- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Проблем със слънцето и кожата на лицето ми...
Zdrasti na vs! Imam ogromen problem(pone za men).
Sega slynceto navyn e dosta silno i izlqza li za 5 min i po4va da me syrbi liceto i mn se za4ervqva.Vse edno kak da kaja se izprishtva.Hodih na kojen lekar...nikakva polza.Kupih si nqkakav losion..nikakva polza.Nqkoi slu4aino da ima podoben problem i da znae reshenieto mu ?
Pls,zashtoto ne moga da prodaljavam taka.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
пробвай лосион Eucerin който блокира сльнцето!!това са фоктори 50+ гледай марката и ако пак се зачервявя избягвай обедното сльнце!и си вземи лосион от аптеката не от магазина за козметики!
you should kill yourself >=D
Az hodih do aptekata i kogato popitah mi prepora4aha Losion Akne.Struva edin lev i neshto..ne se seshtam.Първоначално написано от EMILY the strange
Sestra mi ima krem4e i losion na Eucerin i ne pomaga.![]()
ами пробвай този лосион,ако не стане продьлжаваш да търсиш докато не си намериш нещо подходящоможе би кожата ти е много чувствителна
you should kill yourself >=D
Da,prava si.Kojata mi e izklu4itelno 4uvstvitelna.Kakvo li ne sam probvala.Ot nishto nqma efekt.Ot nai-malkoto se izprishtvam.
![]()
Off naposledyk i az imam tozi problem i se 4udq veche kakvo da napravq.Slynceto naistina e mnogo silno,a kojata mi e dosta 4ustvitelna.I az shte sam blagodarna ako kajete neshto koeto pomaga za takav problem?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...