- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- priqtelq mi pu6i treva
Първоначално написано от Анонимко
АХАХАХХАХАХА не споря с хора, които мислят, че тревата се друса
леле понякога се 4удя до каде стигнахме.явно гаджето ти е 6то годе нормален,моля те не го прави такъв като теб.спаси го ако го оби4а6 и се оттегли,повярваи ми 6е му е по-добре без да има някои да му досажда за козеца.кво ти е направил 4овека 4е толкова стръвно иска6 да му отнеме6 радостта от живота,като не ти харесва-пали6 с 200 и тва е!
Абе ей тревоманчета, я не си мислете и вие, че като пафкате света е ваш и всички други са чалгари и т.н. Вярно е, че момичето и то не знае кво иска, ама пък и вие...
мн ясно.. наркотиците и музиката имат силна връзка помежду си:Първоначално написано от LJ_23
- алкохол + чалга
- трева + рап
- амф, кока, бонбонки + хаус, техно
тфа е истината..
П.П. The World Is Really Mine, 'cause I Creat My Own Reality!
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
IlLuSi0nS` картон + goa, psychedelic също![]()
хмх що ми се струва че проблема не ти е коза а факта че си пуши с приятелите ? коза е по хубав като си с компания мен примерно не ми е кеф да съм сам и да се напушвам :/ с приятели е много по-разпускащо отколкото с гадже ...
в никакъв случай не му поставяй условия за коза или тебена мен единственото момиче което някога съм обичал ми зададе същия въпрос и аз я зарязах макар че много много я обичах и то не заради коза а просто понеже като някой почне да ти поставя условия и ако се съгласяваш ставаш от онзи тип момчета "под чехъл" дето жените ги използват за закачалка ... веднъж си направил компромис и вече почвате да се мислите за голямата работа "Моя спря коза заради мен са ще му забраня и да пие и да пуши щом така лесно се поддава ще ми носи чантата като по филмите и ще ми масажира краката"
незнам дали ще се съгласите с тва мое мнение но го давам от личен опит :/ коза си е коз и винаги ще бъде козако си поставя условие да не пуша 1 месец ще го спазя но ако ми поставят условие никога да не пуша никога не бих се съгласил
мисълта ми е че никой не иска да бъде управляван и дори и да те обича може да ти докаже че неможеш да му контролираш живота
хм...не можеш да му забраниш на пуши...имам такива познати, на които приятелките им се цупят като пушат и те се крият или го правят с цифрата уговорки преди това...и изглежда...някак..смешно и дебилно ,а тези въпросни момичета изглеждат в очите ми като тъпи кифли.Не отричам-напълно , ама напълно уважавам мнението на хората, които не харесват коза( но тези които поне са прочели и ЗНАЯТ) и не искат да употребяват,просто ей така , но в крайна сметка, ако това не ти харесва в твоя човек, тогава...оставяш го.Направи ми впечатление,че каваш че се променя...тука вече идва кофтито.Аз лично харесвам напушени хора, смисъл, разбираме се, не ме дразнят ,не ми пречат, не ми изглеждат тъпо.Ноо... има напушени и напушени.Виждала съм пимерно някфи дето развалят целия смисъл, лигавят се и буквално стават някфи лайненца, които мислят,че в това е смисъла-да се разкиснеш и да се държиш като абсолютен кретен ...още повече прост селски кретен! Ако ми обясниш все пак в кое виждаш промяната ще съм ти много благодарна
![]()
Хахах, още един към клуба!Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
Баахти идиотизмите, дето ги виждам тука, брат...![]()
malkoto_sladur4e , да си мислила за смяна на ник-а на malkoto_typa4e...? Ако не-време е.![]()
Веднъж да съм съгласен с тебе дакаБаахти идиотизмите, дето ги виждам тука, брат...
malkoto_sladur4e , да си мислила за смяна на ник-а на malkoto_typa4e...? Ако не-време е.
Ти пушиш трева купил си парцел в гробищата по-скоро. То бива бива предрасъдъци ама то вече парад ан наивитета и безхаберието.
Подкрепям това мнение, въпреки 4е приятелката ми пуши пове4е от мен и най-ни е яко да си се напушваме заедно, а не с някакви други хора, пък било то и приятели.Първоначално написано от Анонимко
Любовта НЕ търпи никакви условия.
а с това мнение
не съм много съгласен, тОВа е само 4аст от Истинатамн ясно.. наркотиците и музиката имат силна връзка помежду си:
- алкохол + чалга
- трева + рап
- амф, кока, бонбонки + хаус, техно
тфа е истината..
за мен нещата стоят по разли4ен на4ин-
-алкохол+метъл/хардкор
-трева+реге/рага
-халюциногени+псай-транс
а стимуланти НЕ употребявам, нито пък слушам 4алга..
а да има и вариант
-алкохол+кока/амфета+турбо-4алга, ако не вярваш отиди в някой гъзарски ресторант в Драгалевци да видиш за кво става въпрос
Вярно е, че има няква зависимост м/у наркотиците и музиката, ама това изобщо не се отнася за всички, щото за радост не всички друсат.
Аз с моя приятел си се разцепвам и няам нищо против да пуши!
И сичко е наредд...![]()
адските издухвации....много извинявайте ,ама примерно аз като слушам нео-метъл и трябва да се друсам ?това е смешно..не можете да си слагате границата..край тоя щом слуша еди си к`во значи използва наркотици.. това е супер тъпо и въобще не е вярно..който иска да си пуши да мре..но това си е неговия живот и никой не може да му заповядва..
![]()
да бе то от пушене нали се умира......
ne se umira no vredi do nqkade..Първоначално написано от Анонимко
трева-реге/рага,рап.
алкохол-чалга,хардкор,метъл ...пънк
амфети-ГАБА,хард техно
бонбони-дръм енд бейс/d'n'b/
LSD-Beatles >.<
eто така е горе-долу музиката
кокаин-качествен хаус,Ерик Клептън и други такива.
*херца-гръндж...
................................
Музиката е измислила наркотиците./Моля да не спорите за това твърдение,ако не сте ходили на габа парти или на хардкор или на реге или каквото и да е било,ако музикалната ви култура се стига до "къв си ти,че нямаш никакви комплекси" или "скрий се под моя чадър"не се обаждайте!!!/
мн си прав госте,ти си маи 1ят,които не е объркал някои стил и наркотика за него, така да се изразя.
No Fuckin Umbrelas!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Какво стана? Гаджето ти да не почина от тревата?!![]()
Ахахахах, или ти го напусна, за да не го гледаш как си "погубва живота"?![]()
pogovorihme... i sega si pu6im dvamkata i ni e mnogo kef
oooo mili4ka nedei se pritesnqva i az bqx taka,postoqnno kato stane vapros za tova i az se mra6tex nakraq mi kazax 4e ne mi e priqtno i ot 2 meseca toi ne pu6i za6toto mi kaza 4e me obi4a i 4e 6te napravi vsi4ko za men .I ako tvoqt priqtel darji na teb i toi 6te spre GOVORI S NEGO![]()
мнооо си зле , а твоя приятел е още по зле от теб ! ае супер зле сте маина !Първоначално написано от krasivoto@--:-cvetence
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ъ-ъ-ъ,последните години тъпотията е във вихъра си
Оле Боже!Плачевно е това,че младото поколение на Бг е такова!БУКЛУЦИ!Пише се бУклук със "У" и точно ти си такъв!![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
БОКЛУК СЕ ПИШЕ ВЕ ....