- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- priqtelq mi pu6i treva
hahahahaahahahahahahahahahahahahahahh *пада от стола от смях*Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само мога да кажа....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахахахахахахахахаха
пише се Боклук....май си духала повече,отколкото да се научиш да пишеш.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е Ако имаш предвид младото поколение което се чука с 20 годишни и гълта...да плачеБно,а ако имаш в предвид да си на 16 и да пушиш....не толкова
Не мога да спра да се смея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а разви ебати драмата...Първоначално написано от Анонимко
Според мен проблемът не би трябвало да бъде дали пуши или не, а колко . Всяко нещо, ако е с мярка, може да бъде прието, но ако непрекъснато пуши (или пие, или гледа телевизия, или каквото и да е) и не ти обръща внимание заради това, значи е емоционално отчужден и най-добре да се остави на самотата и любимото му занимание (което може да е всичко - пак повтарям - вината не е в марихуаната, а в неговото безразличие).
Виж в гуугъл дали съществува думата бУклук. Нямам думи... Научи се да пишеш брее!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
100% си руса ей... бахти кухото малко деградеПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Първоначално написано от Verminaard
Е ВЕЧЕ СМЕ ТРИМА !!!!!
Абе ей момиче,на тебе кат не ти харсва тфа че гаджето ти пуши трева що си с него ? а ? много ми е интересно
и моя бифшия беше тревоман,ама аз не го зарязах !!!! че дори и не сyм говорила с него !! а и що не пробваш и ти коз !! нищo не губиш от един път даже е мн яко !!![]()
![]()
Tu como una estrella fugaz que nunca se detentra llega lejos al final
Se que por ti yo vivire,que por ti yo luchare y es que solo
yo sin ti me morire
ha priqtelq i pushil treva ...ostavi go chovecheca da si pushi.ti po-dobre si nameri nqkoi nepushach i da ti e leko na rusata glavica...az ne pusha treva no puk si qm bonbonki kogato mi dusha pojelae...i kvo priatelq mi da ne me e ostavil..toi nikoga ne e vzimal nikakvi narkotici no ne mi pravi problemi za izbora mi na jivot...momiche,ako ne mojesh da go priemesh takav kakavto e po hubavo ostavi momcheto a ne da mu laesh vseki put kato se napushi.
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Пънк, лепило, бой
Наж девиз е той...
С тубичка Кале,
Път към светлото небе
Ние сме пънкари
Ние сме лайнари...
С пълен глас крещим сега
Искаме трева.......
Ха ха ха...
Всеки има глава на раменете си и сам решава как да я използва...
ако иска ще пуши, ще си помпи вените ако иска ще ходи гол или яде по 6 пържоли на ден...
а който съди ще бъде осъден...
Emi ddz az ama moq fr si pafka treva nai redovno i az nqma da tragna da go obejdavam da spre ne6to koeto go radva zn 4e ako go pomolq 6te go napravi no za6to da mu zabranq edno udovolstvie ne mi e qsno?!?Kato zn 4e v na4aloto 6te mu bade kofti a 6tom na nego mu e kofti na men sa6to mi e...kat go gledam 4e 6e mu e gadno.Pak i az si go obi4kam takav kakavto si e trevoman ili ne az go obi4kam :P
Абе кво сте се впрегнали ....квото има тва се пуши, квото има тва се пие!!!
Може да сам на 20 ама живота откровени ми поднася най-кофти новини всеки ден..... така, че се започва от разочарованието...![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти , важното е като се обърнеш всички да млъкнат!!!
zarqzvai go ne i trqbva, no shtom i ti si pushila vnimavai da ne se pristrastish shtoto togava stava losho, ne che az nepusha....no pone ti nepushi...
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.Настоящето е това, което минава неусетно покрай нас, докато премисляме миналото и се тревожим за бъдещето!!!!!
P.S.Най-хубавият ден - днешния.
кфо бе .. пушиш ли а ?Първоначално написано от *b0gInQtA`na`SeXa*
![]()
![]()
и кво? я кажи как е секса след една слимарка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да...личи си колко пушиш. "Зарязвай го преди да е станало лошо..."Първоначално написано от *b0gInQtA`na`SeXa*
Отивай в раздел "Секс", давай полезни съвети, очевидно си нямаш и понятие от каквото и да било друго. Какво ли да очаквам и аз от момиче с такъв ник...![]()
pff ka4ili maina e serien ubiec...mi 4e i az pu6a treva we kfo tolkoa maina....priqtelqt mi su6to pu6i i ne sam go zarqzala...ti ako za edna treva maina misli6 da go napuska6 predstaam si kolko go "obi4a6" !Първоначално написано от IlLuSi0nS`
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
ne moa vi razbera v koi vek jiveete? ve4e kadeto i da pogledne6,koito i da popita6 seki e probval i seki upotrebqva treva i ne samo.az kfo da kaja kato s moito gadje se zapoznaxme to4no kato si poru4vax amfi i treva?
РаЗлЧНа сЪм Да И кФо оТ тОВа пРоБлЕм лИ иМа, КаЖи Го СеГа! НяМа Да СпИрАм 6тЕ дЕйСтВаМ дОкРаЙ, ДрУг Не ВзИрАм ЖиВоТа Е РаЙ! нЕ мИ пОмАГаЙ аЗ мОгА сАмА МиСлИ мУ тИ-аЗ нЯмАм ЦеНа
Майка ми Вил пуши тревааа йеееееее\
/
![]()
![]()
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
е, чак пък толкоз...ако е само трева не е чак такъж проблем.
You'll never get to Heaven, if you're scared of gettin' high.
или го приемащ къфто е или го заебаваш кфо толко се замисляш нз може да не е лесно ама то и без друго се затормозяваш с въпроси чиито отг са пред очите ти![]()
Мацко, той не се променя това е той!Явно не го познаваш добре и не знаеш какъв е всъщност и какъв винаги е искал да бъде.......тревата-това е мнооооо, ама мнооооо по-важно нещо за него от теб -ТИ СИ ПРОСТО ЖЕНА КАТО ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ-а тревата предизвиква изключително-уникално и незаменимо чувство у него,което ти НИКОГА не ще му усигориш и колкото пове4е му пречиш да изпитва тези усещания,толкова повече ще се отдалечава от теб...........ТАКА ЧЕ ИЛИ ПРИЕМИ ИСТИНАТА,ЧЕ ТОЙ ДЪРЖИ ПОВЕЧЕ НА нея ОТКОЛКОТО НЕ НА ТЕБ или по добре го остави да си живее живота, както той е сметнал за добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Как се дразня само на такиа тъпи путки!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е и какво от това че пуши трева моя фр също пуши а и аз пуша и не виждам нищо страшно в това!Даже е много гот!
И пуши без теб тоя пустиняк хахаха ми зарежи го ако продължава да се напушва в твое отсъствие
По 1-2 на ден вече..не бой се някои мои приятели го правят по 15-16-17-20 пъти на ден..това не ме притеснява,защото те сами са си го решили и им е гот.Та...за приятеля ти..щом му харесва да го прави|многу лошо не виждам|Въпроса е дали тревата и вс останало е по-важно за него отколкото ти самата..щот ако на него не му пука за теб и връзката ви,просто няя смисъл,чатиш ли?!
![]()
Walk go home boy...
#LACERATE!!!!1111oneoneleven
Вярно това си е за него,ама щом се притесбняваш е добре да говориш с него и да му кажеш за притесненията си![]()
В краен случай го помоли поне да не пуши ,когато е с теб.
ystui mom4eto da si jiveii we yfcu puskai my po pove4e i 6 e dovolen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()