- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq?-daite mi savet
xodq s edno mom4e ot 4 godini,no ve4e ne6tata mejdu nas ne sa mnogo rozovi-samo se karame,obijdame,dori zapo4naxme da se biem...i dvamata sme se lagali vzaimno,az sam razbirala za mnogo negovi gre6ki,no sam mu pro6tavala,toi na men sa6to.oba4e mi e malko gadno kogato ne go vijdam.mislq si,4e nqma lubov mejdu nas,a samo sme sviknali edin s drug.ima drugo mom4e,koeto iska da sam s nego,no az kato,4e li ne iskam ve4e nikoi do sebe si,za6toto prekaleno bqx lagana i se straxuvam da ne me naranqt za poreden pat.a i plus tva drugoto mom4e si pada malko selqnin(sorry 4e go kazvam),no ina4e e pe4en i me uvajava.za obi4 ne moga da govorq,za6toto razbrax,4e si ima i toi gadje,a se opitva6e da skrie ot men.iskax da mi be6e kazal,a ne da razbiram ot drugi xora...tova me nakara da ne vqrvam i na nego sega,a predi tova mnogo mu vqrvax i sega sajalqvam...kajete mi,molq vi,kakvo da pravq?s koi da bada ili da ostana sama?????????
кофти ситуация..според мен най-добре ще е ако си останеш сама,защото не можеш да си с човек който вече толкова мн пъти те е лъгал,но не можеш и да си с човек който си има приятелка...мисля че това е под достойнството на всяко момиче (жена)..това е моето мнение дано да съм ти помогнала
tva be6e ot men!mejdu drugoto,iskam da kaja na 4ovekat,koito mi e otgovoril,4e ne sam sigurna dali sega vse o6te vtoroto mom4e si ima priqtelka....Първоначално написано от iskam_pone_malko _lubov
dori zemqta da gori,ti moeto e sarce pazi.to edinstveno za teb tupti i ti 6epne:OBI4AM TE,RAZBERI!
Ами трябва да си сигурна в чувствата си и моя ме е лъгал и ми е изневерявал и сега нз какво да го правя,но по добре не се захващай със момче което си има приятелка.Много по вероятон е само да те използва за нещо и пак да се върне при нея. Аз нз как стоят нещата това е моето виждане. Ако мислиш че си свикнала с него .. някак пробвай да отидеш за 2 дни примерно някъде и би трябвало да си проличи .. Надявам се да съм помогнала
Защо щом си срещнала 2 момчета трябва да избираш 1?Щом и на двамата нямаш доверие си остани засега сама.
Аз бих забравила и за двамата. С приятеля ти от 4 години е ясно, че нещата са почнали да се сриват. Поговорете и се разберете струва ли си изобщо да продължавата с тая връзка само защото сте "свикнали заедно". Другото момче... колкото и да те харесва, даже да си зареже гаджето заради тебе, веднъж като те е излъгал толкова лесно, хич няма да му е трудно да го направи пак. А и аз по принцип на такива изневеряващи нямам доверие- все пак щом е изневерил на нея къде е гаранцията, че няма да направи същото с теб. Тъй че най- добре за известно време самичка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не знам какво ще правиш с другото момче, но със сегашното ти гадже наистина нещата не са никак розови, както каза.
Определено само да се обиждате и дори биете, е много зле.Според мен чувствата са изчезнали и просто сега сте заедно без тях.Просто една привързаност.По-добре се разделете, няма смисъл да сте заедно при това положение.
vsi4ki mi kazvate da se razdelim sas sega6niqt mi priqtel i da ostana sama.mislite li,4e ne sam opitvala da mu kaja "krai"?-opitvala sam,no bez uspex,za6toto zapo4va da me udrq i obijda,kato se skarame idva da me tarsi i proverqva i si misli,4e 6tom sme se skarali az 6te tragna vednaga da izlizam i da ne se pribiram u nas.imam 4uvstvoto,4e me misli edva li ne za poslednata ku4ka.otnosno drugoto mom4e...kaza mi,4e nqma gadje,no se samnqvam,za6toto dosta kasno ve4er-kam 00:30-01:00 se e slu4valo da sme zaedno i da mu 4ukva edno momi4e,za koeto razbrax,4e xodqt,no kakto ve4e kazax-toi mi obqsni,4e ve4e ne sa zaedno.predi izvestno vreme bqxme razdeleni s gadjeto(ne to4no de,no ne se vijdaxme 4esto).togava uj xodex s tova vtoroto mom4e i mi se struva6e,4e e veren;kazva6e mi:-dokato az ne 4uq ne6to za teb i ti nqma da 4ue6 za men.naistina be6e taka-nikoi ni6to ne mi e kazval za nego kato naprimer da go e vijdal s druga ili ne6to podobno.neznam...........mnogo sam obarkana...........
dori zemqta da gori,ti moeto e sarce pazi.to edinstveno za teb tupti i ti 6epne:OBI4AM TE,RAZBERI!
О хора това е голяма крачка да я вземе все пак това са 4 години, но нормално е за този период да сте си омръзнали, пък и сега ти е времето да опитваш с различни хора, а не да се впрягаш в толкова дълги връзки, които вместо да те радват-те изтощават! А това другото момче опитай пак, но въпреки това си имай 1 на ум айде опитай едно ново усещане, лято е не се измъчвай, поговорете с твоя приятел и си изяснете дали сте свикнали просто един към друг и дали не е по-добре да опитате и с други хора!!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!