- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв парфюм/дезодорант използвате?
az izpolzvam J.B mn e hubav i e traen no nz dali v Bg go ima
Амии C-Thru Black Diamond, Lacoste - Touch Of Pink, Givenchy - Very Iressistible & Carlos Moya![]()
![]()
![]()
Тези са ми в наличност в момента![]()
дезодорант Нивеа
парфюм Miss O`от орифлейм![]()
az i parfium i dezdorant :P
Dezdorat1t e na SANEX i sm dovolna ama zeleniq![]()
a p1rfiumite mnogo :P![]()
![]()
![]()
tyi ot mene![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
дезодорант,стик или рол-он - adidas, nivea, rexona
парафюм - STR8 , mediterraneo, carlos moya for men
MI DEZODORANT LADY SPEED STICK A OPARFUM NA TRUSSARDI BIANCO I NA DUPONT BLANC
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Дезодоранти много- малиция ванилия, импулс- почти всички аромати са ми любими![]()
Парфюми- BU wild, Donna
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
парфюма ми е Escada Sentiment а стика ми е Нивеа
ami a go vzeh ot endi priqteli,koito prodavat kradeni parfumi ot ispaniqПървоначално написано от indecent
i be6e 50 a po parfumeriite mislq 4e e okolo 60-70 ne sym sigurna
Парфюма ми е Davidoff Adventure. Дезодорант не ползвам.
N2O
Еми в момента колкото и тъпо да звучи съм с един спрей за тяло на Ейвън с ягоди и гуава... Нещо не ми се иска да го смесвам с парфюм.. харесва ми много аромата му. Иначе съм с Roberto Cavalli- Just pink... за 3-ти път си го купувам тоя парфюм... НАЙ- ДОБРИЯ Е!!!
New York (avon)
Ами да попитам аз, някой използвал ли е на adidas (дамския)?
Avon Treselle - обожавам го![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
дезедорант - B.U sexy
парфюм - bulgari или dolce and gabbana light blue![]()
Парфюм Lady Vintage на oriflame е единия
Втория Bvlgari Omnia (на майка "стария" и тя почти не го ползва понеже тати и взе нов и аз намазах)
А дезодорант B.U. рОзавия![]()
My heart is broke but I have some glue
Дезодорант на Dove,а парфюма ми е Little black dress
senza te la vita e' dolore...
B.U ама нещо напоследък почнах да се пръскам с тоя на брат ми,демек мъжки.. Ддз щот свърши моя и ме мързи да си купя или щот ме зарибиха по мъжките парфюми...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
В момента съм с на Bvlgari - Omnia Crystalline и Rexona![]()
[b][i]Je t'aime au-del
B.U. Heartbeat & мъжкия дезодорант на SRT8![]()