- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой ще остане на поправка?
Я да видим колко от вас ще останат на поправителен тази година?А вашите родители как приеха факта?![]()
![]()
Аз не оставам по нищо,но в 8-ми клас от моето даскало има 47 изпита![]()
Е аз май няма
В 9 клас имах два изпита и майка ми беше много шашната, но на мен не ми пукаше особено много.
Ей браво!Радвам се че има съвестни деца!
Mai samo po muzika ....po latinski se spasihme![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
А не трябваше ли ти да си шашнат/а.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
По нищо
И аз не оставам по нищо.Но ако бях останала, майка ми щеше да побеснее.
По хореография![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
то не е смешно,то е трагедия просто.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да...и аз тфа питам... +химия,физика,история и биологияПървоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
При мен системата е по-различна- когато успеха ти в даден клас е под 50% в края на годината, вместо да караш поправителни, отиваш на лятно даскало. За щастие аз нямам този проблем.![]()
аз не оставам по нищо. Разминах се от поправка по музика. Щях да остана по физическо, но за щастие по физическо няма поправителни (нали? кажете, че да!)
има!Първоначално написано от *happy bunny*
аз за малко да остана щото не бях бягала 300метра
![]()
ама ги изтичах..
![]()
![]()
По нищо!![]()
=D> на мен!![]()
Аз съм пълна отличничка!=> няма да оставам на поправка.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Първоначално написано от krasivata_luvica
АААА ДА БЕ стига беее не не не ебаваш се нали? Аз цяла година съм в мензис влизала съм само 1![]()
Сериозно има изпит по физическо,даже 1 съученичка я остайха в 6. клас обаче не беше нещо сериозно просто там бягания,скачания и т.н.
Аз ни останах...Един фр остана по БГ, алгебра, геометрия и биология... Това доказва че могат да ти пишат оценки дори да не влизаш в час..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ZUbar...Първоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop