.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Трици

Град
    У нас Си (=

Трици

Взех си трици за лице. Тъй като не съм ползвала до сега естествено се зачетох в " Начин на употреба" и там пише, че трябва да смеся част от триците със зехтин. Може да ви се стори тъпо, че питам, но все пак..вие така ли правите и не ви ли е мазно и гадно после?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ми аз без зехтин,за6тото найстина ми се струва гадно.Аз карам на без другите как ги използват ве4е незнам.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Guest
    kolko struvat i za kakvo slujat teq trici?

Град
    У нас Си (=
    50 ст. и почистват лицето. Хмм аз пробвах със зехтин..не беше мазно..никак даже, обаче след като ги измия и после трябва добре да си измия лицето и със някакъв сапун за лице, защото иначе мирише на филийка с олио и шарена сол И още 1 въпрос..по колко пъти на ден трябва да се мие лицето с тея трици?

Един път на ден е напълно достатъчно,аз дори го правя през ден,понякога през два.
    Този,който не цени това,което има,не го заслужава!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    50 ст. и почистват лицето. Хмм аз пробвах със зехтин..не беше мазно..никак даже, обаче след като ги измия и после трябва добре да си измия лицето и със някакъв сапун за лице, защото иначе мирише на филийка с олио и шарена сол И още 1 въпрос..по колко пъти на ден трябва да се мие лицето с тея трици?
    Прави се 1-2 пъти в седмицата.Триците служат за олющване на мъртвите клетки от най-горния слой на кожата.Една клетка живее около 10тина дни.Така че "жуленето" на кожата всеки дене напълно безмислено, даже вредно защото нарушаваш структурата на живите клетки.

1. трици
    2. кисе
    3. сипваш триците в кисето
    4. намокряш
    5. почваш да търкаш лицето си
    6. отмиваш
    7. крем за лице
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Повече от фен
    na moite trici pishe systo che trqnva da se smesqt sys zehtin,no az vzimam malko ot tricite slagam c edna kapachka (no ne obiknovevena zashtoto ima rybcheta po koito ostava ot smesta)slagam malko voda dokato se poluchi gusta kacha namokrqm liceto i tyrkam s tqh i izmivam
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си