.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Iskam luni4ki!!

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ти не си ок!Луничките са супер грозни и има иследвания които показват,че хората които имат лунички може да са болни от рак,или много лесно да се разболеят!Добре,че нямам такива грозни неща!
    Ти луда ли си ма ? Значи всички хора ,които имат лунички имат рак...оо да

Guest
    Цитирай Първоначално написано от yOaNkA_{}
    Ти не си ок!Луничките са супер грозни и има иследвания които показват,че хората които имат лунички може да са болни от рак,или много лесно да се разболеят!Добре,че нямам такива грозни неща!
    Ти луда ли си ма ? Значи всички хора ,които имат лунички имат рак...оо да
    maliii kak ne sym umrqla do sega?!

Guest
    PODARQVAM TI MOITE malki matovi mn qki zimai gi iskam da sa oturvam o burzo spr e gadnooo

Град
    Асеновград, България
    Ama kak moje nqkoi vyobshte da iska lonichki mn e dosadno Az lichno nqmam (i ne iskam ) No imam poznati koito imat i nikak ne se haresvat.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    ama ei kurvo pojelavam ti cqlata da stane6 ne v luni4ki,a v cirei

Guest
    Ами...аз също имам лунички, и то не малко...но с времето ми избледняха и сега са се слели с цвета на кожата на лицето ми(имам само по лицето)

Имало е моменти в който не съм ги харесвала, даже съм ги мразела и обвинявала, но в крайна сметка те са част от мен...

Мнго хора ги харесват и отчитат като невероятен чар, други ги отричат и назовават, като грозни и т.н.....

Но това е...или ги имаш по природа или не...Всеки е такъв, какъвто е и не трябва да се опитва да се променя, за да се хареса на някого, например

Град
    Sin city
    Това бях аз
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    narisuvai si edni
    Да, тфа е решението \/

БебЕтатаа мииии

да ти дам от моите

Guest
    ami osven da sedi6 na slance,ama 6tom ti e tamna kojata pak nz dali 6te ti izlqzat...a pak i prekalenoto stoene na slance e opasno

JustGotPaid
    Guest
    Dammm, mn sa 4arovni. po liceto malko seshtate se pod o4ite kato Lindzi Loan) 4arovno e, ako ne sa prekalno mnogo.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оффффффффф, защо говорите глупости - и да стои на слънце, щом кожата й е матова, лунички няма да й се появят

лунички имат светлите типове хора, появата им се дължи на недостиг на меланин в кожата и въпреки всичко не всички със светла кожа имат лунички
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си