- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичета
Защо повечето момичета от СТЗ мразят хората,които карат скейт и други такива спортове.Защо страните от такива ?![]()
Защото са странно непопулярни. Те ходят само със спортисти, но не със скейтъри. Футболисти, баскетболисти...
pf tfa ne e verno spored menepone v sf as playkam hek i.. mn ot jenite se kefat :] ama as ne sam nekaf lamer praa trikcheta blabla ;P
Да, жените те харесват точно заради това...малоумните.Първоначално написано от sashoTo
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
щото във СТЗ ( без да ми се обиждате ) всички са адски надути. влизаш в кафето.. чуват те че говориш не със тяхния диалект и се почват едни злобни погледи. Ужасно красиви хора видях в СТЗ, ама супер надути. Фешаните те гледат кофти ако си с малко по - исулени дънки.. абе злобата и зависта са нещо мн мн мн гадно!
^_ jUsT DUdE aLwAYs DiFFeReNt _^
щот са чалгаджии, ела в софия да видиш кво е живот![]()
Говорят на мйеко.
ne sum ot tam,no sum bila tam. primerno az ne haresvam mom4eta koito se obli4at razvle4eno taka 4e moje bi ti ili tvoite priqteli se obli4at taka...znam li![]()
няма любов
Аз друго се чудя - защо не направят Пловдив или друг град столица, та София малко да се изчисти от боклука?