.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    пхаха чак и тема тръгнала да пуска.. да ви го набутам в устите на сичките такива заблудени путки кат вас бе ! земете прочетете малко информация и да се ограмотите, че тревата НЕ Е дрога. тъпи смотани чалгарски курви.. аман от запартъци кат вас ей !
    кви чалгарки ма пастърма ... ? ти си много проста наркоманка значи... които не пуши трева е чалгар така ли ве!?
    Друсаи се и умри
    АХАХАХХАХАХА не споря с хора, които мислят, че тревата се друса

Guest
    леле понякога се 4удя до каде стигнахме.явно гаджето ти е 6то годе нормален,моля те не го прави такъв като теб.спаси го ако го оби4а6 и се оттегли,повярваи ми 6е му е по-добре без да има някои да му досажда за козеца.кво ти е направил 4овека 4е толкова стръвно иска6 да му отнеме6 радостта от живота,като не ти харесва-пали6 с 200 и тва е!

Абе ей тревоманчета, я не си мислете и вие, че като пафкате света е ваш и всички други са чалгари и т.н. Вярно е, че момичето и то не знае кво иска, ама пък и вие...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LJ_23
    Абе ей тревоманчета, я не си мислете и вие, че като пафкате света е ваш и всички други са чалгари и т.н. Вярно е, че момичето и то не знае кво иска, ама пък и вие...
    мн ясно.. наркотиците и музиката имат силна връзка помежду си:
    - алкохол + чалга
    - трева + рап
    - амф, кока, бонбонки + хаус, техно

тфа е истината..

П.П. The World Is Really Mine, 'cause I Creat My Own Reality!

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

enclave !
    Guest
    IlLuSi0nS` картон + goa, psychedelic също

Guest
    хмх що ми се струва че проблема не ти е коза а факта че си пуши с приятелите ? коза е по хубав като си с компания мен примерно не ми е кеф да съм сам и да се напушвам :/ с приятели е много по-разпускащо отколкото с гадже ...
    в никакъв случай не му поставяй условия за коза или тебе на мен единственото момиче което някога съм обичал ми зададе същия въпрос и аз я зарязах макар че много много я обичах и то не заради коза а просто понеже като някой почне да ти поставя условия и ако се съгласяваш ставаш от онзи тип момчета "под чехъл" дето жените ги използват за закачалка ... веднъж си направил компромис и вече почвате да се мислите за голямата работа "Моя спря коза заради мен са ще му забраня и да пие и да пуши щом така лесно се поддава ще ми носи чантата като по филмите и ще ми масажира краката"
    незнам дали ще се съгласите с тва мое мнение но го давам от личен опит :/ коза си е коз и винаги ще бъде коз ако си поставя условие да не пуша 1 месец ще го спазя но ако ми поставят условие никога да не пуша никога не бих се съгласил мисълта ми е че никой не иска да бъде управляван и дори и да те обича може да ти докаже че неможеш да му контролираш живота

Повече от фен
    хм...не можеш да му забраниш на пуши...имам такива познати, на които приятелките им се цупят като пушат и те се крият или го правят с цифрата уговорки преди това...и изглежда...някак..смешно и дебилно ,а тези въпросни момичета изглеждат в очите ми като тъпи кифли.Не отричам-напълно , ама напълно уважавам мнението на хората, които не харесват коза( но тези които поне са прочели и ЗНАЯТ) и не искат да употребяват,просто ей така , но в крайна сметка, ако това не ти харесва в твоя човек, тогава...оставяш го.Направи ми впечатление,че каваш че се променя...тука вече идва кофтито.Аз лично харесвам напушени хора, смисъл, разбираме се, не ме дразнят ,не ми пречат, не ми изглеждат тъпо.Ноо... има напушени и напушени. Виждала съм пимерно някфи дето развалят целия смисъл, лигавят се и буквално стават някфи лайненца, които мислят,че в това е смисъла-да се разкиснеш и да се държиш като абсолютен кретен ...още повече прост селски кретен! Ако ми обясниш все пак в кое виждаш промяната ще съм ти много благодарна

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами аз също съм се притеснявала от мисли дали моя приятел пуши трева,но разбрах,че не го прави и съм много спокойна!Значи ако моя фр пушеше щяхме да имаме мн сериозен разговор,а дори м,ожеше да се стигне до раздяла!Помисли си...ако искаш цял живот да си с този човек,и той пуши трева,какво ще стане от него а?!?Нищо!Затова най-добре си поговорете сериозно и ако не спре го зарежи,защото няма смисал да проваляш и себе си с този буклук!точка!!!!!!!!!!!!!!!!
    всеки път си мисля, че по-проста от това не можеш да станеш и всеки път ме опровергаваш.
    двама сме с това мнение
    броите ме и мене .... !!
    Хахах, още един към клуба!

Баахти идиотизмите, дето ги виждам тука, брат...
    malkoto_sladur4e , да си мислила за смяна на ник-а на malkoto_typa4e...? Ако не-време е.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Баахти идиотизмите, дето ги виждам тука, брат...
    malkoto_sladur4e , да си мислила за смяна на ник-а на malkoto_typa4e...? Ако не-време е.
    Веднъж да съм съгласен с тебе дака

Ти пушиш трева купил си парцел в гробищата по-скоро. То бива бива предрасъдъци ама то вече парад ан наивитета и безхаберието.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    хмх що ми се струва че проблема не ти е коза а факта че си пуши с приятелите ? коза е по хубав като си с компания мен примерно не ми е кеф да съм сам и да се напушвам :/ с приятели е много по-разпускащо отколкото с гадже ...
    в никакъв случай не му поставяй условия за коза или тебе на мен единственото момиче което някога съм обичал ми зададе същия въпрос и аз я зарязах макар че много много я обичах и то не заради коза а просто понеже като някой почне да ти поставя условия и ако се съгласяваш ставаш от онзи тип момчета "под чехъл" дето жените ги използват за закачалка ... веднъж си направил компромис и вече почвате да се мислите за голямата работа "Моя спря коза заради мен са ще му забраня и да пие и да пуши щом така лесно се поддава ще ми носи чантата като по филмите и ще ми масажира краката"
    незнам дали ще се съгласите с тва мое мнение но го давам от личен опит :/ коза си е коз и винаги ще бъде коз ако си поставя условие да не пуша 1 месец ще го спазя но ако ми поставят условие никога да не пуша никога не бих се съгласил мисълта ми е че никой не иска да бъде управляван и дори и да те обича може да ти докаже че неможеш да му контролираш живота
    Подкрепям това мнение, въпреки 4е приятелката ми пуши пове4е от мен и най-ни е яко да си се напушваме заедно, а не с някакви други хора, пък било то и приятели.

Любовта НЕ търпи никакви условия.
    а с това мнение
    мн ясно.. наркотиците и музиката имат силна връзка помежду си:
    - алкохол + чалга
    - трева + рап
    - амф, кока, бонбонки + хаус, техно

тфа е истината..
    не съм много съгласен, тОВа е само 4аст от Истината
    за мен нещата стоят по разли4ен на4ин-
    -алкохол+метъл/хардкор
    -трева+реге/рага
    -халюциногени+псай-транс

а стимуланти НЕ употребявам, нито пък слушам 4алга..

а да има и вариант
    -алкохол+кока/амфета+турбо-4алга, ако не вярваш отиди в някой гъзарски ресторант в Драгалевци да видиш за кво става въпрос

Вярно е, че има няква зависимост м/у наркотиците и музиката, ама това изобщо не се отнася за всички, щото за радост не всички друсат.

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Аз с моя приятел си се разцепвам и няам нищо против да пуши!
    И сичко е наредд...

адските издухвации....много извинявайте ,ама примерно аз като слушам нео-метъл и трябва да се друсам ? това е смешно..не можете да си слагате границата..край тоя щом слуша еди си к`во значи използва наркотици.. това е супер тъпо и въобще не е вярно..който иска да си пуши да мре..но това си е неговия живот и никой не може да му заповядва..

Guest
    да бе то от пушене нали се умира......

Guest
    да бе то от пушене нали се умира......
    ne se umira no vredi do nqkade..

Guest
    трева-реге/рага,рап.
    алкохол-чалга,хардкор,метъл ...пънк
    амфети-ГАБА,хард техно
    бонбони-дръм енд бейс/d'n'b/
    LSD-Beatles >.<
    eто така е горе-долу музиката
    кокаин-качествен хаус,Ерик Клептън и други такива.
    *херца-гръндж...
    ................................
    Музиката е измислила наркотиците./Моля да не спорите за това твърдение,ако не сте ходили на габа парти или на хардкор или на реге или каквото и да е било,ако музикалната ви култура се стига до "къв си ти,че нямаш никакви комплекси" или "скрий се под моя чадър"не се обаждайте!!!/

Guest
    мн си прав госте,ти си маи 1ят,които не е объркал някои стил и наркотика за него, така да се изразя.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    трева-реге/рага,рап.
    алкохол-чалга,хардкор,метъл ...пънк
    амфети-ГАБА,хард техно
    бонбони-дръм енд бейс/d'n'b/
    LSD-Beatles >.<
    eто така е горе-долу музиката
    кокаин-качествен хаус,Ерик Клептън и други такива.
    *херца-гръндж...
    ................................
    Музиката е измислила наркотиците./Моля да не спорите за това твърдение,ако не сте ходили на габа парти или на хардкор или на реге или каквото и да е било,ако музикалната ви култура се стига до "къв си ти,че нямаш никакви комплекси" или "скрий се под моя чадър"не се обаждайте!!!/
    No Fuckin Umbrelas!

Guest
    Какво стана? Гаджето ти да не почина от тревата?!

Ахахахах, или ти го напусна, за да не го гледаш как си "погубва живота"?

Guest
    pogovorihme... i sega si pu6im dvamkata i ni e mnogo kef

oooo mili4ka nedei se pritesnqva i az bqx taka,postoqnno kato stane vapros za tova i az se mra6tex nakraq mi kazax 4e ne mi e priqtno i ot 2 meseca toi ne pu6i za6toto mi kaza 4e me obi4a i 4e 6te napravi vsi4ko za men .I ako tvoqt priqtel darji na teb i toi 6te spre GOVORI S NEGO

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от krasivoto@--:-cvetence
    oooo mili4ka nedei se pritesnqva i az bqx taka,postoqnno kato stane vapros za tova i az se mra6tex nakraq mi kazax 4e ne mi e priqtno i ot 2 meseca toi ne pu6i za6toto mi kaza 4e me obi4a i 4e 6te napravi vsi4ko za men .I ako tvoqt priqtel darji na teb i toi 6te spre GOVORI S NEGO
    мнооо си зле , а твоя приятел е още по зле от теб ! ае супер зле сте маина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    ъ-ъ-ъ,последните години тъпотията е във вихъра си

Супер фен
    Оле Боже!Плачевно е това,че младото поколение на Бг е такова!БУКЛУЦИ!Пише се бУклук със "У" и точно ти си такъв!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    БОКЛУК СЕ ПИШЕ ВЕ ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си