.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    chekiboeca
    Guest

dokolko e bezwredno 4ekiboistvoto

veren li e principut na dvete kofi spored vas - sigurno i vie ste 4uvali.
    I vuob6te ima li risk da si precaka6 oploditelnite sposobnosti ako se prazni6 redovno (da re4em - 1-2 puti dnevno)

Guest
    кой е принципът на двете кофи?

Казва ли са ми , че момчетата имали около 2 кофи сперма за целия си живот или нещо такова , ама мн мн не го вярвам

Цитирай Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
    Казва ли са ми , че момчетата имали около 2 кофи сперма за целия си живот или нещо такова , ама мн мн не го вярвам
    ebati glypostta
    kakwi kofi?5-10 litrowi?

Guest
    По-скоро 1000 литра кофа.
    Сега сериозно: Знам факта, че жените практикуват средностатически 2500 пъти секс през целия си живот. Жени:Мъже=50:50 => Мъжете еякулират 2500 пъти + 200-500 пъти мастурбиране= 2700 пъти. Ако говорите за две десетлитрови кофи, т.е. 20 литра сперма, вие сте луди - изобщо не е вярно правилото за двете кофи.

Град
    София
    Абе ти кога мислиш да правиш деца на 45 ? най-много на 30 да станеш ТАТИ до тогава ше ти стигнат и 20 литра даже

Guest
    Пълни глупости !! На мъжа спермата се генерира НАПЪЛНО за 24 часа и няма никаква опасност спермата ти да "свърши"

И къде в мъжкото тяло се събират тези 2 кофи сперма?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Sofia
    АБЕ КОЛКО 5 КОФИ ОТ ПО 50 ЛИТРА ВОДА МОЖЕ ДА ПОГЪЛНЕ МАКСИМАЛНО ЧОВЕК ПРЕДИ ДА СЕ НАПЪЛНИ ДО ГОРЕ!!!!

По темата няма никакво правило с двете кофи , ако бяха тея 2500 пъти за които някой написа, аз вече да съм евнух!!!
    Няма ограничение колко пъти го правиш, сперма винаги ще има , така че бийте си чикий не се жалете
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    Лъскай без да се притесняваш! От това няма оттърване!

Не е вредно... няма и да свърши... дори е хубаво за простатата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ахахааха аве вие сте бахти образите кви кофи,кви бидончета ви гонат вас колко кофи била спермата бухахахахаахахаХАХАхахаха е аз два месеца да бях мислил такава глупост никога нямаше да измисля....оф спрете че ще ме Утрепете от смях пред компа...

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Кви са тея кофи е? То спермата да не е като промоция в магазин - неска има утре няма. Няма да има вече като не можеш да дигнеш бастуна на старини.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

................ 2 кофи....значи да внимавам, че кат свърши ....
    На който му се убива време...

Град
    В болницата
    Moderated by krem4et0
    т.9 от Правилника!
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си