.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 77 от общо 77

Re: priqtelq mi pu6i treva

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite ... istoriqta mi e slednata ...priqtelq mi pu6i treva az sa6to sam pu6ila no toi si pu6i po4ti vseki den... okolo edin mesec be6e sprql {toi taka si be6e re6il} i togava az se radvah no si misleh 4e nqmaa da imam ni6to protiv ako pu6i ...no poslednite 3 4 dni pu6i po 1 2 pati na den i men tova mnogo me drazni ... toi se promenq ... daite nqkakav savet ... da mu kaja li za pritesneniqta mi ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 точка от правилника!
    lele ti siii v top tri na nai tupite neshta deto sum mqrkal v teen problem purvo ne razbrah kuv to4no ti e problema ako primerno te trevojeshe 4e si vredi po nqkuv na4in ili neshto po sum sklonen da te razbera ma ti poneje teb te draznelo hah smqtai ti utre moje da reshish 4e i kato pie bira te drazni i kafe kato pie te drazni i vinagi she postavqsh vuprosa az ili edi si kvo tam a i ti kaza 4e i ti pushish ili si pushila tam neznam aa kvo she stane ako sled mesetc reshish 4e aa ve4e ne te drazni ii po4nesh pak da pushish hah nqaa smisal da se opitvash da go promenqsh ili namerete kompromisno reshenie da pushi samo kato ne e s tebe ili neshto takova kvo go mislish tolko i bes tva na si4ki im e qsno kolko durjish na nego shtom bi go zaebala poneje te drazni 4e pushi naprao druga takava lubov nqma zaslujavash da te pluvne v litceto i da te zaebe

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    трева-реге/рага,рап.
    алкохол-чалга,хардкор,метъл ...пънк
    амфети-ГАБА,хард техно
    бонбони-дръм енд бейс/d'n'b/
    LSD-Beatles >.<
    eто така е горе-долу музиката
    кокаин-качествен хаус,Ерик Клептън и други такива.
    *херца-гръндж...
    ................................
    Музиката е измислила наркотиците./Моля да не спорите за това твърдение,ако не сте ходили на габа парти или на хардкор или на реге или каквото и да е било,ако музикалната ви култура се стига до "къв си ти,че нямаш никакви комплекси" или "скрий се под моя чадър"не се обаждайте!!!/
    So fuckin' right!

Любимата ми процедура при повечето "хард-техно" партита в България... нали знаеш, шибаната лигня, с която започва партито, траеща 3-4 часа, и после вече добрата музика до сутринта...
    Та процедурата е суууупер мажещ бонбон за лигавата музика, идеалната комбинация, и след това когато бонбона пусне и започне вече доброто хард-техно- една черта амфет или мет... :P
    da da da da da to4no ama met men ne ma kefi i za tva amf ama taka nogo dovolna liniiq nogo qki pra6tqlki edni takiva qki ka4estvo shano recordc xaaaxaxaxaxa i stava magiq nqkva
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си