- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- priqtelq mi pu6i treva
lele ti siii v top tri na nai tupite neshta deto sum mqrkal v teen problem purvo ne razbrah kuv to4no ti e problema ako primerno te trevojeshe 4e si vredi po nqkuv na4in ili neshto po sum sklonen da te razbera ma ti poneje teb te draznelo hah smqtai ti utre moje da reshish 4e i kato pie bira te drazni i kafe kato pie te drazni i vinagi she postavqsh vuprosa az ili edi si kvo tam a i ti kaza 4e i ti pushish ili si pushila tam neznam aa kvo she stane ako sled mesetc reshish 4e aa ve4e ne te drazni ii po4nesh pak da pushish hah nqaa smisal da se opitvash da go promenqsh ili namerete kompromisno reshenie da pushi samo kato ne e s tebe ili neshto takova kvo go mislish tolko i bes tva na si4ki im e qsno kolko durjish na nego shtom bi go zaebala poneje te drazni 4e pushi naprao druga takava lubov nqma zaslujavash da te pluvne v litceto i da te zaebeПървоначално написано от Анонимко
da da da da da to4no ama met men ne ma kefi i za tva amf ama taka nogo dovolna liniiq nogo qki pra6tqlki edni takiva qki ka4estvo shano recordc xaaaxaxaxaxa i stava magiq nqkvaПървоначално написано от Whisskas
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy