.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    luNi4ka7a
    Guest

Moderated: Проблем със слънцето и кожата на лицето ми...

Zdrasti na vs! Imam ogromen problem(pone za men).
    Sega slynceto navyn e dosta silno i izlqza li za 5 min i po4va da me syrbi liceto i mn se za4ervqva. Vse edno kak da kaja se izprishtva.Hodih na kojen lekar...nikakva polza.Kupih si nqkakav losion..nikakva polza.Nqkoi slu4aino da ima podoben problem i da znae reshenieto mu ? Pls,zashtoto ne moga da prodaljavam taka.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Повече от фен
    Град
    south_park
    пробвай лосион Eucerin който блокира сльнцето!!това са фоктори 50+ гледай марката и ако пак се зачервявя избягвай обедното сльнце!и си вземи лосион от аптеката не от магазина за козметики!
    you should kill yourself >=D

luNi4ka7a
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    пробвай лосион Eucerin който блокира сльнцето!!това са фоктори 50+ гледай марката и ако пак се зачервявя избягвай обедното сльнце!и си вземи лосион от аптеката не от магазина за козметики!
    Az hodih do aptekata i kogato popitah mi prepora4aha Losion Akne.Struva edin lev i neshto..ne se seshtam.
    Sestra mi ima krem4e i losion na Eucerin i ne pomaga.

Повече от фен
    Град
    south_park
    ами пробвай този лосион,ако не стане продьлжаваш да търсиш докато не си намериш нещо подходящо може би кожата ти е много чувствителна
    you should kill yourself >=D

luNi4ka7a
    Guest
    Da,prava si.Kojata mi e izklu4itelno 4uvstvitelna. Kakvo li ne sam probvala.Ot nishto nqma efekt.Ot nai-malkoto se izprishtvam.

Мммм мн гадно проблемче
    аз пък лятото се там изгарям и кат се обеля на лицето и направо
    както и да е някакви лусиони търси за предпазване кожата ти явно е мн чувствителна

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Off naposledyk i az imam tozi problem i se 4udq veche kakvo da napravq.Slynceto naistina e mnogo silno,a kojata mi e dosta 4ustvitelna. I az shte sam blagodarna ako kajete neshto koeto pomaga za takav problem?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Миналата година имах подобен проблем.Даже пъпчици ми бяха излезнали.Мазах ги с нещо но не помня какво.Също така нон стоп със шапка да ми хвърля сянка на лицето
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си