само след 2-3 години ще мислиш съвсем различно от сега. Да не говорим след 10 или 15 години. Същото важи и за него. Човек се променя, а човек между 18 и 25 се променя изключително бързо. пожелавам ти щастие, но имай предвид, че не всичко е така, както го искаме!
Знам, че не го казваш с лоши чувства. Благодаря ти за съветите. Все пак аз продължавам, че край няма да има. Не знам дали си го чувствала, но когато го видя знам, че това е той. знам, че не си представям един ден да съм без него, да се събудя и той да не е до мен. Надявам се, че ме разбираш. От всичко, което знам за теб (което не е особено много) знам, че и ти имаш щастлива връзка като моята и ти пожелавам много щастие. Дано да си така щастлива, както и аз. Пожелавам ти да няма край.