- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- priqtelq mi pu6i treva
zdraveite ... istoriqta mi e slednata ...priqtelq mi pu6i treva az sa6to sam pu6ila no toi si pu6i po4ti vseki den... okolo edin mesec be6e sprql {toi taka si be6e re6il} i togava az se radvah no si misleh 4e nqmaa da imam ni6to protiv ako pu6i ...no poslednite 3 4 dni pu6i po 1 2 pati na den i men tova mnogo me drazni ... toi se promenq ... daite nqkakav savet ... da mu kaja li za pritesneniqta mi ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Ами аз също съм се притеснявала от мисли дали моя приятел пуши трева,но разбрах,че не го прави и съм много спокойна!Значи ако моя фр пушеше щяхме да имаме мн сериозен разговор,а дори м,ожеше да се стигне до раздяла!Помисли си...ако искаш цял живот да си с този човек,и той пуши трева,какво ще стане от него а?!?Нищо!Затова най-добре си поговорете сериозно и ако не спре го зарежи,защото няма смисал да проваляш и себе си с този буклук!точка!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
пфффф хахах още една заблудена патка.. по-добре изчезни от живота му..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
4esno da ti kaja ako priqtelqt mi pu6i treva 6tqh da pogovorq s nego mnogo seriozno i ako be kazal 4e nqma da spre da pu6i 6tqh da go zareja kolkoto i da mi e trudno!
Pritesneniqta ti sa napulno upravdani,opitai se da govori6 s nego!
ми убий го ебати.. остави момчето да си пуши кво се дразниш
Не виждам какво толкова има - той заради теб едва ли ще спре, единствено заради себе си би го направил. Какво - гаджето ми също си пуши трева и не съм го зарязала - трябва да го приемеш такъв, какъвто е иначе няма смисъл да сте заедно...
хаха не се залъгваи скъпа,ако му постави6 така въпроса-да избира теб или тревата 6е избере ясно кое.не му даваи акъл 6ото 6ти се изнерви и 6е те заебе.все пак моми4ета full,а да се откаже от хубавия коз...нз ама поне аз на негово място 6тях да направя така
всеки път си мисля, че по-проста от това не можеш да станеш и всеки път ме опровергаваш.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ман прав си че може да избере коза,прав си и за момичетата,но друг е въпроса че ако наистина я обича трябва да избере нея.Отде знаеш каква е авторката на темата,може да е от типа момичета за който "си струва да умреш"...но може и да не е...не давайте такива оценки а по-добре се опитайте да и помогнетеПървоначално написано от Анонимко
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
znam 4e e gotov na vsi4ko za men..obi4a me i mi go e dokazval mnogo pati... no i koza mu haresva za tova pitam kakvo da pravq
nai6 ko naprvai izkarai mu dva konusa i go ostai da si pu6i 4oveka kat mu se pu6i kvo ti pre4i tolkova neznam a 6tom go obi4a6 trqbva da go prieme6 takav kafto e a ne takaf kafto ti iska6 da e
Е за тва Обожавам приятелката си, понеже пуши наравно с мене, 20 грама на седмица за нищо ги нямаме , докато единия прави кафе, другия свива,
после от дивана на леглото, един-два 4аса сех, и после пак масури, кафета..
за специални поводи-мъшруум кейк. Изобщо, за да е стабилна една връзка следва партньорите да имат сходни интереси, ФАКТ. него го кефи тревата, тебе не, това НЕ е здрава връзка, ако не се кефиш на трева, намери си непуша4.
az s nego sam pu6ila a i pak bih go napravila ... no toi si pu6i s priqtelite a az s tqh ne iskam!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
СЕРИОЗНО, в какво ТО4НО намираш проблем- в пушенето или в приятелите му??
Ако бях на твое място щях да му предложа вместо да дава пари на фалшиви приятели да му намират трева,
да си гледаме някъде само за нас двамата.
(както в нашия слу4ай)
ама ние
1- и двамата сме пуша4и на трева като за световно, и
2-сме ве4е 7 години заедно и си знаем и пломбите по кътните зъби
успех в любовта ти пожевлавам, недей да го ревнуваш от тревата, всеедно той да те изревнува от хляба или бирата
О Боже "той се променя" леле....къв ти е проблема ? И без тва много от хората в един момент спират сами, а и да не спре кво ти пречи ? Ако го обичаш обичаш го такъв какъвто е ако не остави момчето да си прави кефа и не му се пречкай![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Господи.................................... .................................................. .................................................. ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мога да повярвам...Да ти имам проблема..Трябва тои да отиде в клиника за наркомани..Това не може да се спре изключително вредно е.Казвам ти мацка ако можеш кажи на родителите и после в някоя комуна в Италия да го пратите.
За сведения използвам сарказъм.Остави момчето да си пуши на мира и отиди се скрии някъде и не се обаждай!
ti znae6 li izob6to kakvo pi6e6 ili pi6e6 e taka samo za da si izkaje6 smradlivoto mnenie koeto daje se otklonqva ot temata..Първоначално написано от Анонимко
пхаха чак и тема тръгнала да пуска.. да ви го набутам в устите на сичките такива заблудени путки кат вас бе ! земете прочетете малко информация и да се ограмотите, че тревата НЕ Е дрога. тъпи смотани чалгарски курви.. аман от запартъци кат вас ей !
броите ме и мене .... !!Първоначално написано от Verminaard
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
кви чалгарки ма пастърма ... ? ти си много проста наркоманка значи... които не пуши трева е чалгар така ли ве!?Първоначално написано от oTPoBHa
Друсаи се и умри![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф аве остави момчето да си пуши.Не му казвай нещо от сорта на с'при да пушиш коз или...'. Така се случи при мен и едно бивше гадже и той накрая осъзна, че и да ходим и да не ходим аз се шси пуша, надявам се и ти да го осъзнаеш.
хаха мноо си правПървоначално написано от Анонимко
аз пък си търся момиче да пуши коз но не и цигари ! май доста ще си потърся.Не ми е проблем че пуши а да не зариби и мен
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф и моя![]()
Направо не мога да повярвам,че с толкова некомпетентни думи се опита да опровергаеш мнението ми.Следващият път,когато искаш да обидиш или там каквото се опитваш,гледай да използваш доводи...И да чалгарите не пушат трева защото са твърде смотани и не могат да си намерятПървоначално написано от Анонимко
![]()
...Така,че хлебче следващият път си помисли добре какво да напишеш да не се излагаш с клиширани епитети без никакъв смисъл
Тъпо ограничено дете. Eat shit and die !Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ще си пушим колкото си щем ма БОКЛУК такъв ! (боклук се пише с "о" бе пача)
![]()