.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Писна ми...

Guest

Писна ми...

До преди 6 гопостоянно се караха. дини (2001) имах всичко - щастие, късмет, приятели, готин клас. След като се преместих, в 7 клас класът ми се държаха ужасно с мене без никаква причина. Същата година (2002) едната ми баба умря и това ми причини доста голяма мъка. И сега още ми е мъчно за нея. След като кандидатствах, от 8 до 12 клас бях в една паралелка, където хората си забиваха ногжове в гърбовете и постоянно се караха. Още повече, че от тогава имам пристъпи на агорафобия - излизам навън, но като видя много хора и ми става лошо, гадно. Преди нямаше такова чувство в гърдите ми. Преди бях спокоен. На какво се дължи това? Че загубих приятелите и баба си и след 6 клас, чак до 11 не излизах почти никъде, освен до училище и обратно или на нещо повече? Писна ми вече!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здраве.Проблема ти явно психологческ.Това,че си се изолирал от хората около теб е наистина много пагубно за теб лично.Като за начало,ше бъде чудесно да промениш начина си на живот и да започнеш да правиш неща които ти доставят удоволствие,а не по задължение да излизаш навън.Напълно познато ми е това след смянат на училището какво се получава,стрес,нерви,сълзи при теб обаче нещата са стигнали твърде далеч.Ако усешащ че сам не можеш да увладееш положението,най-добре потърси помоща на психолог.Започни да се усмихваш по-често,намери си приятели с които да дружиш и т.н.Просто живей,така както ти диктува сърцето и се помъчи да промениш скучното си и еднообразно ежедневие.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Аз не искам нови приятели, аз искам ОНЕЗИ приятели.

Guest
    И още нещо - преди не говорех с всеки, а в последните пет години съм толкова отчаян... че само на боклуци-приятели попадам. И, то сега имам само 1 приятел, как е възможно това?!

Мега фен Аватара на koalka
    Просто си попаднал на кофти хора, опитай се да го забравиш.И не всички хора са такива.

Bang bangg
    Guest
    Имам абсолиутно същия проблем 1 към 1...

Guest
    Мнението е било редактирано от модератор.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bang bangg
    Имам абсолиутно същия проблем 1 към 1...
    Ами хайде да си пишем тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си