.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Mn e nahalen!

Hybrid View

Mn e nahalen!

mi na4i zapoznah se s 1 mom4e po 4ata mn hubavo ,no e adski nahalno ot 2 dena si pi6em i prekaleno mn iska ot men postoqnno me pita dali 6te stane ne6tu mejdu nas dryn dryn dali iskam toi da mi e pyrviq s koito sh go napraq.dokato sym bila navyn lipsval li mi e,synuvala li sym go...kara me da izlezem i ne razbira ot NE a posle se syrdi.pita me dali mi puka za nego i az mu vikam 4e nz kak da mi puka za nqkoi koito ne poznavam i posle vika "mi na tebe ako ne ti puka nezna4i 4e i na men ne mi puka" ..i e po golqm az sym na 14 a toi na 18 gotin e ,no ne e moi tip..tai 4e kajete kak da go razkaram po nai-miliq na4in ... mi to tai nqa nikfa trypka ot 2 dena go poznavam i ve4e da mi se natiska bati ujasa ne me kefi taka help
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Qvno mom4eto ne razbira po miliq na4in.Ako iskash naistina da te ostavi namira prosto mu go kaji direktno.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Еми то си е така.Момченцата от интернет търсат нещо лесничко , което могат да хванат.Тъй като явно няма успех в реалния живот , си търси из нета да намери нещо и ако му се поддадеш , това НЕЩО ще си ти.А за разкарването просто го блокваш и готово.Не му дължиш никъкви обяснения защо , кога , къде , кой и т.н.Така няма повече да ти досажда.А и защо искаш по миличкия начин , като той явно не разбира от него?Аз поне така правя с натрапниците.Не ми пука какво ще си помнислят после и т.н.Еми това е моят съвет , пък ти направи това , което сметнеш за добре.Успех

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    хахаха, смях!

Липсваш ли ми, мисли ли си за мен

Ами... щом си му казала "Как да ми пука, за човек който не познавам и съм виждала едва от 2 дена?", значи можеш да му кажеш и да ходи на майната си \/
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Re: Mn e nahalen!

Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    kajete kak da go razkaram po nai-miliq na4in help
    Тфа е г/д невъзжно при такофа нахалстфо...
    Ама кажи му че не ти е приятно..за да не се тормозиш гледай винаги да казваш какво искаш без да увърташ и да си мислиш че някой е длъжен да те разбира.Кажи точно какво искаш и точно какво мислиш за неговото държание...ако не се отдръпне блокирай го в скайпа и го отбягвай ако се срещнете....Ако в толкус нагъл че и тфа не проработи накарай някой тфой по голям фр да говори с него по "милия начин"
    just a kid۵

abe ebi mu maikata i tolkoz

ami zna4i ako prodylji da mi dosajda sh go blokna

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И при мене е било така преди доста години. Прост казваш-не те познавам и нищо не чувствам. Ако това не подейства-блокираш го и толкова!

Мега фен Аватара на koalka
    Права си, прекалено много иска от теб, а дори вие не се познавате.
    Значи...просто му казваш, че не искаш да си пишете повече, не е твой тип, казваш му, че не ти е приятно да ти говори такива неща като не се познавате и толкоз.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    казваш, че е нахален, а искаш да го разкараш по "милия" начин сама вече си разбрала, че той от дума не разбира така че него само едно блокиране от скайпа ти ще го оправи. тия дето на 1-вата седмица вече казват колко са хлътнали не ми ги хвали
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

ahamz pravi ste.ima ne6tu golqmo samo4uvstvie i si misli 4e sym mu v kyrpa vyrzana ama ne razbira 4e mi e napylno bezrazli4en...

Супер фен Аватара на rakiQ
    оо я му тегли една майна

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Такива досадници от чата са ми дълбоко познати, нахалството им край няма Така, че щом казваш, че ти е безразличен няма какво да го отрязваш по милия начин, кажи му го директно, какво го жалиш толкова...

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    спираш да му пишеш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му го направо.Щом не разбира от добро ще разбере с лош ще,неще.Закво говоря ли?Блокираш го от чатаа като ти каже, че се сърди или нещо такова му кажи:"аз кво да направе не искам да се занимавам с теб" и толкоз.

Питай го дали според него не става малко нахален и дали не бърза прекалено. Ако не схване намека, кажи му го направо или го блокирай. По-просто от това за прост човек - здраве му кажи!
    http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472
    Преувеличаването е хиляда пъти по-лошо от подценяването!

Teq "nahalnite" po miliq na4in ne razbirat taka 4e direktno mu go kaji ili prosto go blokirai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си