Взех си трици за лице. Тъй като не съм ползвала до сега естествено се зачетох в " Начин на употреба" и там пише, че трябва да смеся част от триците със зехтин. Може да ви се стори тъпо, че питам, но все пак..вие така ли правите и не ви ли е мазно и гадно после?
Ми аз без зехтин,за6тото найстина ми се струва гадно.Аз карам на без другите как ги използват ве4е незнам.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
kolko struvat i za kakvo slujat teq trici?
50 ст. и почистват лицето. Хмм аз пробвах със зехтин..не беше мазно..никак даже, обаче след като ги измия и после трябва добре да си измия лицето и със някакъв сапун за лице, защото иначе мирише на филийка с олио и шарена солИ още 1 въпрос..по колко пъти на ден трябва да се мие лицето с тея трици?
Един път на ден е напълно достатъчно,аз дори го правя през ден,понякога през два.
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
Прави се 1-2 пъти в седмицата.Триците служат за олющване на мъртвите клетки от най-горния слой на кожата.Една клетка живее около 10тина дни.Така че "жуленето" на кожата всеки дене напълно безмислено, даже вредно защото нарушаваш структурата на живите клетки.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
1. трици
2. кисе
3. сипваш триците в кисето
4. намокряш
5. почваш да търкаш лицето си
6. отмиваш
7. крем за лице
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
na moite trici pishe systo che trqnva da se smesqt sys zehtin,no az vzimam malko ot tricite slagam c edna kapachka (no ne obiknovevena zashtoto ima rybcheta po koito ostava ot smesta)slagam malko voda dokato se poluchi gusta kacha namokrqm liceto i tyrkam s tqh i izmivam
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен