хм...не можеш да му забраниш на пуши...имам такива познати, на които приятелките им се цупят като пушат и те се крият или го правят с цифрата уговорки преди това...и изглежда...някак..смешно и дебилно ,а тези въпросни момичета изглеждат в очите ми като тъпи кифли.Не отричам-напълно , ама напълно уважавам мнението на хората, които не харесват коза( но тези които поне са прочели и ЗНАЯТ) и не искат да употребяват,просто ей така , но в крайна сметка, ако това не ти харесва в твоя човек, тогава...оставяш го.Направи ми впечатление,че каваш че се променя...тука вече идва кофтито.Аз лично харесвам напушени хора, смисъл, разбираме се, не ме дразнят ,не ми пречат, не ми изглеждат тъпо.Ноо... има напушени и напушени. Виждала съм пимерно някфи дето развалят целия смисъл, лигавят се и буквално стават някфи лайненца, които мислят,че в това е смисъла-да се разкиснеш и да се държиш като абсолютен кретен ...още повече прост селски кретен! Ако ми обясниш все пак в кое виждаш промяната ще съм ти много благодарна