.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    mMmad
    Guest

Корекция на устни

Здравейте аз съм на 16 и имам странен проблем. Като малак съм бил паднал с колелото и съм си бил ударил много ло6о горната устна и са ме носили в бърза помощ да ми я шият, обаче нещо херурга не си е свършил много много работата както трябва и сега усната ми стои грозно. От дената страна е по дебела а от другата по тънка Според мене е супер грозно и това от една страна ме комплексира. Някой може ли да ми каже дали това може да се корегира с операция, и ако може каква ? Как ? а пък ако може без операция още по добре Благодаря

Повече от фен
    Град
    south_park
    оООо...горкия чак ми стана мъчно за теб,недей да се комплексираш така.пластичната херургия крие толкова много нееподозирани рискове-от упойката доо възстановяването.
    спокс,никой не е идеален
    you should kill yourself >=D

mMmad
    Guest
    Толкова ли е голям риска при пластичната херургия ? И това ли е единствения начин за корекция?

mMmad
    Guest
    вярно е че никой не е савършен но .. при мето това е заради тъпала и лапешка лудост която съм имал като малък и заради тъпита заебали доктори дето не стават за един х** поне да си беше свършил работата както трябва

Супер фен Аватара на rakiQ
    spored men pa si sexy .....

Град
    ...в ЕднА зАбРаВЕнА МеЧеТа....
    с пластична хирургия определено може да се оправи проблема... не съм сигурна точно как се казваше подспециалността на пластичната. обаче ако си заинтересуван можеш да разгледаш из нета има мн материали. Успех
    ^_ jUsT DUdE aLwAYs DiFFeReNt _^

С операция със сигурност ще стане.Но не е и много хубаво да я правиш...аз лично съм против това,но пък цял живот ще се комплексираш заради това...

Град
    не е верно тва. аз във 2ри клас паднах и си пробих дупка на лицето ( ужасно .. ) но след пластична намеса вече нямам дори белег. след операцията ще се възтанови бързо. щастието от чисто новите устни ще е пълно и няма да се сети за миналото травма няма да му остане гарантирам

може в някой козметичен център да ти помогнат .. май се инжектираше колаген , амам ефекта не е траен ..

Супер фен Аватара на Sarabi
    Мен пък би ме изкефил така ... иначе нямам представа къде могат да ти помогнат, но ако не намериш нищо- приеми се такъв, какъвто си, защото само едно малко несъвършенство не бива да повлиява на самочувствието ти. Самочувствието се гради върху постижения, осъзнати възможности и реална представа за себе си, а не по външния вид. Това не е нищо чак толкова страшно- не трябва да повлиява контактите ти с хората или отношението ти към тях (защото хората не са толкова лошо настроени към останалите, просто всеки си втълпява, че те са такива- знай, че никой (или поне никой нормален) не би имал проблем с твоята устна).
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    в козметичен не могат

единствения начин е с пластична операция но са мн скъпи. баща ми е хирург в свети Панталеимон и там операциите са доста скъпички. ако искаш номера му ми пиши , мозе да ти помогне по др начинн
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си