- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Iskam luni4ki!!
kajete mi kfo da napraq za da imam luni4ki s kfo da se maja samo da ne e da stoq na slynce az sym s po-matova koja i nqmam oba4e mn me kefqt i zn 4e sh mi hodqt) molq viii kajete (ako ima takoz jivotno de )
![]()
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Хахаха ако искаш да ти дам мойте![]()
![]()
божее хора аз се чудя как да се отърва вие искате да имате
ако искаш тряя да седиш на слънце няма начин сорка ..
![]()
ХАхаХАха е не мацка ти ме разби!Те хората искат да си ги махнат,а ти.... То и аз даже имам малко. Освен да стоиш много на слънце друг начин незнам
Let The BEAT Control Your Body
ae vie ste ludi luni4kite sa tolkoz 4arovni iskammm![]()
ооо повярвай ми не винаги са чар. имах 1 позната дет цялото и лице беше обсипано с лунички, на сестра и също. нямаш си и напрестава колко е грозно!Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
Let The BEAT Control Your Body
hahaami luni4ki imat samo horata s po swetla koja
primerno az sam mnogo bqla i imam dosta luni4ki nawsqkade
i mn me nerwqt
to si e do gen4e mila
![]()
Както прочете хората искат да се отърват от тях, ти обратното. Нищо де, щом ти харесват.
Варианта за слънце - не знам дали ще стане, всъщност млъквам - изобщо не съм компетентна по въпроса, но дори и да стане това ще е временно и като ти избелее тена ще избелеят и луничките сигурно.
Друг начин не се сещам, но пък представи си, че ти омръзнат или спрат да ти харесват - тогава ще се радваш, че нямаш.
Ти си знаеш най-добре, но както казаха - това си е по рождение. Или си се родил с лунички, или не.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
мм според мен слънцето няма да й помогне защото тя каза че е с матова кожа.. значи от слънцето ще потъмнее и няма да й излязат лунички....една приятелка ходи постоянно на солариум и спря едно че вече е време за море ..но по лицето и най-вече около нослето и излязоха ситни петънца наподобяващи лунички
Аз съм си рисувала и много ми ходеха,ама стояха изкуствено - някой знае ли как да си ги нарисувам и с къв молив ,че да изглеждат естествени.Обожавам лунички и хора с лунички![]()
![]()
Ти не си ок!Луничките са супер грозни и има иследвания които показват,че хората които имат лунички може да са болни от рак,или много лесно да се разболеят!Добре,че нямам такива грозни неща!![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
kak sh sa grozni mn sa si qki daje
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
na su6toto menie sum na men luni4kite ne me kefat izob6to imam edna poznata na koqto cqloto i lice i daje rucete i sa v nekvi grozni lini4ki hi4 ne mi haresva otvratitelni sa !!
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
имам лунички добре ми седят но все пак не ги искам. придават ми лапешка физиономия![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
bojee as se 4udq kak da si gi mahna 2godini,a ti iska6.Oba4e sega kato 4eta mneniqta i 4e![]()
![]()
ti iska6,mai
ve4e NE iskam da si gi maham !
...a aз се чудя как да се пазя от слънцето да не ми излязат![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пффф луничките са сладки, но все пак ти придават по-детска физиономия. На бебетата най-често им излизат, защото им е много светла кожата и, а твоята е матова значи много трудно ще ти излязат. Няма друг начин освен слънце при това в огромни количества, което е опасно...Друг начин не се сещам
![]()
може и с молив да си ги прави, но е изкуствено и сигурно лесно ще се махат![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
xax moita koja e matova i o6te ot malka si imam luni4ki ama samo na licety...emi ne mi haresvat...se probvam da gi mahan s po svetli fonduiteni i pudri s kvo li ne sa maja...izglejdam golqmo lape pak i izglejdam o6te po curnamakar 4e ako nqkuv pi4 mi kaje 4e haresva luni4ki samo si maham fond. i sym super
![]()
2 v 1 prosto
a pak ina4e za luni4ki nz osven naistina na slunce a i potursq nqkude drugade moje da ima specialni produkti edva li no nqkakvi recepti v nqkvo spisanie de da znam
trqbva da popita6 nqkoi po ve6t v zanqta - naprimer deramatolog
aide kusmet
Ама внимавай ако седиш на слънце да не станеш цялата на лунички, щото бях видяла една дет по цяяялото тяло имаше-глава, ръце,крака,корем,гръб....наи тина беше ужаснаНе ти трябват лунички бе момичеее-макар че, щом си се харесваш....аз мн се радвам, че нямам \
/
hodi si kupi edni..po lef4e sa
абе ебавка друг път много ме кефят просто праят ти някво по-лъчезарно излъчване аз не говоря за много лунички да си целия в лунички ами само по нослето лично мене много ме кефят!
Не е така аз имам малко лунички около очите ама не съм се родила така....от слънцето е ама тряя да ти епо светла кожата ДАПървоначално написано от ЕPu
![]()
ami 4uvala sym 4e ima krem4e za mahane na luni4ki i dr na4ini ama za poqvqvane ne sym 4uvala ddzn.Ako iska6 malko da ti dam ot mojte-bazikam se.Nz osven na slunce-ama ne prekaleno....