.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    едно момиченце90
    Guest

нали не е възможно

хора мн е тъпо ама все пак да попитам...днес докато го правехме с моя на задна и изведнуж от мен излезе нещо прозрачно и беше доста т.е. не само няколко капки а цяло петно напражи на пода горе-долу колкото горната част на пластмасова чашка.та знам че по принцип на задна се стимулира мн Г-точката и ми се пишкаше доста,но не съм се напишкала сто на сто понеже не беше на струя а изведнъж и знам че при някои жени като се стимулира мн Г-точката се казва че "еякулират" та въпроса ми е мн мн тъп ама все пак...тази течност знам че е различна от урината но...нали в нея не се съдържат сперматозоиди и е невъзможно жената да забременее от себе си...

едно момиченце90
    Guest

моля за мнения

моля за мнения колкото и да е тъпо важно е

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Спокойно де.. наред си е. И на други се е случвало. И наистина никак не е възможно да забременееш от твоята си течност. Дишай, маце.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    ти нормална ли си ма?! ТИ ДА СИ ЧУВАЛА ЗА АНАТОМИЯ?! ЖЕНАТА НЯМА СПЕРМОТОЗОИДИ... ТВА НЕЩО ГО ИМАТ САМО МЪЖЕТЕ А НИЕ ЖЕНИТЕ ИМАМЕ ЯЙЦЕКЛЕТКА ОТ ТАМ ИДАТА БЕБЕТАТА... ОМФГ ЖЕНА И СПЕРМОТОЗОИД...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Пффф съжалявам че трябва да ти го съобщя но ти си бременна от себе си. Има много такива случаи в медицинската практика и те показват че детето което се ражда е всъщност твой клонинг
    Бъди добра майка
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си