.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Iskam luni4ki!!

Iskam luni4ki!!

kajete mi kfo da napraq za da imam luni4ki s kfo da se maja samo da ne e da stoq na slynce az sym s po-matova koja i nqmam oba4e mn me kefqt i zn 4e sh mi hodqt ) molq viii kajete (ako ima takoz jivotno de )
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Град
    София
    Хахаха ако искаш да ти дам мойте божее хора аз се чудя как да се отърва вие искате да имате ако искаш тряя да седиш на слънце няма начин сорка ..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ХАхаХАха е не мацка ти ме разби! Те хората искат да си ги махнат,а ти.... То и аз даже имам малко. Освен да стоиш много на слънце друг начин незнам
    Let The BEAT Control Your Body

ae vie ste ludi luni4kite sa tolkoz 4arovni iskammm

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    ae vie ste ludi luni4kite sa tolkoz 4arovni iskammm
    ооо повярвай ми не винаги са чар. имах 1 позната дет цялото и лице беше обсипано с лунички, на сестра и също. нямаш си и напрестава колко е грозно!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Сф
    haha ami luni4ki imat samo horata s po swetla koja primerno az sam mnogo bqla i imam dosta luni4ki nawsqkade i mn me nerwqt to si e do gen4e mila

Както прочете хората искат да се отърват от тях, ти обратното. Нищо де, щом ти харесват.
    Варианта за слънце - не знам дали ще стане, всъщност млъквам - изобщо не съм компетентна по въпроса, но дори и да стане това ще е временно и като ти избелее тена ще избелеят и луничките сигурно.
    Друг начин не се сещам, но пък представи си, че ти омръзнат или спрат да ти харесват - тогава ще се радваш, че нямаш.
    Ти си знаеш най-добре, но както казаха - това си е по рождение. Или си се родил с лунички, или не.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Супер фен Аватара на rakiQ
    narisuvai si edni

Голям фен
    мм според мен слънцето няма да й помогне защото тя каза че е с матова кожа.. значи от слънцето ще потъмнее и няма да й излязат лунички.. ..една приятелка ходи постоянно на солариум и спря едно че вече е време за море ..но по лицето и най-вече около нослето и излязоха ситни петънца наподобяващи лунички

Аз съм си рисувала и много ми ходеха,ама стояха изкуствено - някой знае ли как да си ги нарисувам и с къв молив ,че да изглеждат естествени.Обожавам лунички и хора с лунички

Супер фен
    Ти не си ок!Луничките са супер грозни и има иследвания които показват,че хората които имат лунички може да са болни от рак,или много лесно да се разболеят!Добре,че нямам такива грозни неща!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

kak sh sa grozni mn sa si qki daje

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ти не си ок!Луничките са супер грозни и има иследвания които показват,че хората които имат лунички може да са болни от рак,или много лесно да се разболеят!Добре,че нямам такива грозни неща!

na su6toto menie sum na men luni4kite ne me kefat izob6to imam edna poznata na koqto cqloto i lice i daje rucete i sa v nekvi grozni lini4ki hi4 ne mi haresva otvratitelni sa !!
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

имам лунички добре ми седят но все пак не ги искам. придават ми лапешка физиономия
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

inloveeeee
    Guest
    bojee as se 4udq kak da si gi mahna 2godini,a ti iska6.Oba4e sega kato 4eta mneniqta i 4e ti iska6,mai ve4e NE iskam da si gi maham !

...a aз се чудя как да се пазя от слънцето да не ми излязат
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Пффф луничките са сладки, но все пак ти придават по-детска физиономия. На бебетата най-често им излизат, защото им е много светла кожата и, а твоята е матова значи много трудно ще ти излязат. Няма друг начин освен слънце при това в огромни количества, което е опасно... Друг начин не се сещам

може и с молив да си ги прави, но е изкуствено и сигурно лесно ще се махат
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    xax moita koja e matova i o6te ot malka si imam luni4ki ama samo na licety...emi ne mi haresvat...se probvam da gi mahan s po svetli fonduiteni i pudri s kvo li ne sa maja...izglejdam golqmo lape pak i izglejdam o6te po curna makar 4e ako nqkuv pi4 mi kaje 4e haresva luni4ki samo si maham fond. i sym super 2 v 1 prosto a pak ina4e za luni4ki nz osven naistina na slunce a i potursq nqkude drugade moje da ima specialni produkti edva li no nqkakvi recepti v nqkvo spisanie de da znam trqbva da popita6 nqkoi po ve6t v zanqta - naprimer deramatolog aide kusmet

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ама внимавай ако седиш на слънце да не станеш цялата на лунички, щото бях видяла една дет по цяяялото тяло имаше-глава, ръце,крака,корем,гръб....наи тина беше ужасна Не ти трябват лунички бе момичеее-макар че, щом си се харесваш....аз мн се радвам, че нямам \/

темата е ебавка нали?....

Guest
    hodi si kupi edni..po lef4e sa

абе ебавка друг път много ме кефят просто праят ти някво по-лъчезарно излъчване аз не говоря за много лунички да си целия в лунички ами само по нослето лично мене много ме кефят!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Както прочете хората искат да се отърват от тях, ти обратното. Нищо де, щом ти харесват.
    Варианта за слънце - не знам дали ще стане, всъщност млъквам - изобщо не съм компетентна по въпроса, но дори и да стане това ще е временно и като ти избелее тена ще избелеят и луничките сигурно.
    Друг начин не се сещам, но пък представи си, че ти омръзнат или спрат да ти харесват - тогава ще се радваш, че нямаш.
    Ти си знаеш най-добре, но както казаха - това си е по рождение. Или си се родил с лунички, или не.
    Не е така аз имам малко лунички около очите ама не съм се родила така....от слънцето е ама тряя да ти епо светла кожата ДА

Guest
    ami 4uvala sym 4e ima krem4e za mahane na luni4ki i dr na4ini ama za poqvqvane ne sym 4uvala ddzn.Ako iska6 malko da ti dam ot mojte -bazikam se.Nz osven na slunce-ama ne prekaleno....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си