.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Град
    burgas/nesebar

Moderated:Ще се местя в друго училище и много се притеснявам

male 6te se mestq v drugo u4ili6te i se pretesnqvam tam ima mnogo pove4e deca otkolkkoto v minaloto mnogo mi e gadno pls kajete mi ne6to zas6toto e mnogo gadno seriozno hora

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    LOvE

Град
    София
    Спокойно бе дете недей така ше си намериш повече приятели тъкмо Само гледай да си общителна и мила с всички с времето ще си намериш компания.За да ме харесат всички ми отне околко година обаче сега имам самочувствието ,че ме харесва 95% от класа.Първо си стой кротки и огледай почвата пък после нападай

ee ti pyk tolkos da se vprqgash vqrno gadno e no vsyshtnost e gadno otnachalo po natam shte sviknesh i zavisi i ot horata tam de shtot ako sa nqkvi malumni i se pravqt na nz si kvi nqma da ti nikak lesno da te priemat za fr.
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    E spokoino de.Vinagi v na4aloto e normalno da ima stres,no se svikva.I na men mi beshe mnogo pritesneno.Bqh ujasena ot vsi4ki,zashtoto ne gi poznavah i se 4udeh dali vobshte shte si namerq priqteli sred tqh.Trqbva da mine malko vreme,za da se opoznaete i vsi4ko shte otmine. Ae ne se pritesnqvai za takiva neshta.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Спокойно.Напълно нормално е да ти е малко притиснено,особено,ако си по-неконтактна и мълчалива.Какво,толкова си се шашнала,все едно на заточение отиваш.Не само на теб се налага да си сменяш училището.Аз тази година завършвам 8-ми клас и до сега съм си го сменяла 3 пъти.В началото ще ти бъде кофти защото,е непознато и ново за теб но с времето ще свикнеш и може да ти хареса повече и от предишното дори.Не се шакай,а по-спокойно го раздавай и ще видиш,че всичко ще бъде на 6.Успех,миличка.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: Moderated:Ще се местя в друго училище и много се притесн

Цитирай Първоначално написано от antoniq111
    male 6te se mestq v drugo u4ili6te i se pretesnqvam tam ima mnogo pove4e deca otkolkkoto v minaloto mnogo mi e gadno pls kajete mi ne6to zas6toto e mnogo gadno seriozno hora
    И а ще се местя във друго училище,където има повече деца!Отначало ми беше някак гадно,зощото малко или много съм свикнала със моя клас и изведнъж щях да отида другаде и никой нямаше да познавам!Ставаше ми много кофти,но сега не е така!Все пак и те ще са деца на твоята възраст!Горе главата и да не ти пука!Едва ли ще ядат хора,така че УСПЕХ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си