- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bemka na triagalnika
imam bemka na triagalnika ...tova trqbva li da me pritesnqva? nqkoi ot vas ima li?
въобще да не ти пука ве![]()
За кфо да се притесняваш все едно в на ръката...глупаво е да си пълниш главата с такива притеснения...![]()
м напротив няма смисал да те притеснява!Да не ти пука![]()
Сигурна съм че стои много секси даже. На такива места като триъгълника, а и на дупето например понякога дефектите се превръщат в ефекти![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
maham vsi4ko estestvenoПървоначално написано от Devilka
i kyv e problema ...daje sigurno e hubavo da imash bemka na triygylnika. A za obezkosmqvaneto ne mislq 4e ima nqkakyv problem![]()
За обезкосмяването, ако не искаш да рискуваш да я разраниш (което, както всички знаят, може да доведе до рак на кожата.. което не е особено успокоително, като се има предвид, че приятелките ми отдавна ми свалиха двете бемки на гърба с нокти ><) - използвай пенсета за космите наоколо, а останалото - по избран от теб начин.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
i az imam tam bemka.brysna se ama ne pre4i vaobshte.
сигурно е сладкохехехе аз пък имам 2 на клитора.. петънца и са сладки
![]()
![]()
![]()
Тц тц ...да ви имам и проблемите!!! Не мисля,че на някой ще му направи толкова голямо впечатление бемката ти....пък може и да стои секси. Някой тука беше написал,че понякога дефекта става ефект![]()
Само не разбирам колко голям ти е клиторът, че се побират не едно, ДВЕ петънца на него?!![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ахаххаха![]()
... СПОКС аз имам на дясната топка но нищо не пречи даже мисля че е по секси
![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Хахахах много уместен въпросПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
Я не се впрягай. Това въобще не е проблем, сигуна съм, че стои сладко.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi da....syglasen sam...Първоначално написано от Butterfly^
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
qko kvo:P
С отговорите до тук, темата се изчерпва..
ако те притеснява нещо, иди на гинеколог да те прегледа и да ти кажа своето професионално мнение.
Лека вечер.