- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм/дезодорант използвате?
Carlos Moya
Lacoste Essential .. ммм
Сега мисля да си взимам Bvlgari Aqua
На Ейвън - Far Away и някакъв мн хубавичък розов, дето си няма марка![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
VERSACE
crystal noir
Let The BEAT Control Your Body
Аз дезодорант не използвам!За изпотяване ползвам рол-он!
Иначе се пръскам с :
Dior-Dune
Armani-Mania
Pacco Rabbane-Ultraviolet (Обаче мъжкия,защото женския не ми харесва.Пък и по скоро е унисекс отколкото мъжки)
Направо ви се чудя как можете да използвате дезодоранти,които имат миризма на сапун.По-гадно нещо от това няма.За това и мразя дезодорантите.![]()
Нищо лично просто на мен не ми харесват.![]()
Miss O - Oriflame
В момента се пръскам с Max Mara-"Silk touch" и с на Диор- J`ador.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Chanel allure i 212![]()
Парфюм използвам Puma create -много е добър,а за дезодорант на Adidas![]()
Парфъоми имам много-Наоми Кембал,Нина Ричи,C-TRu и още много но използвам за всеки ден на FA същото се отнася и за дездорантите
Дезодорант на Fa- розовия![]()
![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Миии по отношение на дезодоранти и парфюми съм мнооого безкомпромисна и съм се спряла на Rexona за дезодорант, а парфюми:
Bvlgari Omnia, Bvlgari Omnia Christalyn, Bvlgari Omnia Amethyste, Bvlgari Notte, Dolce&Gabanna light blue, Gucci 2, Carolina Herrera 212... Но като цяло Булгари Омниа е най хубавото от всички и най много него използвам...![]()
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ами значи майка ми е дистрибутор на Avon и почти всичките ми парфюми са от там~~> та значи : пур бланка,персейв,треселе (онзи
с екзотичната орхидея,пачули и ванилия),кристал аура..и срейове с ванилия и капина или др
направо съм вманиачена на тема парфюми![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Az si polzvam v momenta edin na Galeriq (lilavichyk nqkakyv mn gotin) ... haresva mi i malkata cherna roklichka na AVON ... na skoro se radvah na DIOR ama svyrshi i she chakam nqkoi pak da mi go podari :P :P :P
P.S. Nqkoi ot forumcite tuk sa napisali nqkakvi marki i nqkakvi skypi parfiumi, koito dori ne sa vijdali na jivo ... ne vijdam kakvo vi vleche da se pravite na interesna ama ... kakto i da e![]()
![]()
![]()
emi sega imam B.U. , C-thru, na Dior - J`ADORE
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
дезодоранти не ползвам.... а сега съм с един парффюм на Нина Ричи..![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Дезодорантите ми са на Нивеа, парфюми- имам някакъв мъжки на Avon, C- Tru (зеленият), Refuge
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
C-Thrue :P ili tam kakto se pishe.. \/
Май съм писала в по-предните страници,ама вече не се сещам.Сега се пръскам със Silk Touch на Max Mara.Готин е,препоръчвам го. =D>
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Неска ми подариха на Malizia - Tropical Berry. Много е хубав![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ами аз си ползвам Bvlgari Omnia , Elizabeth Arden 5-th Avenue , Dolce&Gebanna Light Blue , Bvlgari Christalyn , Chanel 5 и т'ва са![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!