- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Iskam luni4ki!!
Ти луда ли си ма ? Значи всички хора ,които имат лунички имат рак...оо даПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от yOaNkA_{}
![]()
![]()
![]()
maliii kak ne sym umrqla do sega?!
![]()
![]()
PODARQVAM TI MOITE malki matovi mn qki zimai gi iskam da sa oturvam o burzo spr e gadnooo
ama ei kurvo pojelavam ti cqlata da stane6 ne v luni4ki,a v cireiПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами...аз също имам лунички, и то не малко...но с времето ми избледняха и сега са се слели с цвета на кожата на лицето ми(имам само по лицето)
Имало е моменти в който не съм ги харесвала, даже съм ги мразела и обвинявала, но в крайна сметка те са част от мен...
Мнго хора ги харесват и отчитат като невероятен чар, други ги отричат и назовават, като грозни и т.н.....
Но това е...или ги имаш по природа или не...Всеки е такъв, какъвто е и не трябва да се опитва да се променя, за да се хареса на някого, например
Това бях аз![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Да, тфа е решението \Първоначално написано от ~egoistiC
/
![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
да ти дам от моите![]()
ami osven da sedi6 na slance,ama 6tom ti e tamna kojata pak nz dali 6te ti izlqzat...a pak i prekalenoto stoene na slance e opasno![]()
Dammm, mn sa 4arovni.po liceto malko seshtate se pod o4ite kato Lindzi Loan
) 4arovno e, ako ne sa prekalno mnogo.
![]()
оффффффффф, защо говорите глупости - и да стои на слънце, щом кожата й е матова, лунички няма да й се появят
лунички имат светлите типове хора, появата им се дължи на недостиг на меланин в кожата и въпреки всичко не всички със светла кожа имат лунички
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....