.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Супер фен

Ще умра :( :( :(

Говорих с моя приятел по тела-той е на морето,на плаж в момента и аз му викам "Тия момченца с които си ако са някакви курвари,много внимавай.." и той каза "Всички са такива..." Господи ще умраааааааа Дали ще го повлекът и подведът да тръгне по момичета,как мислите? Искам да се прибере мамка му.....
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Oufff.. ei dete.. vzemi se stegni malko... Az na negovo mqsto bih ti kazala "Da daje veche me povlqkoha po tehnia akyl.. i hodq vseki den s razlichna jena" .. Typo e tova deto mislish.. imai mu malko doverie ...

Мега фен Аватара на koalka
    Не може да тръгне по момичета, ако сам той не го иска. Така че, ако достатъчно държи на теб и има достатъчно силни чувства, не би трябвало да се притесняваш.

Guest

Re: Ще умра :( :( :(

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Говорих с моя приятел по тела-той е на морето,на плаж в момента и аз му викам "Тия момченца с които си ако са някакви курвари,много внимавай.." и той каза "Всички са такива..." Господи ще умраааааааа Дали ще го повлекът и подведът да тръгне по момичета,как мислите? Искам да се прибере мамка му.....
    От една страна ще е добре да се прибере, че да спреш да пишеш в тоя форум колко ти липсва.
    От друга обаче ще почнеш вече през десет минути да питаш дали си бременна в Секс форума. Така че и в двата случая ние все сме обречени да ти четем простотиите

ako te obi4a i ako darji na teb nqma da go napravi
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

Не се излагай кой клас си ще го заведат по курви еми ако те харесва и те обичаа няма да излезе с друга а и ако сте некой лапета 13-14 години надали ще ти изневери
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Pritesnqvam se samo ot edno ne6to.Ponqkoga toi zabravq kakvo s1m za nego i ne me ocenqva!Samo ot tova se pritesnqvam...v tak1v moment da ne napravi nqkoq prostotiq,ina4e se molq da uvolnqt 6ibanite kurvari pokrai nego,6tot nz
    214 malkoto_sladur4e

Мега фен
    Град
    Utopia..
    лол
    лигла

ама на колко си ти и той там работи ли кво дай още малко инфо
    Vladoka rulzzz

Guest
    тя е на 12 и половина той е на 13 и половина, но са заедно от 5 години и ги очаква светло бъдеще.
    Той бачка на морето като хамалин

Някой си
    Guest

.

Е че много ясно тряба прасни нещо чуждо :P

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми айде умирай и да се свърши драмата

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ako naistina te obi4a i te ocenqva nqma da tragne po drugi.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Спох той ако е на 13 нема мой го вдигне и нема ти изневери
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    az s1m na 13,toi na 20 i otide da raboti tam za lqtoto,da
    214 malkoto_sladur4e

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ako naistina te obi4a i te ocenqva nqma da tragne po drugi.
    аааа не я лъжи, той е мъж има нужда от жена. ти като не можеш да му доставиш ласки в момента, той ше тръгне по курви

хахаххаххахахх 13 и 20 омггггггггг я въри се гръмни ама си заври пищова в катерицата
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Град
    Мбабане
    сладурче, в крайна сметка ще умираш или ще се обясняваш ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    хахаххаххахахх 13 и 20 омггггггггг я въри се гръмни ама си заври пищова в катерицата
    Tq znae li kyde se namira katericata i .. ne mi se vqrva :P

Еми и аз незнам ще и пратим линк с карта накъде да търси
    Vladoka rulzzz

Град
    Там, където е сърцето...
    Ако те обича и цени няма да направи нищо. А ако ти изневери значи не те е заслужавал!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    бтв момиче знаеш ли, че ако някой разбере, че имате връзка могат да го съдят за педофилия, ти даже не си непълнолетна, а си малолетна. Все още си напълно недееспособна, така че показанията ти са невалидни, тоест и да кажеш че с твое съглсие сте се чукали пак може да го тикнат на топло. Ми той кой знае какъв загорял прошляк ще е да се фане с 13 годишен фъстък. Ти сигурно още гледаш уинкс и плачеш на красавицата и звяра

Guest

Re: Ще умра :( :( :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    От една страна ще е добре да се прибере, че да спреш да пишеш в тоя форум колко ти липсва.
    От друга обаче ще почнеш вече през десет минути да питаш дали си бременна в Секс форума. Така че и в двата случая ние все сме обречени да ти четем простотиите

ахахахаа обречени сме на гибел

az s1m na 13,toi na 20 i otide da raboti tam za lqtoto,da
    Знам че ще прозвучи грубо мнението ми ама от една страна и си е истина.
    Няма какво да те заблуждавам че той няма да ти изневери , че трябва да му имаш доверие.

Пича си е отишъл на морето без теб там ще си работи там ще си живее живота и ест че ще си се забива и с други мадами не е нужно да ти го казва.

Айде ако връзката ви беше нещо много сериозно може би щеше да се върне да те вземе и така , но все пак той е на 20 живота си е пред него надали би стоял и би бил верен цяло лято на 13 годишно момиче

Ако наистина му имаше доверие в него и силата на чувствата му щеше да си спокойна, а не умираш всеки ден. Не си мисли, че с притеснения ще го върнеш или спре да направи нещо, ако го иска. Ако наистина те обича отлкова силно няма да направи нещо, с което да те нарани.
    А и на 13 години от любов не се умира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си