- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как е по-хубаво да си нося кецовете?
Това не е да си фешън,а по-скоро да се правиш на интересна и да искаш да привличаш внимание -ПОЗАПървоначално написано от macka123
Толкова ли е важно? Цяла тема за едни връзки...Не мисля, че на някой му пука
![]()
На авторката може би и пука...Първоначално написано от rebel_kid
![]()
хаехахх... факта,че си пуснала тема тук да питаш за това говори доста за тебе...като за начало...си изхвърли кецките и си купи нормални ахехаех ако не ти се иска си избии идеята да слагаш различни...като видя някой така ми се драйфа.ДА-преди беше яко щото не всеки 2-ри ходеше така.СЕГА- е банално, повърхностно и леко смешно . И за край-тфа което задължително тряа да напрайш е да си купиш свестни широки връзки за кецки ,а не тия като ластици...и по възможност да са черни![]()
Връзките - на врата, ама ги стегни здраво. Така е най-яко.
ХаХаХаХААхаха. Недей, че туко виж някой наистина проба.Първоначално написано от [Break and Enter
![]()
Иначе мен ми харесва или само с черни или само с бели, с двете различни стои....кичозно.Поне на мен не ми харесва.
Ама верно, не можеш ли сам/а да решиш, че питаш тука по форумите![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
s 4ernite man a i ti ne moje6 li da re6i6 i sam -kakto po te kefi![]()
с черните
Само с черните. С две различни е грозно, но ако искаш да се водиш по модата, go for it.
Черни![]()
Иначе можеш да сложиш бяла и черна на едната и бяла и черна на другата![]()
kak e po huavo da si nosela kecovete....lol...var6i si gi na u6ite ... bahti tapiq vapros![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.