.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    България/Пловдив

Страх ли Ви е ...

Въпросът ми по спецялно е обърнат към момичетата...отколкото към момчетата понеже на някои от нас не ни интересува това за което ще питам...
    А ето го й въпроса отнасящ се до момичетата,и той е понякога изпитвали ли сте страх от това че партньорът Ви може да получи дадена ифекция при ситуация примерно че той Ви лиже "отдоло"...страх ли Ви е за него и страх ли Ви е и вие да не се инфектирате с нещо в такива моменти.?
    Също така да Ви питам до сега испитвали ли сте огромно желание някой да Ви лиже и ако е възможно да се обосновите...

Деси_сливка_
    Guest

312

Обожавам да ме лижат и на двете места - путето и анала! Най ми екеф, когато приятелят ми лиже стената между дваа отвора! Нарпаво се побърквам!

Мега фен Аватара на koalka
    Не, защото поддържам лична хигиена, а и на него му имам пълно доверие.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Темата не е насочена към момичета в моето положение, но все пак ще отговоря

С приятеля ми сме си първите и още първият път се скъса презервативът и свърши в мен Правим секс без презерватив /с други предпазни средства/. Убедена съм, че няма да ми лепне СПИН или хламидии примерно, но някоя инфекцийка може. По принцип сме се разбрали, че каквото и да става някога и да се случи някой от двамата да изневери, ще мисли и за другия и ще му каже, точно заради болестите.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    мхм ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    Ами ако спиш с поече от един е нормално да се замисляш .. Приемерно аз спя само с моя дебил, както и надявам се (ква съм оптимистка) и тои спи само с мен пък и поддържам лична хигиена , както и той. А и когато ме лиже определено послденото за което си мисля за инфекции т.н. Май твоя човек ти дава много свободно време за размисъл

stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Град
    Варна
    Не ме е стах,защото знам че партньора ми няма да ме зарази с нищо....а това за страха е вече за тея дет се шибат безразборно с който им падне!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Не ме е стах,защото знам че партньора ми няма да ме зарази с нищо....а това за страха е вече за тея дет се шибат безразборно с който им падне!
    Абе то ако си карък и след най-малкото нещо можеш си го откараш,нали знаеш?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    мхм ..
    И аз се присъединявам

Guest
    iskam 6paklaaaaaaaaaaaaaaaaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си