- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм/дезодорант използвате?
rexona (tropic pawer) asdki qk i ne se izpotqvam probvaite![]()
![]()
mi parfum4eta na Escada
az polzvam armani code,valentino,bulgari aqua,212man i hypnose....reduvam gi si4kite![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На Адидас(и мъжките и женските) на БиЮ,както и някои наливни парфюмчета на РеФан
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ползвам дезеодорант-Dove а парфюми ползвам рядко
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Expose Desire (parfium+deo)
Аз използвам в момента "Serene" от орифлейм и малка рексонка против изпотяване![]()
Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!
Az polzvam parfium Carolina Herrera.Mn svej aromat.Mnogo mi haresva![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Моя любим парфюм-синичкия на She,а против изпотяване си имам зелената ролка на Dove(с краставичката) \/
Единия е Премиер Жу,а другия Версаче... ИНъче любим ми е гучи и Армани но свтршиха \/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Парфюм - Versace Bright Crystal, а дезодорант-Rexona-Crystal Clear Diamond![]()
Дезодорант- NIVEA, парфюмите ми са Бенетон (розов), Нина Ричи ( онзи дето завършва на ЖУ), И новият прафюм на Мария Шарапова! Според настроението са и парфюмите![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
парфюми имам бол..сега употребявам докато свърши Calvin Klein - Euphoria както и Gucci - Rush .. другите като свършат тез
а дезедорантче Bourjois заленкото
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
много ми е странно как хората дават луди пари за миризми.
ползвам дезодорант на Нивеа, Дева и още някъв, имам парфом на Ив Роше - праскова (май)... толкоз.
повече ме кефи, когато мирише на чисто/прано.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
[i][b][color=red]В момента имам стик Rexona,и дезодорант Adidas - Fresh Vibes .
Имам 3 парфюма. Единият е на Adidas - Fresh Vibes(беше в комплект с дезодоранта) много свеж, идеален за лятото според мен, другият е на Bon Bons - Pesca Pop-жълтичък, мирише на праскова и си го обичкам много. Третият е френски прфюм на Кашарел - Promesse. Страхотен е, но го ползвам за специални случаи, защото е много дълготраен и скъп
Ето и снимки:
![]()
Зависи от това в какво настроение съм.
Но най-често ползвам
Boss-Femme (любимият ми)
Nina Ricci - Nina
Lancome - Hypnose
Lacoste - Pour femme (една от любимите ми марки парфюми, обожавам ги)
Escada (зелена) другата ми любима марка
![]()
Puma -Jamaica
Дезедорант използвам Nivea Fresh или обикновена Nivea. Миришат ми на чистичко и ги харесвам особено след някакво физическо натоварване![]()
ползвам временно някакъв Би Ю които маи е на маиката на брат ми че ... лапето ми изпръска ммоя в сеното![]()
та трябва да си взема нов.. а дезодоранта ми е уаилд....
не че го ползвам.. само като съм на танци или преди да изляза да тичам...
gucci и red&fire
litlle black dress и Pur Blanca на Avon а също и Perceive е мн хубав . От стикчетата и дезодорантите против изпотяване Nivea, Dove, Lady Speed Stick - квото набарам.
аз се пръскам с лекия на Ferrari, но ина4е принципно си взимам от AVON...дезодоранта против изпотяване ми е Fa йогурт![]()
Christian Dior или Treselle, a против изпотяване на Avon, или Dove.
Everything happens for a reason..
C-THRU Aqua Marine![]()
Calvin Klein ETERNITY summer - stahoten e no e za 92 lv[/b]
Gosh feeling (tymnosin na cvqt ) miri6e prevyzhodno =D>
izpolzvam 4esto dolce i gabana light blue kakto i bulgari aqva no mnogo mi se iska niakoi da mi kage ot kade moga da si kupia parfiumat na MARIA SHARAPOVA molia vi pomognete mi![]()